Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprawdę moje serce przepełnia radość na myśl, że takie osoby jak Ty bezinteresowanie poświęcają swój czas aby głęboko analizować mój żywot. Niechaj spokój ducha i opanowanie towarzyszą Tobie mój dzielny przyjacielu, czekam na artykuł na pudelku.

Ależ proszę.

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno od poniedzialku miala ruszyc mega reklama,gdzie ona jest? Azprime twoje slowa nie maja pokrycia w rzeczywistosci.Sa puste jak twoj łeb.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Podobno od poniedzialku miala ruszyc mega reklama,gdzie ona jest? Azprime twoje slowa nie maja pokrycia w rzeczywistosci.Sa puste jak twoj łeb.

Ciekawe gdzie ta mega reklama, jak najwięksi youtuberzy metinowi skończyli tam grę.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że ruszy w poniedziałek, pisałem, że ruszy w tym tygodniu i tak będzie, obserwujcie MPCforum ;)

Dzis w nocy czeka Was drobna przerwa techniczna, co podczas niej ulegnie zmianie na serwerze?

- Zostaną wprowadzone na serwer nowe osiagnięcia
- Zostanie poprawione DMG z Setu Odrodzonych i Niezwyciężonych
- Zostaną dodane nowe ulepszacze i nowe perły w systemie osiagnięć do wymiany za Ascarial Points.
- Z Smoczych Jaj będą dropić zmianki po 5 sztuk z jednego jaja.
- Zostanie dodana do dropu Purpurowa Smocza Stal tymczasowo z Czerwonego Smoka. Szansa na drop: 25%.
- Skamieniałe Drewno i Leśny pęd będą dropić z Troo-Siuka na mapie 120lv. Szansa na drop: 30%.
- Zostanie dodana do dropu Niebieska Smocza Stal z Odrodzonego Beran Setaou, szansa na drop: 30%.

Ponadto już w weekend na serwerze pojawi się nowy dungeon dla 125lv, a także parę innych nowości o których dowiecie się już wkrótce.

Pozdrawiamy,
Team Ascarial.pl
Opublikowano

A kiedy startujecie z Ascarialem s2 ? tak z swoją drogą moim zdaniem mogliście zrobić fajnego medium/easy a nie Full harda, no ale nic powodzenia. 

Start s2 bedzie pod koniec tego miesiaca, w przyszlym tygodniu zaczynaja sie beta testy, bedzie to hard z maksymalnym 110lv, robiony na source z masa autorskich nowosci w klimacie Ascariala. Pod koniec roku wypuscimy rowniez s3 w wersji Easy, wszystko pod marką Ascarial.pl :) 

Opublikowano

Start s2 bedzie pod koniec tego miesiaca, w przyszlym tygodniu zaczynaja sie beta testy, bedzie to hard z maksymalnym 110lv, robiony na source z masa autorskich nowosci w klimacie Ascariala. Pod koniec roku wypuscimy rowniez s3 w wersji Easy, wszystko pod marką Ascarial.pl :)

Nie uważasz, że troszkę tego za dużo ? nie lepiej się skoncentrować na jednym serwerze ? Rozumiem dobry z tego biznes, no ale bez przesady ;d 

xD 

Opublikowano

Na tym na pewno już nie zagram, bryłki na allegro popsuły ten serwer. Ale na s2 będę czekał z łapą w gaciach ;D

Prowadzimy zapisy juz na bete s2 u nas na forum, zapraszamy ;)

Opublikowano

A kiedy startujecie z Ascarialem s2 ? tak z swoją drogą moim zdaniem mogliście zrobić fajnego medium/easy a nie Full harda, no ale nic powodzenia. 

Grałeś na Ascarial? 

Z sygny wynika że niby tak a więc jeśli uważasz ten serwer za harda to pozdrawiam, jest to typowy medium więc dla odmiany stawiają harda. 

morteusz, dobrze wiesz że na becie łatwiej wyłapać bugi więc nie rozumiem po co hejt na administrację.

Opublikowano

Ascarial s2 juz startowal pod nazwa avenor o ile dobrze pamietam.Chyba wszyscy wiemy jak skonczyl.

