Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o 20:00 na Konkurs OX! Informujemy również, że dziś w nocy odbędzie się pierwsza część Update 2.0, konkretniej wprowadzone zostanie 20 nowych misji, a już w najbliższym tygodniu pojawi się trailer nowego dungeonu - Wyspy Bogów. 

Czy Wyspa bogów będzie autorską mapą?

I ile tur OX będzie?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer. Żałuje, że tak późno zawiesiłam na nim oko. Ascarial już trochę stoi a Administracja wciąż działa, co zresztą widać po liczbie graczy :)

Polecam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Czy Wyspa bogów będzie autorską mapą?

I ile tur OX będzie?

Tak, Wyspa Bogów będzie autorskim dungeonem z autorską mapą i resztą autorskich rzeczy.

Świetny serwer. Żałuje, że tak późno zawiesiłam na nim oko. Ascarial już trochę stoi a Administracja wciąż działa, co zresztą widać po liczbie graczy :)

Polecam i zapraszam do gry.

Nigdy nie jest za pozno na start, co potwierdzaja posty wyzej ;) Zapraszamy.

Opublikowano

Polecam napisać jakieś trudniejsze pytania na OX, ponieważ nagrody dziś dostało chyba z 60 osób ponad.

Lepiej zrobić trudniejsze pytania, przejdzie mniej osób to lepsze nagrody otrzymają. Dziś nas obdarowaliście zmiankami, dodaniami, paroma małżami oraz runami atak/def.

* To nie hejt, tylko propozycja ;)

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam napisać jakieś trudniejsze pytania na OX, ponieważ nagrody dziś dostało chyba z 60 osób ponad.

Lepiej zrobić trudniejsze pytania, przejdzie mniej osób to lepsze nagrody otrzymają. Dziś nas obdarowaliście zmiankami, dodaniami, paroma małżami oraz runami atak/def.

* To nie hejt, tylko propozycja ;)

Zapraszam na serwer!

Nagrody oraz cykl przebiegu OX'a staramy się zmieniać co tydzień na losowy, raz wygrasz Lodowego Lwa, raz Wilka Cienia i Kostium, innym razem Runy i Zmianki ;)

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć, czy warto siedzieć i dropić na mapie 85? Bo są tam metiny, tylko co z nich dropi?

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć, czy warto siedzieć i dropić na mapie 85? Bo są tam metiny, tylko co z nich dropi?

Kamienie Duchowe, Obsydian, Zmianki, Dodania i pare jeszcze innych bajerów.

Pomógłby jakiś admin przy zakupie konta?

Umawialiśmy się w grze na TS i nie przyszedłeś, trochę dziwne.. Jesli dalej aktualne, napisz na PW.

Opublikowano

Do niebiańskiej zbroi do +9 są potrzebne broszury? bo słabo dropią, a potrzeba ich sporo

z tego co pamiętam to tak. Poszukaj w m1, na pewno ludzie wystawiają, sklepów masz całą mase wręcz.

Opublikowano

Ale musisz przyznać, że ludzie Wam uciekają z servera.  W tej chwili 16:55   liczba online = 885. 
Tym bardziej że w piątek startuje coś nowego także ja raczej marnie widze już rozwój serva ;p 

Opublikowano

Ale musisz przyznać, że ludzie Wam uciekają z servera.  W tej chwili 16:55   liczba online = 885. 

Tym bardziej że w piątek startuje coś nowego także ja raczej marnie widze już rozwój serva ;p

Ostatnim czasem siedzę sporo na serwerze i nie mogę potwierdzić tego co piszesz.

W Niedziele przez parę godzin było + 1150 Online, a w ciągu tygodnia średnia to ok 1000, po 19 :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z serwerem? Mam aktualnie 36 level, opłaca się znowu grać? Po przeczytaniu kilku komentarzy na youtube (głównie Harper) odechciało mi się, a miałem dosyć fajny zarobek. 

Opublikowano

Ostatnim czasem siedzę sporo na serwerze i nie mogę potwierdzić tego co piszesz.

W Niedziele przez parę godzin było + 1150 Online, a w ciągu tygodnia średnia to ok 1000, po 19 :)

No to własnie potwierdzasz to co pisze ;p bo jeszcze tydzien temu ( może troche dawniej ) było w ciągu tygodnia zwykle 1080 ( zaokrąglając do 1100  ) a weekend 1200 ;p  teraz jest 17:15  jest 875  ;p mogę dodać ss  jak coś ;p także jest mniej ludzi, coraz mniej ;p 

33271121857391231910.jpg

Opublikowano

Bullshit, zalezy od dnia wczoraj miałeś 1040 w godzinach szczytu, dzisiaj masz 890, nie każdy może grać na serwerze w tygodniu o tej godzinie, niektórzy mają prace, szkołe, partnerki/ów itd.. Spójrz na ten screen, robiłem go w niedziele o 12stej, przed godzinami szczytu jeszcze, także gadanie o tym, że dawniej było ponad 1000 graczy jest conajmniej dziwne. To samo tyczy się ogłoszeń, że gracze na danym serwerze wymieniają EQ tam za EQ u nas, co raczej świadczy o wzroście graczy, a nie spadku.. Kolega niżej dobrze Cie podsumował. Nikt nie każe Ci tutaj grać, jeśli chcesz to poszukaj "nowszego" serwera, ale 1000 ludzi na pewno nie bez powodu wybrało Ascarial. Nikt tutaj nie będzie za Tobą płakał, odejdziesz Ty, przyjdzie ktoś inny, naturalna kolej rzeczy.

