Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio logowalem sie na serwer pod koniec lipca, dzis wchodze i z +4k graczy jest 900 

I wy sie bierzecie za robienie s2, bo s1 nie wypalil?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio logowalem sie na serwer pod koniec lipca, dzis wchodze i z +4k graczy jest 900 

I wy sie bierzecie za robienie s2, bo s1 nie wypalil?

S1 wypalił, lecz na końcu się spalił i wychodzi s2.

Problemy zaczęły się pojawiać odkąd pewna Pani zaczęła broni serwera, potem były już tylko dowody. :P

Serwera nie polecam, administracja to kompletne dno.  

Opublikowano

Grałem trochę na tym serwie, ale mało update i z czasem bardzo się nudzi. Jednak ogólnie polecam. Potrzebuję się pozbyć konta 105lv z eq, więc jak cuś to PW.

Opublikowano

Stan w jakim obecnie znajduje sie serwer mozna okreslic jako agonalny.Nie myslcie tylko,ze sytuacja na ascarialu nie bedzie rzutowala na s2.Zreszta sami na siebie bata krecicie.Mogliscie miec jeden w miare popularny serwer a bedziecie mieli dwa trupy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dokładnie, kiedy jakaś zapowiedź tego s2? :) I moglibyście dać clienta na jakis normalny hosting, bo te mediafire to jakiś żart.

kiedy zapowiedz s2 sie pojawi 

Wszystko w swoim czasie.

Stan w jakim obecnie znajduje sie serwer mozna okreslic jako agonalny.Nie myslcie tylko,ze sytuacja na ascarialu nie bedzie rzutowala na s2.Zreszta sami na siebie bata krecicie.Mogliscie miec jeden w miare popularny serwer a bedziecie mieli dwa trupy.

Agonalną bym jej nie nazwał, na serwerze regularnie gra +1000 osob, takze wiesz, takową można byłoby ją nazwać, gdyby serwer wyglądał w tej chwili jak balmora czy ravia s1, przemyśl dokładnie to co napisałeś ;) Ja myśle, że jednak wyjdzie troche inaczej, tak jak juz wspominalem, mamy nieco inną taktykę odnośnie s2, aniżeli administratorzy ravii, czyli "kopiuj - wklej". 

Opublikowano

Agonalną bym jej nie nazwał, na serwerze regularnie gra +1000 osob, takze wiesz, takową można byłoby ją nazwać, gdyby serwer wyglądał w tej chwili jak balmora czy ravia s1, przemyśl dokładnie to co napisałeś ;) Ja myśle, że jednak wyjdzie troche inaczej, tak jak juz wspominalem, mamy nieco inną taktykę odnośnie s2, aniżeli administratorzy ravii, czyli "kopiuj - wklej". 

A czego się można spodziewać po szanownym Isamu, który "ma wyjebane w Ravię" i jest tylko "chodzącą reklamą". xD Jednakże ma on pod sobą całą JP ARMIĘ, a jak wiadomo w gimbusach siła. 

Opublikowano

U nas na forum można już głosować na System Ulepszeń na s2 Ascariala, zapraszamy do działu Ascarial s2 - Dyskusje ;)

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie.

A co Ty masz do Balmory? Zobaczymy ziomuś jak Twój serwer będzie wyglądał po trzech latach, a zapomniałem.. Zwiniesz dawno interes i postawić kolejny serwer z innym szyldem - lamerstwo. ;)

50596142255057180250.png

Opublikowano

A co Ty masz do Balmory? Zobaczymy ziomuś jak Twój serwer będzie wyglądał po trzech latach, a zapomniałem.. Zwiniesz dawno interes i postawić kolejny serwer z innym szyldem - lamerstwo. ;)

Serwer niedługo będzie miał swój pierwszy rok, gdyby mu zależało wyłącznie na kasie to zwinął by serwer gdy grało na nim po 200-300 osób.

Powinien jeszcze się długo utrzymać :)

Opublikowano

Serwer niedługo będzie miał swój pierwszy rok, gdyby mu zależało wyłącznie na kasie to zwinął by serwer gdy grało na nim po 200-300 osób.

Powinien jeszcze się długo utrzymać :)

Ale Nigahiga dobrze gada. Nie można porównywać serwera, który za miesiąc będzie miał rok do serwera, który ma 3 lata. 

Opublikowano

halloween.png

Co przygotowaliśmy dla Was z okazji nadchodzącego Halloween?

Idziemy na całość, przez cały tydzień, od 01.11 do 07.11 z wszystkich mobow dropić będą Dynie.