Skutki reklamy mialy byc widoczne juz w poniedzialek,tak wynikalo z twoich slow na shoutboxie.Wykrecasz sie i ustalasz nowa date lecz wcale mnie to nie dziwi,od dawna kierowales sie fałszem.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Ascarial s2 juz startowal pod nazwa avenor o ile dobrze pamietam.Chyba wszyscy wiemy jak skonczyl.

Skutki reklamy mialy byc widoczne juz w poniedzialek,tak wynikalo z twoich slow na shoutboxie.Wykrecasz sie i ustalasz nowa date lecz wcale mnie to nie dziwi,od dawna kierowales sie fałszem.

Cos Ci sie pomylilo kolego.

Grałeś na Ascarial? 

Z sygny wynika że niby tak a więc jeśli uważasz ten serwer za harda to pozdrawiam, jest to typowy medium więc dla odmiany stawiają harda. 

morteusz, dobrze wiesz że na becie łatwiej wyłapać bugi więc nie rozumiem po co hejt na administrację.

Wiesz, nie mają się do czego przyczepić, to przyczepiają się do czegokolwiek, taką mamy już mentalność wśród młodzieży. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.

Opublikowano

Cos Ci sie pomylilo kolego.

Wiesz, nie mają się do czego przyczepić, to przyczepiają się do czegokolwiek, taką mamy już mentalność wśród młodzieży. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.

Eh Azprime niczego się nie czepiam, gram na prywatnych serwerach od lat i wiem czego gracze pragną ;) na pewno nie będzie to serwer Hard, tylko fajny medium/easy z 150-180 max. 

Grałeś na Ascarial? 

Powiesz mi gdzie napisałem że Ascarial to hard ? napisałem, że s2 to będzie Full Hard a nie s1, czytaj z zrozumieniem. 

xD 

Opublikowano

Nikt nie szuka serwerów easy bo tych jest pełno, brakuje właśnie takich serwerów jak ten, medium :) a myśle że s2 z max lvlem 110 będzie całkiem spoko.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nikt nie szuka serwerów easy bo tych jest pełno, brakuje właśnie takich serwerów jak ten, medium :) a myśle że s2 z max lvlem 110 będzie całkiem spoko.

No racja Serwerów easy jest pełno a żadnych porządnych ;) No ale nic zobaczymy jak z tym Hardem będzie. 

xD 

Opublikowano

Jutro o 23:59 zamykamy zapisy na bete Ascarial s2, zainteresowanych zapraszamy do działu Dyskusje u nas na forum.

Opublikowano

A co z ta mega reklama? Ktos tu jest gołosłowny.

Czytaj to, co pisałem Ci 3 razy wyżej. Wszystko zostało juz dopiete, od przyszlego tygodnia ruszamy.

O której dziś OX? :)

standardowo 19:00, zapraszamy. Zostały już równiez aktywowane raty weekendowe.

Opublikowano

Grałem na serwerze, świetny. Widać, że administracja się stara chociażby po terminarzu eventów. :)

Opublikowano

Moim zdaniem ten serwer jest przereklamowany i żadna reklama już nie pomoże. No ale zobaczymy co z tego będzie. 

Ja osobiście nie użyłbym słowa przereklamowany. 

Na serwerze spadła ilość graczy i to mocno ale da się go na nowo moim zdaniem rozreklamować by stanął na nogi. Zwłaszcza teraz gdy wszedł nowy update i planują kolejne i maksymalny rozwój w przyszłości ma być do 150lvl-a więc nowa reklama nawet na yt może ruszyć. :D 

No ale zobaczymy co będzie ^^ 

Ja mam jeszcze pytanie do Azprime.

Ostatnio na forum dodałem propozycje co do smoczych jaj ( nawet sam głosowałeś na TAK ).

Zostanie coś zmienione w tej kwestii? 

A i była tam jeszcze moja propozycja co do zmian w hełmach też byłbym wdzięczny byś napisał czy zostanie coś z tym zrobione :) 

Kiedy start zamkniętej bety? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...