Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś temat ucichł.

Pozwole sobie na ..

Ref #

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wracam po krótkim urlopie spowodowanym przeprowadzką, wybaczcie, ze nie odpisywalem Wam w tym temacie ;)

Odnosnie bugów i wielkiego płaczu na ich temat, polecam najpierw zajrzeć na nasze forum do działu Dyskusje, po czym wypowiadać się w tym temacie.

Opublikowano

Szukacie dobrego sposobu na zarobek? Od siebie polecam te dwa filmiki, wypisujcie również inne sposoby ;)

Wieża Wygnańców:

https://www.youtube.com/watch?v=tbK7dExjFH8

Wieża Orków:

https://www.youtube.com/watch?v=45NYnsKlUoA

Diabelskie Katakumby:

https://www.youtube.com/watch?v=dY7dzko4Si0

Baronówna:

https://www.youtube.com/watch?v=ZpDEyv3iCHo
Opublikowano
http://prntscr.com/34ppyv

Wie ktos moze co sie dzieje?

Po miescie lataja setki wodzow serwer sie konczy?

Na serwerze występuje przywołanie woda orków. 

Gdy jakiś ciotas chce "zamknać" wsystkie sklepy na rynku, po prostu zsyła dużo wodzów i ot cała filozofia.

Przywołąnia wodzów dostaje się za złote klucze - otiwerając kufer na dolinie.

Średnio z 200 kluczy jest 20 wodzów.

Na serwer zapraszam.

Jest to bardziej medium niż hard. 

Zmianek leci dużo, ulepszaczy też, o skile nie jest trudno. 

Czasem pojawi się jakiś bug ale zostanie szybko usunięty :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Na serwerze występuje przywołanie woda orków. 

Gdy jakiś ciotas chce "zamknać" wsystkie sklepy na rynku, po prostu zsyła dużo wodzów i ot cała filozofia.

Przywołąnia wodzów dostaje się za złote klucze - otiwerając kufer na dolinie.

Średnio z 200 kluczy jest 20 wodzów.

Na serwer zapraszam.

Jest to bardziej medium niż hard. 

Zmianek leci dużo, ulepszaczy też, o skile nie jest trudno. 

Czasem pojawi się jakiś bug ale zostanie szybko usunięty :)

Wiem ze sa przywolania ale 1 osoba miala ich z 300+ ?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Duże lvl-e mają tych kluczy pewnie luzem 500+, więc co za problem.  Poza tym, wątpie by było ich 300+, a jakby to był włam to by zrzucili ripery, a nie wodze, których przywołania są dostępne.

io7e.jpg

Opublikowano

Wiem ze sa przywolania ale 1 osoba miala ich z 300+ ?

Osobiście mam około 100 przywołań i jeszcze 1,3k kluczy na 66lvl, nie licząc już tych które wymieniłem ;p

Więc zdobycie 300 przywołań nie jest wyczynem.

2ga sprawa jest taka, że tych wodzów może było z 50-80 nie więcej.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Osobiście mam około 100 przywołań i jeszcze 1,3k kluczy na 66lvl, nie licząc już tych które wymieniłem ;p

Więc zdobycie 300 przywołań nie jest wyczynem.

2ga sprawa jest taka, że tych wodzów może było z 50-80 nie więcej.

Na tym ss moze i tak ale wielkie spoty biegaly po m1

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX, do zgarnięcia unikatowa Zbroja Azraela, niedostępna dotychczas w grze! Aby ją widzieć musicie spatchować clienta, jeśli nie będzie Wam on działał po spatchowaniu, usuńcie pliki root, locale oraz uiscript z folderu pack, a następnie ponownie spatchujcie, będzie działać prawidłowo.

lhpqam.jpg

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 19:00 na Konkurs OX, do zgarnięcia unikatowa Zbroja Azraela, niedostępna dotychczas w grze! Aby ją widzieć musicie spatchować clienta, jeśli nie będzie Wam on działał po spatchowaniu, usuńcie pliki root, locale oraz uiscript z folderu pack, a następnie ponownie spatchujcie, będzie działać prawidłowo.

