Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież specjalnie nie załatwiają reklamy.., bo po co wydawać kase? jak wolą zainwestować w nowy projekt. Nie myślcie sobie, że Ascarial będzie stać wiecznie po starcie S2.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież specjalnie nie załatwiają reklamy.., bo po co wydawać kase? jak wolą zainwestować w nowy projekt. Nie myślcie sobie, że Ascarial będzie stać wiecznie po starcie S2.

Tyle że reklama z Tego co pisał Azprime na ten serwer jest już wykupiona tak samo na jego kolejne projekty będzie pewnie zapewniona więc wiesz s1 nie padnie. 

Opublikowano

Ja osobiście nie użyłbym słowa przereklamowany. 

Na serwerze spadła ilość graczy i to mocno ale da się go na nowo moim zdaniem rozreklamować by stanął na nogi. Zwłaszcza teraz gdy wszedł nowy update i planują kolejne i maksymalny rozwój w przyszłości ma być do 150lvl-a więc nowa reklama nawet na yt może ruszyć. :D 

No ale zobaczymy co będzie ^^ 

Ja mam jeszcze pytanie do Azprime.

Ostatnio na forum dodałem propozycje co do smoczych jaj ( nawet sam głosowałeś na TAK ).

Zostanie coś zmienione w tej kwestii? 

A i była tam jeszcze moja propozycja co do zmian w hełmach też byłbym wdzięczny byś napisał czy zostanie coś z tym zrobione :) 

Kiedy start zamkniętej bety? :)

Watpie,ze chodzi tutaj o reklame na yt.Kto mial nagrywac ten nagral.Chca wam zamydlic oczy abyscie uwierzyli,ze bedzie lepiej.Reklama miala byc widoczna juz w ubieglym tygodniu,sluch po niej zaginal.
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Watpie,ze chodzi tutaj o reklame na yt.Kto mial nagrywac ten nagral.Chca wam zamydlic oczy abyscie uwierzyli,ze bedzie lepiej.Reklama miala byc widoczna juz w ubieglym tygodniu,sluch po niej zaginal.

Akurat jeżeli o tę reklamę chodzi to jest pewne że prędzej czy później będzie bo Adrian podpisał umowę. Osobiście uważam, że robienie s2 tak bardzo podobne do s1 tylko dołoży "cegiełkę" do upadku s1, ale no nie moja sprawa. :P

Opublikowano

jaki to będzie tym serwera max lv wiadomo coś 

S2 to ma być typowy hard niby z nowymi elementami bo na source ma być robiony z tego co Azprime pisał :)

Opublikowano

hahah s2 to sie ubawilem... ze wzgledu na takie pomysly miedzy innymi juz wiecej nie zagram na waszych privach :)szczegolnie, ze gdy zablokowano moje konto na forum nie mogem korzystac w pelni z gry ( wysylac zgloszen ani nic) szczegolnie ze ban byl bezpodstawny :)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ban bezpodstawny, podeslij mi swoj nick to zaraz sprawdze, za co go wyłapałeś, pozdrówki. 

Opublikowano

hahah s2 to sie ubawilem... ze wzgledu na takie pomysly miedzy innymi juz wiecej nie zagram na waszych privach :)szczegolnie, ze gdy zablokowano moje konto na forum nie mogem korzystac w pelni z gry ( wysylac zgloszen ani nic) szczegolnie ze ban byl bezpodstawny :)

Nikt nie dostał bezpodstawnego bana na forum. Tak jak Azprime napisał, podaj nick i wszystkiego się dowiesz, zamiast robić z siebie ofiarę i "siać ferment".

Mimo wszystko gra się przyjemnie. Pomijając parę niefajnych sytuacji z przeszłości, serwer mogę polecić.  ^_^

c:

Opublikowano
Wróciliście już ze szkoły? Mamy dla Was paręnaście kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, ponadto zapraszamy wszystkich o godzinie 18:00 na Polowanie na Smoki! Więcej informacji w grzę przed rozpoczęciem zabawy.

