Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A będzie ten sam system expa jak na s1. tzn. od 50lv do 85lv w DC, a potem metki na mapkach ?

Czy ten sam - nie. Moge tylko powiedziec ze pomysl z powiekszanymi spotami z DC i metinami na s2 zostal wykorzystany rowniez na paru innych mapach. Wiecej zdradzac nie bede, przekonacie sie na starcie. ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten sam - nie. Moge tylko powiedziec ze pomysl z powiekszanymi spotami z DC i metinami na s2 zostal wykorzystany rowniez na paru innych mapach. Wiecej zdradzac nie bede, przekonacie sie na starcie. ;)

A ja proponuje by moby z DC dać na jakąś inną mapke na którą można wbić od 50 do 85lvla tak by nie trzeba było płacić innym graczom za tp na DC. Ceny by się nieco zrównoważyły, a by wbić na te mape potrzebna byłaby przepustka. A jeśli pomysł się nie podoba to dodać NPC który tepa na DC od 50 lvla i potrzebna byłaby przepustka którą możemy zdobyć np. z metinów 25-90lv oczywiście możliwa do sprzedawania innym ludziom. Byłoby to dużo lepsze niż monotonne expienie w DC od 50 do 85lvla i płacenie innym za TP, gdy ktoś nie ma kaski od chuia to ma problem z wbiciem tego lvla, bo w v2 nie oplaca sie expić. Tyle z mojej strony, napisz czy pomysł się podoba, a jak nie to napisz chociaż dlaczego ^^

Opublikowano

Wczoraj była ta przerwa 30minutowa, miały być naprawione rzeczy m.in.  licznik graczy, autopoty a to nadal nie działa, więc nie wiem po co ta przerwa w ogóle była, coś mam przeczucie, że ten "wielki" update też nie będzie za udany...   ale na serwer zapraszam ;-)

Opublikowano

Ja czekam teraz na s2 zobaczymy co  z tego wyjdzie :)

Ja również na s2 czekam :D

Wyczekujcie oficjalnej informacji ;)

Co do lagów w grze, chcialbym poinformowac, ze od wczoraj nieustannie dostajemy DDoS'y, w ciagu nablizszych 24h powinny one całkowicie ustac. Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak na przyszłość -> polecam ukrywać adresy IP użytkowników, bo potem mogą być jakieś nieprzyjemności :unsure: 

https://www.youtube.com/watch?v=ylbHMOhTU8w&list=UUrPiewaCZSl4iNha4BUVvNQ

Dla ciekawskich, nie szukam zwady, tylko kiedyś dałam subskrypcje Miyoshi i ukazał się ten filmik w "najnowszych".

Co do serwera: neutral, bo nie ma Endymiona (chyba).

Prezentacja bardzo ładna.

Ew, mój fail. Zupełnie o tym nie pomyślałam. :v 

Opublikowano

Azprime spójrz w dziale dyskusje tam zaproponowałem bardziej przemyślane bony do tego waszego Systemu Mistrzowskich Poziomów ;) 

Opublikowano

Azprime spójrz w dziale dyskusje tam zaproponowałem bardziej przemyślane bony do tego waszego Systemu Mistrzowskich Poziomów ;)

zalinkuj na PW.

Opublikowano

Jest może jakaś zapowiedź/prezentacja serwera s2 ? i na kiedy +- przewidywany start ?

Wszystko pojawi się niebawem, wypatrujcie oficjalnych informacji.

Zuploadowałem najnowszego clienta dla Was na drugi hosting, link macie w dziale Download na stronie ;)
Opublikowano

a Ty, którą ścieżkę wybierzesz?

Nadchodzi sroga zima!

10472828_739470512813966_271845482188669

Tak sobie patrzę teraz na tą grafikę i chyba jest na niej kilka błędów.

Nie zgadza się z tym co pierwotnie było na forum. A no i daliście ten system do działu dyskusje i nic z tej dyskusji nie uwzględniliście ;)

A i jeszcze jedno w Mistrz szermierki powtarza się omdlenie jest dwa razy a i dwa razy są potwory jako bon w Pogromca Potworów i inne bonusy w innych też się powtarzają ale nie chce mi się wymieniać :D

I nadal nie wiem dlaczego bon na ogień i wiatr w Poskramiaczu Magii jak te bonusy w pvp nic nie dawają :D

Opublikowano

~~ 1-2k lub więcej, licznik pokazuje się w grze

No 2k to tu juz dawno nie bylo wiec nie klam.. ;)

800-1,2k sie utrzymuje.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy po wyjściu Ascarial S2 ten serwer będzie w dalszym ciągu rozwijany ?

Obstawiam że tak, szykuje się kolejny duży update. Przechodzą na source a co za tym idzie 4 strony w eq możliwość wprowadzenia pasów przetopów i innych nowości. Nie wiem czy w najbliższym update przewidują dodanie kolejnych setów biżuterii, broni czy też zbroi ale kiedyś Azprime zapowiadał że ten serwer będzie rozwijany do 150lvl-a. ;)

Opublikowano

Bardzo się cieszę, bo myślałem, że serwer pójdzie w odstawkę, oby tylko wszyscy gracze nie pouciekali na S2 :)

1z59ld.jpg

Opublikowano

Bardzo się cieszę, bo myślałem, że serwer pójdzie w odstawkę, oby tylko wszyscy gracze nie pouciekali na S2 :)

Robimy to właśnie w taki sposob, aby temu zapobiec rozwijając oba serwery, kazdy w innym typie. Zwolennicy Medium/Easy zdecydowanie wybiorą s1, natomiast osoby lubujące w klimatycznych hardach z pewnością nie pogardzą s2. Nie jestesmy drugą ravią, aby tworzyć dwa identyczne serwery. Pozdrawiam

Opublikowano
Drodzy gracze, dnia 18.11 w nocy odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu poprawe bugow, co zostanie poprawione?

- Przywołanie petów będzie działać prawidłowo

- Naprawiono bonusy petów

- Poprawiona misja źrodlo zla cz. 4

- Poprawiony bug z Seon Hae. Juz mozna normalnie niszczyc przedmioty.

- Usunieta mozliwosc przeniesienia sie do Zielonych olejkiem wygnania.

- Usunięty został dungeon Lodowa Odchłań.

- Zablokowano mozliwosc wejscia z petem na Konkurs OX

- Wszystkie postacie i gildie z Zielonych zostaną przeniesione do Jinno.

- Zoptymalizowano resp mobow w Wiezy Wygnancow, nie powinny pojawiac sie juz lagi.

Pozdrawiam,

Azprime.

Opublikowano

Nie wydaje ci się ze jest to nie w poządku pisać cos na inny server ? Azprimku. wiesz ze na ascarialu jest i bylo tyle przekretow, ze bys sie w jezyk ugryzl a nie najezdzal na inne servery. nigdy nie bd mieli wiecej graczy niz na ravii . to wiemy i ja i ty ...  i nie mam tu na celu obrazy ciebie ;d tak wiec bez spin panowie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...