Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorszy z punktu widzenia graczy bardziej uciążliwy i odnieś się do dalszej części wypowiedzi. Bo do systemu na s2 tam były chyba inne pety w systemie jak to zostanie zmienione?

s1 bedzie mialo swoje pety, tak samo s2 swoje, obydwie wersje beda sie roznic od siebie iloscia petow, rozwojem i bonusami, to chyba raczej oczywiste, zważywszy na to, ze s1 to medium, a s2 bedzie hardem. Z pewnoscia nie bedziemy zmieniac bonusow na gorsze, tak samo jak wprowadzac nieprzemyslanych nowosci, sytuacja z bizuteria juz nas czegos nauczyla i wyciagnelismy wnioski z tego.

Pewnie dodadzą nowy system i się zrobi znowu kilka bugów ;)

Czy Ty robisz cos w zyciu poza narzekaniem? Bo nic konstruktywnego od Ciebie tutaj nie przeczytałem.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem nic na jego temat? No to pozdrawiam, jak mnie okradli to nikt mi eq nie chciał oddać, a podobno niektórym oddajecie ;)

PS: Wpakowałem 40zł w IS'a i jedynie baobao mi oddaliśćie.

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże. Tak było, jest i będzie. ;) Przykro mi.

Opublikowano

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże. Tak było, jest i będzie. ;) Przykro mi.

Co ty tak bronisz? Słyszałem, że nieraz oddali komuś eq. Mniejsza o to eq, ale z mojego 40zl oddaliście tylko BaoBao (Azprime powiedział, że starczy na wierzchowca, ale nie starczyło).

579571423327107377857.png

Opublikowano
Drodzy gracze, o 13:30 odbedzie sie 30 minutowa przerwa na wprowadzenie poprawek w grze. Lista zmian dla Was:

- Naprawiono misje z Pomnikiem Woela, działa dla wszystkich królestw.

- Naprawiono Czerwone Skrzynki z misji o zagadce, poprawnie się stackują oraz poprawnie się usuwają.

- Szarża ma już wyrównany damage.

- Naprawiono Autopoty z Dyni.

- Naprawiono licznik graczy online w grze.

- NPC stoją na normalnych koordynatach.

- Naprawiono misje z metinem na 75lv, powinna działać już poprawnie.

- Po przerwie powinny działać również bonusy petow.

Ponadto forum zostało już uruchomione

Pozdrawiam,

Azprime.

Opublikowano

Co ty tak bronisz? Słyszałem, że nieraz oddali komuś eq. Mniejsza o to eq, ale z mojego 40zl oddaliście tylko BaoBao (Azprime powiedział, że starczy na wierzchowca, ale nie starczyło).

Nie bronię nikogo, bo co mam bronić?  ;) Powtarzam to, co mówię każdemu, kiedy pyta o odzyskanie skradzionych itemów, a uwierz, że dziennie na TS-a wchodzi co najmniej kilka osób z takim problemem. Z jakiego 40 zł? Bo chyba nie w temacie jestem. :v

@krecik666 uspokoję Twoje obawy, nie jestem adminem. :v

Opublikowano

Na s2 ma być wprowadzony system kostiumów z bonusami czy taki zostanie także wprowadzony na s1?

I jak to byście zamierzali zrobić obecne kostiumy zostałyby bez bonusów i zostałyby wprowadzone nowe z bonusami? I czy nowe także byłyby na stałe tylko np za większą cenę w IS?  :P

Na s1 rowniez pojawia sie kostiumy z bonusami wraz z zimowym updatem.

Opublikowano

Interesujące. A wiesz jaki nosze rozmiar bokserek? 

Wiem jaką wódkę pijesz.. znaczy się pijemy. xD

Ciekaw jestem jak wyjdzie przejście na source, raczej tylko na dobre bo robi je osoba znająca się na tym więc problemów nie powinno być.

Opublikowano

Wiem jaką wódkę pijesz.. znaczy się pijemy. xD

Wóda to tam c**j, juz kasztany zaczynaja mi się do łóżka pchać  B)

Opublikowano

Ile teraz ludzi gra? Warto wracać czy czekać na ten cały s2 ? Są jakieś informację dotyczące typu s2, tzn. hard/medium/easy?

Na s1 ponad 1000. s2 bedzie hardem, premiera jeszcze w tym roku.

Nadchodzi powoli zima, a wraz z nią spory update gry. Dwa screeny na dzień dobry dla Was, spodziewajcie sie na dniach ostrego ich przypływu ;)

154582_737614692999548_72295876533005643

10388999_737740982986919_103495376991079

Opublikowano

Ile teraz ludzi gra? Warto wracać czy czekać na ten cały s2 ? Są jakieś informację dotyczące typu s2, tzn. hard/medium/easy?

Teraz oscyluje w granicach 1k. Dodam od siebie, że będzie kilkukrotnie więcej, wiąże się z tym między innymi update.

Opublikowano

Co do tego panelu zwierzaka, nie dodawajcie zwierzaków które trzeba będzie karmić czy tam wydłużać żywotność, bo to bez sensu

Itemy do przedłużenia jego żytownosci beda w dropie, tak samo wskrzeszenia, takie tam małe urozmaicenie ;) 

Opublikowano

I teraz nie wiadomo czy zaczynać grać czy czekać na s2 xD

To juz od Ciebie zalezy, jesli wolisz szybciej expić i zdobywać ekwipunek - zapraszamy na s1, który jest mediumem, natomiast jesli satysfakcje sprawia Ci rozwój postaci przez parę miesięcy, cięższy exp i ulepszanie stalki po kroku do +9tki to polecam czekać na s2 ;) 

Opublikowano

Tylko pytanie czy na s2 dobry start z Is będzie też kosztował tyle co na s1 czyli kilkadziesiąt złoty, bo azraelka, bao bao i equus xD

Bez przesady. S2 będzie jedynie urozmaiconą wersją S1 jako hard a co do nowości to S1 nie odstępuje od S2 - wprowadzamy już ww update.

Opublikowano

Sam nie wiem czy wracać tutaj i grać z eq jakim mam tzn azraelka bizu z lez i chyba baobao i nwm czy jeszcze jakis truciak+9 i ze 2b czy isc na dobrze rozwijający sie serv lastivia s2 ...  to sie zobaczy jeszcze;)

@EDIT: moim zdaniem powinien być zmieniony exp, tak aby nie nudzić sie od 50 do 85 w DC ale zrobić tak by np. od 75-80 expić w atla a nie monotonnie w DC. Ja jeszcze nie mam najgorzej, ale jak grałem to niektórzy gracze mieli ciężko bo musieli chodzić na DC w pt 3-4 osobowym bo nie mogli normalnie grać przez ilość mobów w katakumbach. ja chodzilem w 7-8 osobowym pt i było fajnie na początku, ale potem gorzej bo bylo to strasznie monotonne. Albo zrobić tak by po wylogowaniu sie nie wywalało z DC. Miałem takie przypadki że wbiłem i po 2min okazało się że musze odejść od kompa na 1-2h i 40kk poszloooo ;d

Na pierścieniu można zapisać kordy pod DC tak by osoby które żyją z tp mogli spokojnie się przenosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...