Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta leca ddosy na strone i serwer , gram od 2dni i kurwa mogę powiedzieć tak nareszcie znalazłem serwer ktorego tak szukalem zadna jebana ravia czy fubu z ta balmora only Ascarial !! Nie dziwię się czemu ddosy lecą.

Masz rację. :D Ascarial to dla fóbó i tępego isamó zbyt duża konkurencja... Ale tak to jest... Isamu - całe życie dostaje kasę od starszych, teraz trochę na ravii zarabia, ale ravię w większości robił kto inny, bo isamu potrafi ew. zmienić dmg w broni - przykre... Fubu - co tu dużo... Złodziej ;d

Nie podoba mi się tylko to "Jebać Fubu" itd, ta cała armia jp.... To tylko pokazuje jak wysoka jest "inteligencja" Isamu ^^... Stary facet, a żałosny niczym 5 letnie dziecko nierozumiejące do końca świata... ;x

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy warto tutaj zaczac gre?;d Ile osób mnie wiecje online w dzien jest? Jak tu z expem? Buff potrzebny? Ciezko z zarobkiem? Z góry dziekuje

Opublikowano

Zdjecia masz u gory z iloscia online, exp dla jednego jest latwy, a dla drugiego trudny.
Buff zawsze jest potrzebny, a zarobic latwo :>

Opublikowano

Obecnie najlepszy serwer na polskim rynku nic lepszego nie znajdziecie to jest prawdziwy TOP serwer pod każdym względem.

Opublikowano

Po 1 to znowu nie jest hejt bo przypominam że póki co dalej wchodzę na server ;x  więc to jest tylko taka obiektywna uwaga dla graczy.. 
Licznikiem radziłbym się nie sugerować, lecz tylko patrzeć po prostu w grze ile osób się przewija..  wiadomo że w dalszym ciągu shinso i chunjo wlaściwie nie istnieje, bo jest tam znikoma liczba graczy. 
69173287712860322669.jpgTo jest screen pare dni temu zrobiony ( nie wiem 2 może 3 dni temu ) odnośnie licznika..  a zrobiłem bo wydaje mi się że jednak ten licznik to się nieco mija z prawda ;p  myśle  że idzie porównać  m1 na tym ss i na tych wyżej. ( każdy wie że że ludzie nie siedzą tylko w m1 JA TEŻ ;p <= to tak odnośnie jakby ktoś chciał mi teraz wyjechać takim argumentem ;p ) 

Opublikowano

Wszystko fajnie, serwer dobry, ale strasznie pobugowany... Administracja jakos nic z tym nie robi :>

Opublikowano

Wszystko fajnie, serwer dobry, ale strasznie pobugowany... Administracja jakos nic z tym nie robi :>

Skoro strasznie pobugowany, wymień 5 bugów, znaczących :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Znaczacych moze nie, ale strasznie denerwuje i utrudnia gre.
1. Myslistwa co chwile sie buguja.
2. Konary nie dropia
3. Misje z pamiatkami demona tez nie mozna otworzyc i nikt nie wie co ile sie je oddaje.

To tylko kilka takich malych bugow.

Opublikowano

2. Konary nie dropia

3. Misje z pamiatkami demona tez nie mozna otworzyc i nikt nie wie co ile sie je oddaje.

To i tak nic na innych servera jest o wiele więcej bugów. Ja osobiście gram 4 dni i nie odczułem żadnego bugu.

http://www.youtube.com/watch?v=vqK9KdYOjiw

Opublikowano

2. Konary nie dropia

Jeżeli masz problemy z biologiem wystarczy wbić forum i podać swój nick oraz jaka misja :)

Po 1 to znowu nie jest hejt bo przypominam że póki co dalej wchodzę na server ;x  więc to jest tylko taka obiektywna uwaga dla graczy.. 

Licznikiem radziłbym się nie sugerować, lecz tylko patrzeć po prostu w grze ile osób się przewija..  wiadomo że w dalszym ciągu shinso i chunjo wlaściwie nie istnieje, bo jest tam znikoma liczba graczy. 

69173287712860322669.jpgTo jest screen pare dni temu zrobiony ( nie wiem 2 może 3 dni temu ) odnośnie licznika..  a zrobiłem bo wydaje mi się że jednak ten licznik to się nieco mija z prawda ;p  myśle  że idzie porównać  m1 na tym ss i na tych wyżej. ( każdy wie że że ludzie nie siedzą tylko w m1 JA TEŻ ;p <= to tak odnośnie jakby ktoś chciał mi teraz wyjechać takim argumentem ;p ) 

Na serwerze prawie cały czas jest dużo ludzie .

M1 też całe zapełnione tylko czasami mao ludzi ale to da się przeżyci :)

Opublikowano

Co zrobić jak mi się client nie włancza?

Zpatchowało mi się elegancko i po kliknięciu na ikonę gry nic się nie wyświetla.

Co robić?

Pobrać od nowa clienta czy jak?

Dodam że jeszcze wczoraj mi działał :c

Opublikowano

Zpatchowało mi się elegancko i po kliknięciu na ikonę gry nic się nie wyświetla.

Co robić?

Wejdź w folder pack - usuń rooty oraz locale.

Spatchuj ponownie clienta, na pewno się uruchomi ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co robić?