Została aktywowana również promocja w ItemShopie, 30% więcej SM przy zakupie przez SMS do godziny 21:00 :)

23222bf2

6bcbf534

c4621d34

9f85636d

1be9fcdd

f63d83d1

5ad82617

61c9596d

5ab23013

13d39abd

a0bd7032

3adf76c8

be5cefcc

a4bbda5e

Opublikowano

Wróciliście już ze szkoły? Mamy dla Was paręnaście kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, ponadto zapraszamy wszystkich o godzinie 18:00 na Polowanie na Smoki! Więcej informacji w grzę przed rozpoczęciem zabawy.

Została aktywowana również promocja w ItemShopie, 30% więcej SM przy zakupie przez SMS do godziny 21:00 :)

23222bf2

6bcbf534

c4621d34

9f85636d

1be9fcdd

f63d83d1

5ad82617

61c9596d

5ab23013

13d39abd

a0bd7032

3adf76c8

be5cefcc

a4bbda5e

Polowanie na smoki w wersji hard to jest to <3http://pl.tinypic.com/view.php?pic=ejz89&s=8

Opublikowano

Nudne, przyszpanuj czymś ciekawszym, a jak nic nie masz to wypad. (:

Nudne, przyszpanuj czymś ciekawszym niż lizanie dupy.

Jak tam s2? brakło kasy z s1? przykre.. ;/  // Kiedy usuniecie bryłki? xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Nudne, przyszpanuj czymś ciekawszym, a jak nic nie masz to wypad. (:

Od kiedy wiem, to Ty tutaj nie masz nic do powiedzenia temu, aby sobie poszedł. Jak na razie, to tylko ty się tutaj kompromitujesz.  xD

2e30al1.jpg

Opublikowano

Od kiedy wiem, to Ty tutaj nie masz nic do powiedzenia temu, aby sobie poszedł. Jak na razie, to tylko ty się tutaj kompromitujesz.  xD

Nawet nie wiesz, jak bardzo mnie te wszystkie Wasze debilne hejty bawią. xD Lubię to czytać. Zawsze idzie się pośmiać z dzieci. :>

Opublikowano

Nudne, przyszpanuj czymś ciekawszym niż lizanie dupy.

Jak tam s2? brakło kasy z s1? przykre.. ;/  // Kiedy usuniecie bryłki? xD

Nie chcę nic mówić ale bryłki nigdy nie były bugowane ani nikt ich nie rozdawał.

Więc ja osobiście nie rozumiem o co Ci człowieku chodzi? o.O

Formułuj wypowiedź jaśniej. 

Opublikowano

Nikt nie dostał bezpodstawnego bana na forum. Tak jak Azprime napisał, podaj nick i wszystkiego się dowiesz, zamiast robić z siebie ofiarę i "siać ferment".

Mimo wszystko gra się przyjemnie. Pomijając parę niefajnych sytuacji z przeszłości, serwer mogę polecić.  ^_^

Nie bede dyskutował i nie robie z siebie ofiary. Mam w d***e ten serwer i forum od tamtej nie przyjemnej sytuacji omijam wasz serw z daleka :) A postac mam sprzedana za ladna kaske pare dni po banie na forum wiec adios muczaczos 

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Nie bede dyskutował i nie robie z siebie ofiary. Mam w d***e ten serwer i forum od tamtej nie przyjemnej sytuacji omijam wasz serw z daleka :) A postac mam sprzedana za ladna kaske pare dni po banie na forum wiec adios muczaczos

Skoro masz w d***e to forum, to po co o nim wspominasz i jakim prawem piszesz o bezpodstawnym banie? Boisz się podać nicku, bo jak Ci podam powód, to się okaże, że jednak nie był bezpodstawny?

c:

Opublikowano

Strach pomyśleć co będzie na s2, skoro na Ascarialu już wszystko było, począwszy od navi po prywatne eventy. 

Nie wiem kogo na to nabierzecie, ale życzę powodzenia w dalszym ciągu robienia ludzi w konia. 

PS. Ile teraz dostane za Mentala 120 lvl i wp 118? Z eq jakim jako takim, bo nie wiem czy opłaca się wchodzić na ta gre. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...