Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

600

A pamiętam jak na wakacjach 4k to była norma :P Nie sądziłem,że aż tak będzie mało,myślałem,że do 1.5k max spadło.Napewno serwer ucierpiał przez to,nie jest tak żywo jak kiedyś

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Bez spiny: no dobrze, był taki frajer w Teamie, ale już od dawna go nie ma, więc nie rozumiem dlaczego ciągle wrzucacie tu SS-y działań ludzi, którzy z Ascarialem nic wspólnego JUŻ nie mają i mieć nie będą? :>

Opublikowano

Pograłem jakiś czas na tym serwerze, ale z ludźmi tu jest paranoja :/

Człowiek ma bryłek na wydanie, a tu nikt nicego nie sela bo ludzi brak.

Nie piszcie, że gra Bóg wie ile osób, skoro tak nie jest :(

Serwer polecam, ale reklama by się przydała.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Hasty, reklama byla w wakacje i w pewnym momencie bylo 4k graczy na liczniku, ale to juz nie wroci. Nagrywal wtedy Wallander, Uzurpator, R3spect, Tream (chociaz on juz wczesniej nagrywal), ZabQ i pewnie inni youtuberzy, ale innych nie znam. Gdyby ta ilosc sie utrzymala, albo chociaz te 3k+ online bylo to watpie czy powstalby s2 

Opublikowano

Swietne zagranie nie ma co,denominacja waluty poprzez usuniecie wszystkich brylek z serwera :D

Tylko co to zmieni skoro nadal nie wiecie w jaki sposob ludzie bugowali brylki.

Srij9JT.png

Opublikowano

1. Zapomnieliscie napisać że to jest reaktywacja
2. Świetny serwer na który kidyś wydałem setki złotych z dnia na dzień padł, do dzisiaj nie wiadomo dlaczego 
3. Zostałem okradziony dwukrotnie na tym serwerze, administracja olała mnie i cytuję "Ciągnij fifloka, kup wiecej sm to ci zwrócimy itemy" 
4. arsenal
5. Szkoda że serwer tak nisko zszedł że po ponownym braku pieniędzy administratora, muszą go reaktywować aby zapewnić trochę gotówki sobie i rodzinom.  Zapewne znowu upadnie
6. Niemiłosierne lagi na serwerze po nocach, za dnia w godzinach szczytu nie dało się grać.... 
7. Nie polecam serwera, niestety 

Opublikowano

@partiid chyba Ci sie serwery pomyliły kolego.

Rozpoczął się magiczny czas Świąt. Czego możemy Wam życzyć jako graczom? Na pewno ogromu sukcesów w na arenie, ulepszania tylko z napisem "powiodło się", wielu zabitych bossów, wygranych wojen, owocnego dropienia ulepszaczy i ekwipunku, a przede wszystkim bardziej pozytywnego nastawienia do gry, bo to dalej pozostaje tylko zabawą.

Pamiętajcie jednak, żeby chociaż na chwilę zostawić wirtualny świat i spędzić trochę czasu ze swoją rodziną, przyjaciółmi, bliskimi. Niech Nowy Rok przyniesie Wam nowe możliwości, nowe wyzwania, którym stawicie czoła i wiele, wiele radości.

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy, 
Administracja Ascarial.pl
Opublikowano

1. Zapomnieliscie napisać że to jest reaktywacja

2. Świetny serwer na który kidyś wydałem setki złotych z dnia na dzień padł, do dzisiaj nie wiadomo dlaczego 

3. Zostałem okradziony dwukrotnie na tym serwerze, administracja olała mnie i cytuję "Ciągnij fifloka, kup wiecej sm to ci zwrócimy itemy" 

4. arsenal

5. Szkoda że serwer tak nisko zszedł że po ponownym braku pieniędzy administratora, muszą go reaktywować aby zapewnić trochę gotówki sobie i rodzinom.  Zapewne znowu upadnie

6. Niemiłosierne lagi na serwerze po nocach, za dnia w godzinach szczytu nie dało się grać.... 

7. Nie polecam serwera, niestety 

wtf? xD Serwer stoi od ponad roku to jaka reaktywacja i jakie "muszą go reaktywować"? xD

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Drodzy gracze, chcielibyśmy poinformować, iż drobnej awarii ulegla maszyna. Wasze dane i konta są bezpieczne, nie będzie żadnej cofki. Oba serwery s1 i s2 będą czynne od rana, w ramach rekompensaty mamy dla Was garść wyjątkowych eventów i konkursów, które odbędą się na przestrzeni całego weekendu. O wszystkim będziemy informować Was tutaj na facebooku, obserwujcie nasz fanapage Emotikon wink

Od rana zostaną aktywowane również weekendowe raty serwerowe.

Życzymy udanego weekendu Emotikon wink // Azprime
Opublikowano

Ile osób gra w godzinach szczytu?

Tyle co nic, pracujemy nad rewitalizacja, tak jak mialo to miejsce w przypadku Dreikona. Obecnie mamy problem z maszyna, wiec serwer jest chwilowo offline. Source, Likan + inne bajery ulatwiajace gre i postaramy sie przywrócić serwerowi dawny blask. Nie oczekujemy, nie spodziewamy sie cudow i kokosow, aczkolwiek chcemy, abyście wyniesli jak najwiecej przyjemnosci z gry na serwerze. Nie bede podawał Wam tutaj konkretnych terminów, jak ukonczymy prace, poinformujemy Was o wszystkim  ;)

Opublikowano

Tyle co nic, pracujemy nad rewitalizacja, tak jak mialo to miejsce w przypadku Dreikona. Obecnie mamy problem z maszyna, wiec serwer jest chwilowo offline. Source, Likan + inne bajery ulatwiajace gre i postaramy sie przywrócić serwerowi dawny blask. Nie oczekujemy, nie spodziewamy sie cudow i kokosow, aczkolwiek chcemy, abyście wyniesli jak najwiecej przyjemnosci z gry na serwerze. Nie bede podawał Wam tutaj konkretnych terminów, jak ukonczymy prace, poinformujemy Was o wszystkim  ;)

Client będzie nowy czy można starego ściągnać?

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko dlaczego Azprime zaczynasz robić wszystko dla dobra serwera dopiero po tym jak nie ma z kim grać na serwerze? Nie lepiej cały czas utrzymywać stałą liczbę graczy online i później nie martwić się o serwer?

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko dlaczego Azprime zaczynasz robić wszystko dla dobra serwera dopiero po tym jak nie ma z kim grać na serwerze? Nie lepiej cały czas utrzymywać stałą liczbę graczy online i później nie martwić się o serwer?

Polak madry po szkodzie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie da sie utrzymać stałej liczby graczy online, chyba obydwoje dobrze o tym wiemy. Ravia, Balmora, Ascarial, Dreikon są tego idealnymi przykładami. Fakt, można trzymać ją na jakimś poziomie przez pare miesięcy, tygodni. Podjąłem pare złych decyzji w ostatnim czasie, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, lepiej działać ;)

Client będzie nowy czy można starego ściągnać?

Będzie nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...