Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8k ludzi ? chyba jak każdy odpali po 10 kont ;d 

Ja nie rozumiem troszkę zmian administracji po takim czasie, kiedyś zmienili dmg bossów, gdzie ludzie nadropili w cholere ulepszaczy a potem był problem, a teraz zmieniają ulepszacze, przecież to w ogóle sensu nie ma, po roku czasu zmienić ulepszacze na dany item ^^

raczej po 30kont, bo teraz ludzie maja po 10 xD

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

raczej po 30kont, bo teraz ludzie maja po 10 xD

i grają na 50 rownocześnie.

Czyli kiedy mozemy sie spodziewac reklamy po ktorej bedzie gralo tutaj 8k ludzi?

Aktualnie kończymy "formalności", w najblizszym czasie zobaczysz tego efekty.

Uwaga Uwaga! Aktywowana została promocja w ItemShopie, tylko dziś kupująć SM przez SMS otrzymasz aż 30% więcej SM!

Ponadto mamy dla Was paręnaście darmowych kodów na SM o wartości 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy! Należy wpisać je na stronie w dziale z doładowaniami SMS.

cef37291
a8176956
e4a865aa
204b06d6
85206338
5a47ec6f
3d63ed19
7acc2adf
ecc44065
ed993eb6
4314af05
17adca3f
Opublikowano

Miyoshi zgaszona już tu nie napisze ^^.

Serwer dobry, administracja to gówno pół na pół polecam.

Stwierdziłam, że dyskusja z taboretami mija się kompletnie z celem, więc po co tracić czas? ;)

Nagle sama zaczeła skamleć na forum ascariala żeby zwiększyli resp mobów, a tak to wielka obrończyni xD

Taki sobie serwer, zobaczymy po skonczonym update.

Jeżeli Ty sugestię nazywasz skamleniem to Cię serdecznie pozdrawiam. Wasz tok rozumowania jest debilny, ale czego się można spodziewać innego... 

Opublikowano

Stwierdziłam, że dyskusja z taboretami mija się kompletnie z celem, więc po co tracić czas? ;)

Taboretem można nazwać osobę, która da się bardzo łatwo przesunąć - zdecydowanie na to miejsce zasługujesz. Odstąpie swojego. Straciłaś argumenty i wymowkę. Szkoda.

Opublikowano

Jeżeli Ty sugestię nazywasz skamleniem to Cię serdecznie pozdrawiam. Wasz tok rozumowania jest debilny, ale czego się można spodziewać innego... 

Well, nam się nadal nudzi więc piszemy z tobą hipokrytko, rangi nie ma to i zachowanie można zmienić, c'nie? :/

@top

Wyszło tak jak mówiłem, azprime sie opierdalał i przez to update był odkładany.

@1373230489-U611928.pngMiyoshi

Kto nie wie ten nie wie, sad, nie? :/

652601399840421198520.png

Opublikowano

Taboretem można nazwać osobę, która da się bardzo łatwo przesunąć - zdecydowanie na to miejsce zasługujesz. Odstąpie swojego. Straciłaś argumenty i wymowkę. Szkoda.

Jakie argumenty straciłam? Wymówkę? Na co? Chyba nie widzisz, co Ty człowieku piszesz. ;) Z resztą po co mam się z Wami kłócić i przekonywać do swoich racji? Wy macie swoje, ja mam swoje i nie rozumiem dlaczego jakieś osoby wyżej dalej starają się ten temat drążyć. 

@Imbalanced Ty chyba nie wiesz co oznacza słowo 'hipokryta'. ;)

Opublikowano

Jakie argumenty straciłam? Wymówkę? Na co? Chyba nie widzisz, co Ty człowieku piszesz. ;) Z resztą po co mam się z Wami kłócić i przekonywać do swoich racji? Wy macie swoje, ja mam swoje i nie rozumiem dlaczego jakieś osoby wyżej dalej starają się ten temat drążyć.

Doskonale widzę. Nie będziesz się kłócić ani przekonywać do swoich racji bo jej nie masz i nie ma o co się kłócić. Nie ma tutaj podziału na 'twoje' i 'nasze'. Aha, no i nikt tematu nie drąży - po prostu Ci odpowiadam na marne prowo z taboretkami. :v

@kwiatmix - spoko, już spadam.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMiyoshi

Prawda jest taka, że odkąd zaczęłaś się bratać z teamem DualMedia i trochę pobalowałaś z teamem Ascariala w naszym pięknym mięscie

Bez obrazy kolego, ale c**j Cie powinno interesować to, co robiłem z Moniką we Wrocławiu. To są moje sprawy prywatne i nigdzie dalej one nie wybiegają. Jeśli szukasz taniej sensacji zapraszam na glamrap, tam się nudzić nie będziesz, natomiast jeśli masz coś sensownego do napisana na temat Ascariala, zapraszam do dyskusji. Zajmij się swoim serwerem. Pozdrówki.