9xva8b.jpg

Opublikowano

No to własnie potwierdzasz to co pisze ;p bo jeszcze tydzien temu ( może troche dawniej ) było w ciągu tygodnia zwykle 1080 ( zaokrąglając do 1100  ) a weekend 1200 ;p  teraz jest 17:15  jest 875  ;p mogę dodać ss  jak coś ;p także jest mniej ludzi, coraz mniej ;p 

33271121857391231910.jpg

Powiedziałeś że osób jest coraz mniej. Proszę o to ss z dziś godziny 20:39 

99932104104012641276.jpg

Opublikowano

Bullshit, zalezy od dnia wczoraj miałeś 1040 w godzinach szczytu, dzisiaj masz 890, nie każdy może grać na serwerze w tygodniu o tej godzinie, niektórzy mają prace, szkołe, partnerki/ów itd.. Spójrz na ten screen, robiłem go w niedziele o 12stej, przed godzinami szczytu jeszcze, także gadanie o tym, że dawniej było ponad 1000 graczy jest conajmniej dziwne. To samo tyczy się ogłoszeń, że gracze na danym serwerze wymieniają EQ tam za EQ u nas, co raczej świadczy o wzroście graczy, a nie spadku.. Kolega niżej dobrze Cie podsumował. Nikt nie każe Ci tutaj grać, jeśli chcesz to poszukaj "nowszego" serwera, ale 1000 ludzi na pewno nie bez powodu wybrało Ascarial. Nikt tutaj nie będzie za Tobą płakał, odejdziesz Ty, przyjdzie ktoś inny, naturalna kolej rzeczy.

9xva8b.jpg

To nie byl żaden hejt, także nie wiem po co ta spina ^^  mogę wstawiać  ss codziennie  jeśli to Ci zrobi różnice i pomoże przełknąć że jest ludzi mniej na servie i będzie coraz mniej, a czemu to juz powinieneś wiedzieć. Pare stron wcześniej ktoś pisał, że tylko tu się udzielacie żeby '' zwabiać '' graczy na server, bo tu dużo graczy zagląda.. Jest w kij problemów na forum, na które nawet nie odpowiadacie.. są propozycje w których dalej się też nie wypowiadacie.. A teksty typu '' nikt płakać po Tobie nie bedzie '' zostaw dla siebie, bo tylko pokazujesz tym niezbyt wysoki poziom..  Naucz się przyjmować krytyke która jest potwierdzona a nie zmyślone bajeczki.. Jakbym miał zmyślać nie wbijałbym tu 90 lvl i robił eq, tylko po starcie serva zacząłbym jechać po Was.. więc pomyśl troche... i mniej spiny. 

Opublikowano

jaki tu jest system ulepszeń, wkleicie mi ulepy i od którego lvl potrzebne są ulepy 

Opublikowano

jaki tu jest system ulepszeń, wkleicie mi ulepy i od którego lvl potrzebne są ulepy

System ulepszeń jest bardzo podobny do tego z PLa.

Ulepki są na każdy item, jednakże nie problem jest zrobić EQ ponieważ w m1 jest peełno sklepów co widać na SS wyżej.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer polecacie?

Skąd wezmę fmsy riby?

W ile wbije np 50 lvl?

Sposoby zarabiania na małym lvlu? Metki metki metki czy też coś poza tym? ;)

Opublikowano

51920533663994940965.jpg

Odpowie mi administracja co to znaczy?

PS. Zdjęcie było robione wczoraj, gdyż jak chciałem wrzucić to oczywiście mpc nie działa.

Opublikowano

51920533663994940965.jpg

PS. Zdjęcie było robione wczoraj, gdyż jak chciałem wrzucić to oczywiście mpc nie działa.

Pisane z kamer moda przez jakiegoś dysmozga.

Opublikowano

Jesli chcecie sprawdzic czy graczy obywa czy nie to zobaczcie ile jest graczy w niedziele np godz 12;00 i za tydzien w ten sam dzien o ten samej godz.

W niedziele i sobote rano gra najwiecej osob wiec jesli w sobote gralo 1100graczy a w poniedzialek lub np piatek gra 900 to nie znaczy ze ubywa bo to 2 rozne dni tygodnia.

Opublikowano

Serwer polecacie?

Skąd wezmę fmsy riby?

W ile wbije np 50 lvl?

Sposoby zarabiania na małym lvlu? Metki metki metki czy też coś poza tym? ;)

Serwer przypadł mi do gustu więc moge tylko polecać: sporo graczy, aktywna Administracja, częste eventy.

Bronie na 30 lvl można zdobyć standardowo z bestów oraz wodza, nie ma z tym problemu.

Nie liczyłam w ile się wbija 50 poziom postaci, lecz nie będziesz miał z tym problemu - ja wbijałam chodząc na WO, przy okazji można co nieco zarobić na ulepszaniu itemków.

Opublikowano

Pisane z kamer moda przez jakiegoś dysmozga. Informacje pisane przez GM pojawiają się w prostokącie na środku ekranu zawsze, to jest kamer mod. Walczymy z tym, jeśli nie znajdziemy rozwiazania, usuniemy wspólny czat dla wszystkich królestw i będzie po problemie.

1gdu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...