10169393_614519308642421_626101471_n.png

Fajne zbroje ! ! ! :D Na 100% przyjdę :)

https://www.youtube.com/watch?v=mFRMWWkLMgA

Opublikowano

Fajne zbroje ! ! ! :D Na 100% przyjdę :)

Warto dodać również, że zbroje można zdobyć TYLKO I WYŁĄCZNIE podczas eventów, oraz są niezdatne do handlu. ;)

lhpqam.jpg

Opublikowano

Porządna administracja, częste eventy, częste aktualizacje, stabilny serwer, czego chcieć więcej? Zapraszam do wspólnej gry miłośników serwerów medium/hard

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Podczas weekendu na serwerze zostaną zaimplementowane następujące zmiany:

•  Zmniejszono DMG Ninjy Archer o 30%
  •  Poprawiono dialog Strażnika Wieży Wygnańców
  •  Dodano czasowy limit wejście do Wieży Wygnańców - 30 minut
  •  Punkty życia oraz obrona Zjawy Żółtego Tygrysa została podniesiona dwukrotnie
  •  Zmniejszono trzykrotnie obrażenia Niebieskiej Śmierci oraz dwukrotnie zmniejszono punkty życia oraz obronę bossa
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Odrodzonego Wodza Orków
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Azraela
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia oraz punkty życia Beran-Setaou
  •  Do misji Biologa dodano informację za ile można oddać następny przedmiot do badań
  •  Podniesiono poziom Rzygacza do 110
  •  Zwiększono dwukrotnie resp kamieni Metin w miastach pierwszych, miastach drugich oraz nowych mapach
  •  Do Baek-Go dodano możliwość wymiany Zwojów Powrotu do Miasta na Zwoje Powrotu w proporcji 2 do 1
  •  Do Seon-Hae dodano możliwość usuwania przedmiotów. Aby usunąć przedmiot, przeciągnij go na Seon-Hae
  •  Zwiększono poziom potworów na Zboczu Gautama
  •  Poprawiono drop przedmiotów z Razandora
  •  Usunięto możliwość łączenia Bryłek w grupy przedmiotów
  •  Została dodana możliwość zapisu danych konta w clienice
  •  Zmieniono sposób sprzedaży Bryłek. Od teraz, aby sprzedać Bryłkę trzeba na nią kliknąć PPM.
  •  Poprawiono nagrodę za piąta stronę pamiętnika Uriel

Opublikowano

Podczas weekendu na serwerze zostaną zaimplementowane następujące zmiany:

•  Zmniejszono DMG Ninjy Archer o 30%
  •  Poprawiono dialog Strażnika Wieży Wygnańców
  •  Dodano czasowy limit wejście do Wieży Wygnańców - 30 minut
  •  Punkty życia oraz obrona Zjawy Żółtego Tygrysa została podniesiona dwukrotnie
  •  Zmniejszono trzykrotnie obrażenia Niebieskiej Śmierci oraz dwukrotnie zmniejszono punkty życia oraz obronę bossa
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Odrodzonego Wodza Orków
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia, punkty życia oraz obronę Azraela
  •  Zwiększono trzykrotnie obrażenia oraz punkty życia Beran-Setaou
  •  Do misji Biologa dodano informację za ile można oddać następny przedmiot do badań
  •  Podniesiono poziom Rzygacza do 110
  •  Zwiększono dwukrotnie resp kamieni Metin w miastach pierwszych, miastach drugich oraz nowych mapach
  •  Do Baek-Go dodano możliwość wymiany Zwojów Powrotu do Miasta na Zwoje Powrotu w proporcji 2 do 1
  •  Do Seon-Hae dodano możliwość usuwania przedmiotów. Aby usunąć przedmiot, przeciągnij go na Seon-Hae
  •  Zwiększono poziom potworów na Zboczu Gautama
  •  Poprawiono drop przedmiotów z Razandora
  •  Usunięto możliwość łączenia Bryłek w grupy przedmiotów
  •  Została dodana możliwość zapisu danych konta w clienice
  •  Zmieniono sposób sprzedaży Bryłek. Od teraz, aby sprzedać Bryłkę trzeba na nią kliknąć PPM.
  •  Poprawiono nagrodę za piąta stronę pamiętnika Uriel

Wszystko fajnie, ale dlaczego aż po takim czasie zwiększenie dmg bossów ? Racja z jednej strony ulepszacze będą miały swoją wartość i będzie liczyła się taktyka grupy, no ale jak dla mnie to za późno. 

xD 

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale dlaczego aż po takim czasie zwiększenie dmg bossów ? Racja z jednej strony ulepszacze będą miały swoją wartość i będzie liczyła się taktyka grupy, no ale jak dla mnie to za późno. 

Żebyś miał pytanie. Pytaj się Corvina, ja dostałem takie polecenie to tak zrobiłem. A sprawy prywatne nie powinny być poruszane na forum tak więc idź stąd i nie wracaj.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale dlaczego aż po takim czasie zwiększenie dmg bossów ? Racja z jednej strony ulepszacze będą miały swoją wartość i będzie liczyła się taktyka grupy, no ale jak dla mnie to za późno. Poza tym słyszałem, że przyszedłeś na chwilkę pomóc, ponieważ na prochy nie starcza. A szkoda. 

Jego życie - jego problem.

może, może nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...