Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
200 lajkow moze i nie bylo, ale i tak mam dla Was kodziki za 30 pln, ponadto zapraszamy wszystkich o godzinie 17:00 na Inwazje Bossów. Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem. 

Aktywowalismy rowniez promocje w ItemShopie, 30% więcej SM do godziny 20:00!

4b0ab55f

1df8bfc4

d9f330b1

8f210208

2dbf4836

Pozdrawiam,

Azprime ;)
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200 lajkow moze i nie bylo, ale i tak mam dla Was kodziki za 30 pln, ponadto zapraszamy wszystkich o godzinie 17:00 na Inwazje Bossów. Więcej informacji w grze przed rozpoczęciem. 

Aktywowalismy rowniez promocje w ItemShopie, 30% więcej SM do godziny 20:00!

4b0ab55f
1df8bfc4
d9f330b1
8f210208
2dbf4836

Pozdrawiam,
Azprime ;)

Czy kody za 30zl to nie przesada? Ktoś zgarnie połowę i może praktycznie pół IS'a wykupić.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czy kody za 30zl to nie przesada? Ktoś zgarnie połowę i może praktycznie pół IS'a wykupić.

Kody za 30 pln wrzucamy raz na pare miesiecy, wiec nie ma sie o co spinac. Dwa razy w tygodniu mozna dorwac u nas na fanpage kody za 3,69 pln. ;)

Opublikowano

ludzie po pobraniu clienta klikając w "ascarial" czy też patchera tzw. aktualizatora nic się ciekawego nie dzieje... nie mogę wejść do gry, a Wasze forum siadło... byłem stałym graczem, licze na pomoc.

Opublikowano

KIedy start S2?

kiedy zapowiedz s2? bd z niego nagrywal wallander / uzur ?

Spokojnie, wyczekujcie oficjalnej informacji ;) Poki co chcemy dopracować wszystko jak najbardziej, ponieważ serwer jest robiony na całkowicie nowych plikach, tak jak juz wspominalem.

ludzie po pobraniu clienta klikając w "ascarial" czy też patchera tzw. aktualizatora nic się ciekawego nie dzieje... nie mogę wejść do gry, a Wasze forum siadło... byłem stałym graczem, licze na pomoc.

Pobierz najnowszego clienta z strony.

Opublikowano

Jakie kolory pereł występują na tym serwerze i jaka jest cena każdej z nich ?

Biała, Niebieska, Krwawa, Morska, Zielona, Fioletowa, Złota. Co do cen ciezko mi powieciec, ale nowe należą do najdrozszych. Z zwyklych Krwawa jest najdrozsza.

Nadchodzi powoli zima, a wraz z nią spory update gry. Jak myslicie, co to za przedmioty? ;)

154582_737614692999548_72295876533005643

Opublikowano

Jak mam odbugować postać? Chciałem wbić na dolinę orków wywaliło mnie i nie moge wbić na postać a na inne na tym koncie mogę normalnie

Dobra już działa

Opublikowano

Jak mam odbugować postać? Chciałem wbić na dolinę orków wywaliło mnie i nie moge wbić na postać a na inne na tym koncie mogę normalnie

Sprobuj wejsc z innego Channela, proponuje 5 lub 6.

Opublikowano

Nadchodzi powoli zima, a wraz z nią spory update gry. Jak myslicie, co to za przedmioty?  ;)

To oznacza double post. 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1314936-ascarial/

Prosze o odp. :)

Nadchodzi powoli zima, a wraz z nią spory update gry. Jak myslicie, co to za przedmioty?  ;)

Pasy... no bo jak nie one to co? ^^  Ale widze że coś sporo. Będą pod klasy? Typu silny i odp. na sure i 10kryt np? Będzie typowy pod expa? Będą miały plusy? Od jakiego lvla można je ubrać?

Opublikowano

Azprime, ty to masz łeb, wprowadzasz takie podstawowe rzeczy, kiedy serwer się wypala ;) Pozdrawiam.

To nie wszystko, będzie tego sporo i gwarantuje, ze przynajmniej jeden z systemow wyjebie Was z butów, spokojnie kolego ;)

Kolejny screen z zbliżającego się update gry dla Was, jak już można się domyśleć - zawita nowy system petów, który swoją drogą pojawi się również na s2.

Podoba się? Daj lajka ;)

10388999_737740982986919_103495376991079
Opublikowano

To nie wszystko, będzie tego sporo i gwarantuje, ze przynajmniej jeden z systemow wyjebie Was z butów, spokojnie kolego ;)

Kolejny screen z zbliżającego się update gry dla Was, jak już można się domyśleć - zawita nowy system petów, który swoją drogą pojawi się również na s2.

Podoba się? Daj lajka ;)

Wy co chwile zmieniacie te systemy, ludzie wam odejdą ;)

Według mnie ten serwer jest nie przemyślany.

Opublikowano

Wy co chwile zmieniacie te systemy, ludzie wam odejdą ;)

Według mnie ten serwer jest nie przemyślany.

Nawet nic nie wiesz na jego temat, a najwiecej sie wypowiadasz, troche nie na miejscu, pozdrawiam ;) Skonczymy to oceniaj.

Opublikowano

Podoba się? Daj lajka ;)

Jak zmienicie obecny system petów na gorszy to na pewno wiele osób odejdzie z serwera s1.

Obecnie prawie każdy gracz z wyższym lvl-em posiada 4x pet do pvp + kilka petów do expa na dropy i na główną postać.

Wątpię czy komu kolwiek się spodba jeśli nagle jego pety będą dawać słabsze bonusy i ponadto będą nagle na czas.

(Wnioskuje że tak będzie ponieważ napisałeś że będzie jak na s2) Dla mnie jest to kpina zmieniać coś tyle czasu od startu.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nawet nic nie wiesz na jego temat, a najwiecej sie wypowiadasz, troche nie na miejscu, pozdrawiam ;) Skonczymy to oceniaj.

Nie wiem nic na jego temat? No to pozdrawiam, jak mnie okradli to nikt mi eq nie chciał oddać, a podobno niektórym oddajecie ;)

PS: Wpakowałem 40zł w IS'a i jedynie baobao mi oddaliśćie.

Opublikowano

Jak zmienicie obecny system petów na gorszy to na pewno wiele osób odejdzie z serwera s1.

Zacznijmy od tego, kto przy zdrowych zmysłach zmienia lepszy system na gorszy? ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, kto przy zdrowych zmysłach zmienia lepszy system na gorszy? ;) Pozdrawiam.

Gorszy z punktu widzenia graczy bardziej uciążliwy i odnieś się do dalszej części wypowiedzi. Bo do systemu na s2 tam były chyba inne pety w systemie jak to zostanie zmienione?

// Edit

Fajnie że wprowadzacie system pasów jak to jest ten co będzie na s2 to nawet ogarnięty ;)

A i jedno pytanie obecnie nie można wytwarzać przetopów do nowej biżuterii czy na nowych plikach będzie to możliwe?

Opublikowano

Gorszy z punktu widzenia graczy bardziej uciążliwy i odnieś się do dalszej części wypowiedzi. Bo do systemu na s2 tam były chyba inne pety w systemie jak to zostanie zmienione?

Pewnie dodadzą nowy system i się zrobi znowu kilka bugów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...