Jak up ale jak nie pomaga to wypakuj jeszcze raz. Mi też nie działało ale wypakowałem 3x i działa :)

http://www.youtube.com/watch?v=bg5qoxwZOiY

Opublikowano

Serwer polecam, ilość graczy naprawde dobra, gra sie przyjemnie, exp i drop dopasowany :)! POLECAM :)

Opublikowano

o ile licznik na weekend nie został podkręcony, to graczy prędzej przybył, niż ubyło xD

Licznika nie podkręcamy. Możesz przejść się po spotach i zobaczyć, samo m1 mówi za siebie, niezależnie od godziny.

Serwer polecam, ilość graczy naprawde dobra, gra sie przyjemnie, exp i drop dopasowany :)! POLECAM :)

Dzięki za opinie ;)

2. Konary nie dropia

1. Odnosnie myslistwa jest temat na forum

2. Konary dropią, przypominam, że to jest serwer hard/medium, nie wydropisz wszystkich w 5 minut.

3. To samo co w podpunkcie pierwszym.

Dziwne, jakoś nikt poza Tobą nie wykrył tych strasznie przerażających wielkich bugów. Jeśli masz takie, pochwal sie nimi. Kolega niżej dobrze Cie podsumował.

Skoro strasznie pobugowany, wymień 5 bugów, znaczących :)

Dzięki za opinie ;)

Opublikowano

Ja nie wiem czy tylko ja tak mam. Ale gdy aktualizuje clienta to potem muszę go na nowo wypakować bo mi nie działa.

https://www.youtube.com/watch?v=bg5qoxwZOiY&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Jak patchujesz, klikasz Graj to ci się okienko z grą nie włącza?

Spróbuj tą metodę z usuwaniem locale oraz rootów po czym ponownie patchujesz clienta. Chyba że to nie to, w takim bądź razie opisz nie co bardziej :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

1. Odnosnie myslistwa jest temat na forum

2. Konary dropią, przypominam, że to jest serwer hard/medium, nie wydropisz wszystkich w 5 minut.

3. To samo co w podpunkcie pierwszym.

Dziwne, jakoś nikt poza Tobą nie wykrył tych strasznie przerażających wielkich bugów. Jeśli masz takie, pochwal sie nimi. Kolega niżej dobrze Cie podsumował.

Znaczące bugi. Myślę, że jest jeden dość konkretny o którym ciągle wszyscy piszą w GRZE, mianowicie że archer jest zbugowany - to jest siła jego skili. 

Ja sam nie wiem bo nigdy nie patrzyłem ile biłem archerem na innych privach, ale możliwe że coś w tym jest skoro gość w 65% abs na strzały dostaje ode mnie 9.6k ze skila bez kryta.  Z resztą większosć ludzi pada od archera na 2, max 3 skile.

Inny bug ( nie wiem czy to bug czy specjalnie tak zrobiliście ) - oddawanie pamiatek.. serio? 1 na dzien mozna oddac? chyba lekka przesada jak na prywatny server. 

Mimo, że skończyłem tu grać polecam serv :

a) tym którzy nie wymagają zbyt wiele od hard servera.

b ) zwłaszcza tym którzy nie wchodzą na server żeby się bić, a takich ostatnimi czasy jak sie dowiedziałem jest znacznie wiecej o.O  ( bo tutaj to jest nierealne jeszcze niestety gdyż tak jak mówiłem jest żywe właściwie tylko jinno. )

P.S  Konto już nie jest moje. 

Opublikowano

Znaczące bugi. Myślę, że jest jeden dość konkretny o którym ciągle wszyscy piszą w GRZE, mianowicie że archer jest zbugowany - to jest siła jego skili. 

Ja sam nie wiem bo nigdy nie patrzyłem ile biłem archerem na innych privach, ale możliwe że coś w tym jest skoro gość w 65% abs na strzały dostaje ode mnie 9.6k ze skila bez kryta.  Z resztą większosć ludzi pada od archera na 2, max 3 skile.

Inny bug ( nie wiem czy to bug czy specjalnie tak zrobiliście ) - oddawanie pamiatek.. serio? 1 na dzien mozna oddac? chyba lekka przesada jak na prywatny server. 

Mimo, że skończyłem tu grać polecam serv :

a) tym którzy nie wymagają zbyt wiele od hard servera.

b ) zwłaszcza tym którzy nie wchodzą na server żeby się bić, a takich ostatnimi czasy jak sie dowiedziałem jest znacznie wiecej o.O  ( bo tutaj to jest nierealne jeszcze niestety gdyż tak jak mówiłem jest żywe właściwie tylko jinno. )

P.S  Konto już nie jest moje. 

Odnosnie Archera, jest dyskusja na naszym forum na ten temat. Przy zblizajacym sie update zostanie zoptymalizowany ekwipunek dla niego przez co będzie miał wyrównane DMG, nie ukrywamy, daliśmy przysłowiowej dupy w tej kwestii i zostanie to poprawione. Odnosnie biologa, zostało to celowo zrobione, to samo dotyczy Eliksirów, w niektórych misjach działają, innych nie. Nie wiem jaki byłby sens gry na hardzie, na którym 3/4 questów zrobiłbyś w jeden/dwa dni. Dodamy stosowne info o tym u Biologa, tak, aby nie było więcej płaczu. Shinsoo też ostatnimi czasy ożyło, wystarczy wejść i sprawdzić ;)

Grałem dziś z 4godziny i stwierdzam że warto grać na tym serwerze, dlaczego ? Wejdźcie i sprawdźcie sami :)

Dzieki za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...