Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wyjątkowo wczesniej, zapraszamy o godzinie 18:00 na Konkurs OX, ponadto zostały już aktywowane weekendowe raty serwerowe, 50% expa i dropu więcej do niedzieli!

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znalazłem liczka na stronie, dużo liczy gra? stabilny?

nie oplaca sie juz tu grac, administracja odpuscila sobie serwer

a gralo 4k ;)

Opublikowano

Tak jak up :D Gra nawet trochę ludzi ale zaczynać się nie opłaca w żadnym stopniu. Wiekszość ludzi już przestała grac. Ja czekam na jakieś info o s2 ale się chyba nie doczekam ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie znalazłem liczka na stronie, dużo liczy gra? stabilny?

Licznik jest wbudowany w grze na czacie. Gra około 700 graczy, także dosyć mało, bo niedawno było 4k ;d 

xD 

Opublikowano

Licznik jest wbudowany w grze na czacie. Gra około 700 graczy, także dosyć mało, bo niedawno było 4k ;d 

Odkąd Mijoszi się pojawiła w TEAM, gracze zaczęli uciekać z serwera.. zagadka dla was, dlaczego? :D

Serwera nie polecam, niedługo wyjdzie s2 pod hajs, także ten zostanie ZAMKNIĘTY. 

Opublikowano

Odkąd Mijoszi się pojawiła w TEAM, gracze zaczęli uciekać z serwera.. zagadka dla was, dlaczego? :D

Serwera nie polecam, niedługo wyjdzie s2 pod hajs, także ten zostanie ZAMKNIĘTY

Śmiechłam mocno. XDDDDDD

Jak ja uwielbiam takich mentalnych gimbusów, którzy myślą, że wszystko wiedzą i mają czym zabłysnąć. :v S1 nie będzie zamknięte. Tyle w temacie.

Opublikowano

Licznik jest, mój drogi, zepsuty i od kilku dni pokazuje cały czas 767. :P Gra więcej ludzi.

c:

Opublikowano

Licznik jest, mój drogi, zepsuty i od kilku dni pokazuje cały czas 767. :P Gra więcej ludzi.

no tak, wiecej czyli 900 

Nie polecam serwera, administracja go strasznie zjebała.

Opublikowano

Śmiechłam mocno. XDDDDDD

Jak ja uwielbiam takich mentalnych gimbusów, którzy myślą, że wszystko wiedzą i mają czym zabłysnąć. :v S1 nie będzie zamknięte. Tyle w temacie.

Śmiechłem bardzo mocno  xD. Skąd wiesz, ile mam lat dziewczynko? Także tego..  :rolleyes:

Ja swoje wiem na temat tego serwera, wielka Pani ''obrońca'' zmykaj do hinca, tam Twoje miejsce lizusie.

Nie obchodzi mnie ten serwer i jego liczne przekręty, dałem tylko ludziom zagadkę. :P

Opublikowano

Śmiechłem xD. Skąd wiesz, ile mam lat dziewczynko? Także tego..  :rolleyes:

Ja swoje wiem na temat tego serwera, wielka Pani ''obrońca'' zmykaj do hinca, tam Twoje miejsce lizusie.

Nie obchodzi mnie ten serwer i jego liczne przekręty, dałem tylko ludziom zagadkę. :P

Nie wiem ile masz lat, mało mnie to obchodzi, dlatego też napisałam 'mentalnych' gimbusów. Czytanie nie boli. 

Lizusie? PLS. XDDDDDDDDDDDDD

P.S Jak chcesz podyskutować na ten temat to zapraszam na TS-a, jak zawsze, bo jakoś każdy taki mocny w gębie na forum, ale na TS-a to jeszcze żaden WIELKI HEJTER nie wszedł. :v

Opublikowano

Nie wiem ile masz lat, mało mnie to obchodzi, dlatego też napisałam 'mentalnych' gimbusów. Czytanie nie boli. 

