Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt mi nigdy z teamu nie powiedzial ze azraellka ma złe bonusy. Dostalem jedynie info ze opis sie nie zgadza to ustawiłem je tak jak mówił opis i zaczął sie płacz.

@Niecodzienny

To dlaczego do tej pory azraelka daje 8 bloku a nie 20 odbicia? Bylo to na forum nie raz ;)

Chcesz to pokaze Ci SS :)

1386175744-U112610.png
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Choc naprawde mnie to dziwi, ze Endy pzylecial do wroclawia negocjowac c**j wie co i c**j wie z kim i po tym zrezygnowal z posady. Tylko glupiec by zrezygnowal z posady negcjujac z jakas firma, wiec to byl jeden wielki FAKE!

Komentowanie spraw o, których nie ma się pojęcia nie jest dobrym rozwiązaniem. :)

Opublikowano

To dlaczego do tej pory azraelka daje 8 bloku a nie 20 odbicia? Bylo to na forum nie raz ;)

Chcesz to pokaze Ci SS :)

Mówię Ci, że nikt mi nie zgłosił złych bonusów. Nie wiesz jak wyglądała organizacja pracy to się nie wypowiadaj. Powiedziano mi że Azraelkę dla wojownika może założyć każdy, to samo dla sury i reszty oraz że w opisie wspomniano o tym, że przedmiotem nie można handlować to poprawiłem to. Ale wy jesteście jacyś dziwni. Pieprzycie, że nie mamy czasu tego poprawić, zostało poprawione i płacz że rozjebaliśmy tym azraelki.

Opublikowano

Mówię Ci, że nikt mi nie zgłosił złych bonusów. Nie wiesz jak wyglądała organizacja pracy to się nie wypowiadaj. Powiedziano mi że Azraelkę dla wojownika może założyć każdy, to samo dla sury i reszty oraz że w opisie wspomniano o tym, że przedmiotem nie można handlować to poprawiłem to. Ale wy jesteście jacyś dziwni. Pieprzycie, że nie mamy czasu tego poprawić, zostało poprawione i płacz że rozjebaliśmy tym azraelki.

Serio czytałeś chociaż raz co pisali gracze?

gracze chcieli zmiany OPISU azraelek w IS 

gracze chcieli by w opisie azraelka była dla każdej klasy ... 

dobrze że odszedłem, widać jak zwracacie uwagę na graczy serwera ...

Opublikowano

Mówię Ci, że nikt mi nie zgłosił złych bonusów. Nie wiesz jak wyglądała organizacja pracy to się nie wypowiadaj. Powiedziano mi że Azraelkę dla wojownika może założyć każdy, to samo dla sury i reszty oraz że w opisie wspomniano o tym, że przedmiotem nie można handlować to poprawiłem to. Ale wy jesteście jacyś dziwni. Pieprzycie, że nie mamy czasu tego poprawić, zostało poprawione i płacz że rozj*baliśmy tym azraelki.

Wybacz, ale to nie jest zadna aluzja, tylko wspomonanie o prostych naprawach serverach. Naprawiliscie( nie wiem czy ty, czy jakis iinny typek) metki 85-95 zeby sie nie respilo tyle mobow. Po co? Po to by uprzykrzyc gre nowym graczom? By zj*bac im rozgrywke? Ale nawet nie naprawiliscie azraelki :). Gdybyscie informowali na bierzaco organizacje pracy to nie bylooby hejtow! Ale nawet nie potrafiliscie ogarnac j*b*nej azeaelki,,,

Dlaczego jak ty odszedles Azprime zaczal sie interesowac graczami, dlaczego zaczal banowac graczy za bugowanie expa? Bo hajsu malo?

Dlaczego wczesniej jak wspomnialem o temacie

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/18751-swiadome-wykorzystywanie-bled%C3%B3w-w-grze-w-celu-uzyskania-korzysci/page-2

@Azprime powiedzial, ze zbanowal szefa gildi HD??

@Azprime zamknal temat i ponoc zbanowal typa. To k***a jakim cudem teraz jest temat otwarty??

rgy0ks.jpg

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Serio czytałeś chociaż raz co pisali gracze?

gracze chcieli zmiany OPISU azraelek w IS 

gracze chcieli by w opisie azraelka była dla każdej klasy ... 

dobrze że odszedłem, widać jak zwracacie uwagę na graczy serwera ...

Kolejny co nie wie jak wygląda organizacja pracy na serwerze. Mi mówił team co mam robić, a nie gracze. Powiedzieli poprawić kto może zakładać i handel azraelkami - poprawiłem. ;)

Wybacz, ale to nie jest zadna aluzja, tylko wspomonanie o prostych naprawach serverach. Naprawiliscie( nie wiem czy ty, czy jakis iinny typek) metki 85-95 zeby sie nie respilo tyle mobow. Po co? Po to by uprzykrzyc gre nowym graczom? By zj*bac im rozgrywke? Ale nawet nie naprawiliscie azraelki :). Gdybyscie informowali na bierzaco organizacje pracy to nie bylooby hejtow! Ale nawet nie potrafiliscie ogarnac j*b*nej azeaelki,,,

Dlaczego jak ty odszedles Azprime zaczal sie interesowac graczami, dlaczego zaczal banowac graczy za bugowanie expa? Bo hajsu malo?