Dynia.jpg

A z Dyń takie przedmioty jak:

Fasolka_Zen.jpgitem_kamien_duchowy.jpgWykrywacz_Kamieni_Metin.jpgEliksir_S%C5%82o%C5%84ca_(M).jpgEliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca_(M).jpgitem_malz.jpgWzmocnienie_Przedmiotu.jpgZaczarowanie_Przedmiotu.jpgB%C5%82ogos%C5%82awie%C5%84stwo_%C5%BBycB%C5%82ogos%C5%82awie%C5%84stwo_Magii.jpB%C5%82ogos%C5%82awie%C5%84stwo_Smoka.jpD%C5%82o%C5%84_Przebicia.jpgD%C5%82o%C5%84_Krytyka.jpgZielona_Rosa.jpgFioletowa_mikstura%28d%29.jpgZielona_mikstura%28d%29.jpgOd%C5%82amek_Energii.pngEliksir_Poszukiwacza.jpg

A także:

- Runa Życia

- Runa Potworów

- Runa Magii

- Runa Ludzi

- Runa Ataku

Ponadto w każdym m1 pojawi się Jack Pumpkin:

200px-Jackpumpkin.jpg

Będziecie mogli wymienić u niego wydropioną Kartę Maski Dyni na fryzurkę.

Kupon_na_mask%C4%99_Jack-O-Lantern.jpg

Maska_Dyni3.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

W trakcie tygodnia odbywać się będą liczne konkursy i zabawy, w trakcie których będziecie mogli zgarnąć unikatowe przedmioty, a także SM!

Zapraszamy do udziału.

Pozdrawiamy,

Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

Fajnie się grało na Ascarialu ale skończyłem na nim o 80lvl wkurzało mnie pełno botów ale polecam bo wiem ze dużo się zmieniło:)

Opublikowano

Wrzućcie może wasz CLIENT na inny hosting niż mediafire??? Normalnie mi się pobiera po 2,5-3mb/s a z tego gównianego hostingu od 20 do 200 kb/s i czekać teraz z 2h jak nie dłużej, gdzie normalnie mi to zajmuje od 5 do 10 minut...

@Edit

Od godziny 18-30 jest przerwa techniczna, która miała trwać maksymalnie 2h z tego co mi wiadomo, ale jak to wychodzi przeważnie przerwa trwa do teraz, nie dość, że klient na jakimś ch***** hostingu i pobiera się BÓG wie ile, to i tak jeszcze nie miałem przyjemności zagrać...

PIONA

Opublikowano
Wrzuciłem dla Was najnowszego spatchowanego clienta. Znajdziecie już go w dziale Download na stronie. Po jego pobraniu nie będziecie musieli patchować już clienta, aby zalogować się na serwer. Później wrzucę go również na inne hostingi.

Chciałbym również poinformować, że raty serwerowe potrwają do jutra, a także dziś zostanie włączony drop dyń. Przepraszamy za drobne opóźnienie, ale chyba każdy widział co się działo w weekend.

Pozdrawiam,

Azprime

Opublikowano

Wrzuciłem dla Was najnowszego spatchowanego clienta. Znajdziecie już go w dziale Download na stronie, podaje także link niżej. Po jego pobraniu nie będziecie musieli patchować już clienta, aby zalogować się na serwer. Później wrzucę go również na inne hostingi.

xxx

Chciałbym również poinformować, że raty serwerowe potrwają do jutra, a także dziś zostanie włączony drop dyń. Przepraszamy za drobne opóźnienie, ale chyba każdy widział co się działo w weekend.

Pozdrawiam,
Azprime

Dodaj skan - 2h.

Opublikowano

Mam pytanie i zarazem prośbę, czy mógłby mi jeden z szanownych gm'ów pokazać licznik online, gdyż dopiero zacząłem grać i jeżeli gra +800 osób to z chęcią zostanę ;) proszę i Pozdrawiam

Opublikowano

Mam pytanie i zarazem prośbę, czy mógłby mi jeden z szanownych gm'ów pokazać licznik online, gdyż dopiero zacząłem grać i jeżeli gra +800 osób to z chęcią zostanę  ;) proszę i Pozdrawiam

Na serwerze gra regularnie +1000 osob, aktualnie mamy drobny problem z licznikiem po przeniesieniu na nową maszynę, aczkolwiek niebawem postaramy się go naprawic (W tym momencie są bardziej kluczowe rzeczy do zrobienia na serwerze ;) ) Zajrzyj sobie na serwer i sam się przekonaj, zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...