Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial

dsylwekj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kto mi przybliży co dzieje sie na Ascarial.pl? Dawno nie grałem, pamiętam jak grało po 4000 ludzi w godzinach szczytu, co teraz? Najlepszy zarobek na początku, gdy mam całe eq z łez pvp+9, azraelke+9 1.5k hp 15miecze 15 2reka 10 sztylki all kd+5? Wymienie to na eq do expa, postać robie na nowo (bodziak) Gdzie zarobie? Co się zmieniło od stycznia 2014? Każde info mile widziane i nagradzane.

PS: nie chce marnego zarobku typu WO. Cały czas będę zarabiał na kupowaniu tanich itemków i sprzedawaniu drożej, ale musze się z cenami oswoić. Także fajny i nie monotonny zarobek. Mogę zrobić buffke w razie czego i utrzymywać ją na podobnym lvlu do postaci.

Opublikowano

W tej chwili gra 900 osób. także o wiele mniej niż kiedyś. A jeżeli chodzi zarobek myślę, że z takim EQ powinieneś jechać z poziomem, no i na wyższych poziomach siedzieć na bossach/ metkach i dungach. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...