Lizusie? PLS. XDDDDDDDDDDDDD

P.S Jak chcesz podyskutować na ten temat to zapraszam na TS-a, jak zawsze, bo jakoś każdy taki mocny w gębie na forum, ale na TS-a to jeszcze żaden WIELKI HEJTER nie wszedł. :v

Beka to jest z ciebie i twojego internetowego chlopaka Hinca kopulujecie  sie za hajs z ascariaal i widac efekty z 4k na ledwo 700 gdzie sam endymion mowil ze 2 x podkrecany ale co tam :D Serwer  nawet fajny ale jak widac ekipa sie posypala technika nie ma #lipa

P.S zrozum ze nikt nie chce sie z toba klocic na mpc ale prowokujesz moze daj porpostu odetchnąć sobie i odpuść sobie  kilka dni od mpc? pojmiesz co sie dzieje na serwerze  chodz jestes zaslepiona miloscia <3

Opublikowano

Beka to jest z ciebie i twojego internetowego chlopaka Hinca kopulujecie  sie za hajs z ascariaal i widac efekty z 4k na ledwo 700 gdzie sam endymion mowil ze 2 x podkrecany ale co tam :D Serwer  nawet fajny ale jak widac ekipa sie posypala technika nie ma #lipa

P.S zrozum ze nikt nie chce sie z toba klocic na mpc ale prowokujesz moze daj porpostu odetchnąć sobie i odpuść sobie  kilka dni od mpc? pojmiesz co sie dzieje na serwerze  chodz jestes zaslepiona miloscia <3

Ja prowokuję? Polecam przeczytać, kto zaczął swoje mądrości prawić. Nie bądź zabawny. Widzę, co się dzieje na serwerze, ale czy ja cokolwiek napisałam o tejże sytuacji? Uczepiliście się mnie i dziwicie się, że wyśmiewam te denne hejty? :v

Btw. tak, jak wspomniałam.. szkoda mi na Was paska ostrzeżeń, tacy cwani jesteście to chodźcie podyskutować na TS-ie (ts.mpcforum.pl jbc). ;) Miłego.

Opublikowano

Ja prowokuję? Polecam przeczytać, kto zaczął swoje mądrości prawić. Nie bądź zabawny. Widzę, co się dzieje na serwerze, ale czy ja cokolwiek napisałam o tejże sytuacji? Uczepiliście się mnie i dziwicie się, że wyśmiewam te denne hejty? :v

Btw. tak, jak wspomniałam.. szkoda mi na Was paska ostrzeżeń, tacy cwani jesteście to chodźcie podyskutować na TS-ie (ts.mpcforum.pl jbc). ;) Miłego.

Wiesz ja moge wejsc na tsa ale co mi to da ? Rozmowa z tobą o co? o róznice zdań? To ty się mieszasz jeżeli komuś coś nie pasuje i zaczynasz glupia dyskusje . 

Opublikowano

Wiesz ja moge wejsc na tsa ale co mi to da ? Rozmowa z tobą o co? o róznice zdań? To ty się mieszasz jeżeli komuś coś nie pasuje i zaczynasz glupia dyskusje . 

Nie, ja tylko wyrażam swoje zdanie, a Wy nieustannie wyjeżdżacie z tekstami, świadczącymi o Waszej inteligencji, no sorry. Zobacz chociażby na swoją wypowiedź. Mi też niespecjalnie chce się dyskutować o d***e Maryny, ale jeżeli już ktoś jest na tyle 'pro elo', że potrafi zwyzywać na łamach forum to chyba z wejściem na TS-a problemu nie ma? Chociaż jeszcze żaden z tychże zacnych hejterów nie zaszczycił mnie swoją obecnością. ;)

Opublikowano

Proszę o naprawę buga z przedmiotami małżeńskimi jak Kolczyki Harmonii itd. ponieważ żaden z tych przedmiotów nie daje dodatkowych bonusów małżeństwu.