Opublikowano

Bez obrazy kolego, ale c**j Cie powinno interesować to, co robiłem z Moniką we Wrocławiu. To są moje sprawy prywatne i nigdzie dalej one nie wybiegają. Jeśli szukasz taniej sensacji zapraszam na glamrap, tam się nudzić nie będziesz, natomiast jeśli masz coś sensownego do napisana na temat Ascariala, zapraszam do dyskusji. Zajmij się swoim serwerem. Pozdrówki.

Ja tylko sprostowałem jak wygląda sprawa, kolego. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A glamrap niestety mnie nie interesuje. Pozdrówki.

Opublikowano

Ja tylko sprostowałem jak wygląda sprawa, kolego. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A glamrap niestety mnie nie interesuje. Pozdrówki.

To może pudelek? Samosia? 

Opublikowano

Sprostowałeś sprawę (w sumie jak mogłeś sprostować coś, co Ciebie w ogóle nie dotyczy), o której nie masz pojęcia. Nie masz pojęcia dlaczego stanęłam po stronie Adriana i nigdy tego nie zrozumiesz. Dla Ciebie dalej będzie to lizanie dupy, bo nie pojmujesz, że można być po czyjejś stronie nie oczekując niczego w zamian. Smutne, bo wychodzi, że Ciebie otaczają sami fałszywi materialiści. Na tym skończę tę jakże ciekawą dyskusję z Tobą. 

Opublikowano

Ta sytuacja jest tak patologiczna i żałosna, że mi na to wszystko szkoda słów. Pozdro Mateusz, dzięki za pomoc z forum.

W piątek pojawi się nowa mapa na serwerze, a na niej 2 nowe bossy.

Opublikowano

Mijoszi, gdzie jesteś! Broń serwera i swoich panów hahahahahahah xD

Ciekawe co tym razem odpiszesz... xD

W końcu chłopcy wrzucili dowody. :P

ciul tam, 5% wpadnie. :x

Serwera nie polecam, c*****a, zakłamana administracja.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

E ogarniacie to? dzisiaj pobrałem TS'A weszłem na jakiś kanał koleś do mnie słucham ja ciebie a ja wyszłem z ts wchodze za 5min a tu... to mają być jaja xD? @Azprime  PS:Azprime wiem że to ty bo otworzył mi się chat ;)  POZDRO NAWET NIE WIEM OCO BIEGA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EDIT:Za co dostalem bana na nick CzlowiekLorda? zarejestrowalem się minute temu wchodze na jakiś kanał jakiś cymbał coś do mnie mówi i BAN... 26452137816152042683.png

Opublikowano

E ogarniacie to? dzisiaj pobrałem TS'A weszłem na jakiś kanał koleś do mnie słucham ja ciebie a ja wyszłem z ts wchodze za 5min a tu... to mają być jaja xD? @Azprime 

26452137816152042683.png

Człowieku, serwer pada.. co zrobisz? nic nie zrobisz. ;x 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

tak jak bylo z ww? xD kolego smieszny jestes...

btw. teraz zastępujesz Miyoshi?

Nikogo nie zastepuje, ja nie lize dupy administracji jak kolezanka ;) z ww byl wałek, ale wszyscy o nie plakaliscie, a nikt nie powiedzial o co konkretnie chodzi.. Wiec ciezko naprawic buga, ktorego sie nie zna, a ktorego nikt nie chce wyjawic, nie uwazasz? Wiec to ty jestes smieszn, bo jak sie dowiedzilei, to zostal szybciutko naprawiony.

I ja nie bronie ani servera, ani administracji, ktora jest do dupy i pozal sie Boze, ja jedynie prostuje Wasze smieszne pierd*lenie, bo juz tego czytac nie moge.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W piątek pojawi się nowa mapa na serwerze, a na niej 2 nowe bossy.

Pare screenow dla Was:

Jeden z dwóch nowych bossów:

hrjlnm.jpg

Dwa nowe moby z sześciu:

or1ncm.jpg

htjur1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...