Ja to zrobiłem. Z tego co wiem expi się na spotach, a śmieszne słuchanie graczy, że "expienie na metinach było ciekawsze"... Nawet nie skomentuję. Bug z expem był taki, że po tym jak zbiło się metina to ginęły moby wokół przez co leciało tyle expa na raz. Metiny bije się dla dropu, nie respu mobów. Leć do handlarki, kupuj potki, pelerynki i zapraszam nauczyć grać się w Metina expiąc na spotach. (które ponoć zostały wczoraj w nocy zwiększone)

Opublikowano

Kolejny co nie wie jak wygląda organizacja pracy na serwerze. Mi mówił team co mam robić, a nie gracze. Powiedzieli poprawić kto może zakładać i handel azraelkami - poprawiłem. ;)

Ja to zrobiłem. Z tego co wiem expi się na spotach, a śmieszne słuchanie graczy, że "expienie na metinach było ciekawsze"... Nawet nie skomentuję. Bug z expem był taki, że po tym jak zbiło się metina to ginęły moby wokół przez co leciało tyle expa na raz. Metiny bije się dla dropu, nie respu mobów. Leć do handlarki, kupuj potki, pelerynki i zapraszam nauczyć grać się w Metina expiąc na spotach. (które ponoć zostały wczoraj w nocy zwiększone)

To dlaczego karacie nowych graczy przez tyle tygodni usuwajac ten exp z metkow? Sprawiedliwosc? Za maly hajs w glowie, ze zaczeliscie ogarniac nowych noobkow?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wiesz jak podkręcić licznik z pod /who a takich prostych spraw jak "bug" z respa metinów nie potrafisz naprawić ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Z tym waszym virtualem to nawet nie mam zamiaru dyskutować bo jesteście wyjątkowo przejęci istnieniem ascarialu. Idź się zajmij swoim serwerkiem, który z tego co pamiętam jak sam trochę grywałem na początku też idealny nie był. ;)

Opublikowano

50% expa i dropu więcej w ramach sobotniego eventu zostało aktywowane już teraz i potrwa do jutra do godziny 23:59. Dziś w nocy odbędzie się również przerwa na kolejną część update gry. Co zostanie wprowadzone? Tego dowiecie się już po północy u nas na forum. Miedzyczasie możemy powiedzieć, że napewno będzie to drop z Odrodzonego Beran Setaou, a także zwiększony exp i drop ma mapie 115lv. 

Exp i drop już wyłączony, oraz żadnej informacji na forum nie podaliście

Czyli w waszym wykonaniu standard. Jak już coś piszesz to, to zrób bo jesteś niesłowny. Tak na marginesie, ten cały update miał być do czwartku, a już jest sobota. Kolejne potwierdzenie, że walicie w choya. 

Serwer fajny lecz techników to oni mają z podstawówki, albo im się po prostu nie chce. 

Opublikowano

kolejny co nie wie co pisze ;)

sam pisałeś że o wszelkich zmianach decydujesz ty i będziesz się kierował sugestiami graczy 

hmm kłamałeś ;)

Tu masz temat gdzie to pisałeś ;)

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/14382-zmiana-odno%C5%9Bnie-zmian-na-serwerze/

Opublikowano

Od zera bym już nie chciał zaczynać ale da rade na wo można sie wzbogacić,serwer jak najbardziej polecam dobry medium.

nie opłaca się startować na globalu od zera... :p

a to jest priv, więc wszystko jest możliwe jeżeli potrafi się zarabiać

Opublikowano
W Nocy na serwerze pojawiła się Nowa Biżuteria i Nowe Tarcze, a także dodatkowe Dwa Piętra w Wieży Wygnańców. Udało się już komuś wytworzyć nowe błyskotki?  ;)

W najblizszym czasie na serwerze pojawi się również Nowa Mapa dla 120lv (jutro), Nowy Dungeon dla 125lv (jutro), Jeszcze po jednym nowym secie broni do expa i PvP, oraz pare innych nowości urozmaicających grę i drop.

Ponadto dziś w nocy zostaną wgrane na serwer nowe questy, warto je porobić, jako nagrodę przygotowaliśmy Smocze Monety do wykorzystania w ItemShopie ;)

10641191_701891039905247_881613185360270

Opublikowano

oplaca sie zaczynac kompletnie od zera? jezeli tak to kim na poczatek? jakies szczegolne eq na start potrzebne aby dotrwac do tego 85?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

oplaca sie zaczynac kompletnie od zera? jezeli tak to kim na poczatek? jakies szczegolne eq na start potrzebne aby dotrwac do tego 85?

Oplaca, jak najbardziej, na YouTube i u nas na forum masz mase poradników jak zarabiać na niższych levelach. Zapraszamy.

Opublikowano

@Azprime odpowiedz na moje prywatną wiadomość :) co do serwera dalej polecam i będę polecał jest godny browara.Gram na nim osobiscie i przyjemnie się expi , oczywiście duża reklama dobry towar ;) 

Opublikowano

Ponadto dziś w nocy zostaną wgrane na serwer nowe questy, warto je porobić, jako nagrodę przygotowaliśmy Smocze Monety do wykorzystania w ItemShopie ;)

Miały być stałe bonusy za wykonanie tych misji a nie jakieś marne sm do IS :P 

Opublikowano

Miały być stałe bonusy za wykonanie tych misji a nie jakieś marne sm do IS :P

Czy marne to ja nie wiem. Stałe bonusy będą za wykonanie głównych questow.

Opublikowano

Czy marne to ja nie wiem. Stałe bonusy będą za wykonanie głównych questow.

Tak według mnie marne. Kiedyś pisałeś że jedną misje będzie się robić po około dwie godziny a w tym samym czasie dropienia zarobie powiedzmy że na peta z IS a z misji tylko kilka sm ...  Więc stałe bonusy mnie osobiście bardziej zachęcają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...