Napisałbym to na forum ale od kilku dni mi nie działa forum a Miyoshi mi nie odpisuje na mpc w tej sprawie. 

Opublikowano

Proszę o naprawę buga z przedmiotami małżeńskimi jak Kolczyki Harmonii itd. ponieważ żaden z tych przedmiotów nie daje dodatkowych bonusów małżeństwu.

Napisałbym to na forum ale od kilku dni mi nie działa forum a Miyoshi mi nie odpisuje na mpc w tej sprawie. 

Widziałam Twoją wiadomość i odpisałam Ci, ale z taptalka, który, jak widać, szwankuje na moim telefonie. :v 

Opublikowano

Było napisac do mnie, opisz mi na PW dokladnie co nie dziala.

Niedługo wyjdzie s2 pod hajs, także ten zostanie ZAMKNIĘTY. 

Skąd takich niesamowitych niuansików można sie dowiedzieć? Samosia czy pudelek? Jakis czas temu pisałem pisałem jak będzie wyglądać s1 i s2 po otwarciu serwera drugiego. S1 przenosić będziemy na source pod koniec tego miesiąca i będzie utrzymany w typie medium/easy jak jest obecnie, przy czym w grudniu pojawi się spory update z tej okazji, natomiast s2 będzie całkowicie się różnił od s1 i będzie hardem. Zamiast pisać głupoty na forum przejdź się lepiej na spacer, albo zaczerpnij informacji z kompetentnych źródeł, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, ja tylko wyrażam swoje zdanie, a Wy nieustannie wyjeżdżacie z tekstami, świadczącymi o Waszej inteligencji, no sorry. Zobacz chociażby na swoją wypowiedź. Mi też niespecjalnie chce się dyskutować o d***e Maryny, ale jeżeli już ktoś jest na tyle 'pro elo', że potrafi zwyzywać na łamach forum to chyba z wejściem na TS-a problemu nie ma? Chociaż jeszcze żaden z tychże zacnych hejterów nie zaszczycił mnie swoją obecnością. ;)

Czy ty kurw musisz sie z kazdym klocic? ktos wyraza swoją opinie o serwerze/administracji ale ty zawsze wiesz lepiej, moze ci jakis lekarz potrzebny?

Opublikowano

Ile online ? Można prosić SS z M1 ?

Jak gospodarka ? Jak zarobić ?

Gospodarka zdominowana przez bryłki na allegro, 100kk za marną zbroję na 34+9 z kd +4... Kupując trutę musisz mieć z 1kkk

Opublikowano

Polecam server, naprawdę się fajnie gra.

Azprime:

Licznik nie działa, misje zbugowane, pety do pvp też.

Wiem, co do misji, proszę napisz mi na PW, w ktorych zauwazyles blad, bede bardzo wdzieczny. Odnosnie petów, pojawi się całkowicie nowy system wraz z zblizajacym się updatem, o tym już wkrótce. 

Gospodarka zdominowana przez bryłki na allegro, 100kk za marną zbroję na 34+9 z kd +4... Kupując trutę musisz mieć z 1kkk

Bez przesady, spokojnie da sie wybic na samym dropie, Wallander i Tream są tego IDEALNYMI przykładami, zajrzyjcie sobie do nich na kanał, macie pokazane wszystko po kroku ;) Tak samo na YT jest wiele filmow na ten temat.

Opublikowano

Wiem, co do misji, proszę napisz mi na PW, w ktorych zauwazyles blad, bede bardzo wdzieczny. Odnosnie petów, pojawi się całkowicie nowy system wraz z zblizajacym się updatem, o tym już wkrótce. 

Nowy system petów? Ja bym prosił o to by nic nie było w tej sprawie ruszane obecny system jest dobry bo jeszcze wyjdzie tak jak z biżuterią kilka razy wszystko zmieniane ... :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...