Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj niezle dowody na yt panowie wrzucili bardzo obciazajace wasz serwer,ich tez przekupiliscie?

co to za film?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Film przedstawiał jak wywaleni gm pomagali swojej gildii i gadanie o mnie, Krzywym, Azprime i Orchidei. Pierdolisz głupoty. Nikt nikogo nie przekupił, więc przestań p******** dzieciaczku. Co do bryłek to był bug, jest już dawno usunięty a ty pieprzysz o tym dalej. Znikaj bo jesteś nikim.

Nikim to jesteś ty,wyzywasz wszystkich i masz sapy bo mówią prawde o waszym serwie. Ogarnie emocje ; *

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nikim to jesteś ty,wyzywasz wszystkich i masz sapy bo mówią prawde o waszym serwie. Ogarnie emocje ; *

Nie... Bo cały czas ci sami idioci pieprzą głupoty co już nawet nie jest śmieszne, a żałosne.

Opublikowano

Boli Cie prawda o waszym serwerze i dużo osób to wie ; ) Bez odbioru.

Najwyraźniej to Ciebie coś boli skoro dalej tracisz czas na te bezsensowne dyskusje, którymi i tak nic nie wskórasz. ;)

Jaki zestaw do expa będzie najlepszy dla sury WP na lvl 85+?

Opublikowano

Najwyraźniej to Ciebie coś boli skoro dalej tracisz czas na te bezsensowne dyskusje, którymi i tak nic nie wskórasz. ;)

Jaki zestaw do expa będzie najlepszy dla sury WP na lvl 85+?

EQ Drewniane +0 będzie najlepsze. 

Serwer dosyć okej, ale niestety administracja strasznie zakłamana, jak zobaczyłem ten filmik z dowodami na was to stwierdzam że gra tutaj nie ma sensu. 

xD 

Opublikowano

Nie... Bo cały czas ci sami idioci pieprzą głupoty co już nawet nie jest śmieszne, a żałosne.

Pieprzą głupoty? Czyli te wszystkie "posty" na temat serwera i was jest bujną wyobraźnią? a bana dostają tak ot to? XDDDDD zmien dilera.

Licznik może i pokazuje 2 tysiące graczy, ale nei zapominaj, że każdy ma po kilka postaci, więc na oko macie po 700-900 graczy. :)

2e30al1.jpg

Opublikowano

Pieprzą głupoty? Czyli te wszystkie "posty" na temat serwera i was jest bujną wyobraźnią? a bana dostają tak ot to? XDDDDD zmien dilera.

Licznik może i pokazuje 2 tysiące graczy, ale nei zapominaj, że każdy ma po kilka postaci, więc na oko macie po 700-900 graczy. :)

Odrazu po 50postaci... Chłopie zastanów się co piszesz... Ból dupy bo powstał dobrze presperujący serwer?

Najlepiej wyjdź z tematu i się nie nakręcaj.

@Endymion_ & @Azprime mają krótkotrwałe bany ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nikt tego wcześniej nie napisał. Za swoją spostrzegawczość powinnieneś dostać nobla! Przecież od zawsze wiadomo, że na każdym serwerze z licznikiem gra się na jednej postaci, a tylko tu grają na pięciu na raz! Brawo za spostrzegawczość ! Typie idź się zabij.
Opublikowano

EQ Drewniane +0 będzie najlepsze. 

Serwer dosyć okej, ale niestety administracja strasznie zakłamana, jak zobaczyłem ten filmik z dowodami na was to stwierdzam że gra tutaj nie ma sensu. 

mozesz dac mi linka na pw ?

@topic jakie eq na orki ?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Lipna administracja.

Słabo zabezpieczony serwer. ;/ 

Nie polecam. 

napisałeś bodajże w 6 tematach to samo, moja rada - wypieradalaj.

może, może nie

Opublikowano

wchodzi ktoś wgl na ts z administracji? :O wczoraj siedziałem ok 4h i nikt sie nie odezwał był endymion ale nie bo po co zaj**ali mi konto chcę je odzyskać ale sie nie da

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano
Ascarial udostępnił(a) link.
Dziś w nocy kolejna część Update przed Wami. Pojawi się nowa mapa dla 120lv oraz nowy set broni do Expa i PvP, kolejno dla 120lv i 128lv.

Zakłamana administracja tak jak mówiłem wcześniej. 

Wprowadzają update miesiąc i dalej nie mogą, takie rzeczy tylko na Ascarialu ! 

Tydzień temu pisali, że misje dodali, których i tak nie ma. 

Usuwają posty, bo ludzie piszą prawdę na temat tego serwera. 

Azprime nic prócz liczenia pieniędzy nie potrafi, smutne ale prawdziwe. Wystarczy wejść na serwer i się przekonać, że nawet nie potrafią npc dodać i wiele innych rzeczy. 

Serwera nie polecam powód administracja. 

Opublikowano

Ascarial udostępnił(a) link.
Dziś w nocy kolejna część Update przed Wami. Pojawi się nowa mapa dla 120lv oraz nowy set broni do Expa i PvP, kolejno dla 120lv i 128lv.

Zakłamana administracja tak jak mówiłem wcześniej. 

Wprowadzają update miesiąc i dalej nie mogą, takie rzeczy tylko na Ascarialu ! 

Tydzień temu pisali, że misje dodali, których i tak nie ma. 

Usuwają posty, bo ludzie piszą prawdę na temat tego serwera. 

Azprime nic prócz liczenia pieniędzy nie potrafi, smutne ale prawdziwe. Wystarczy wejść na serwer i się przekonać, że nawet nie potrafią npc dodać i wiele innych rzeczy. 

Serwera nie polecam powód administracja. 

nie zeby cos ale update miał byc juz w lipcu (koniec lipca ) poźniej jakos 3 sierpnia a mamy 14 wrzesnia i dalej nic ^ ^

to tylko pokazuje jak ich slowo sie liczy....

porazka

Opublikowano

Śmieszy mnie gadanie, że brak zainteresowania. Ale zresztą co ja tutaj będę gadał, wy wiecie przecież lepiej kto ile siedzi np przy plikach. :P

Opublikowano

Śmieszy mnie gadanie, że brak zainteresowania. Ale zresztą co ja tutaj będę gadał, wy wiecie przecież lepiej kto ile siedzi np przy plikach. :P

Mam to gdzieś kto i ile siedzi przy plikach, to sprawa wasza. Dla mnie zainteresowanie by było, gdybyście siedzieli na ts'ie, w grze i odpowiadali na pytania, pomagali tym co pomocy potrzebują.

Opublikowano

Człowieku, wczoraj o 16 wróciłem z kursów i siedziałem na ts do 23. Teraz z kursów wróciłem dosłownie 20 minut temu. Nie każdy może siedzieć 24/7 przy komputerze, życie jest ważną sprawą.

Opublikowano

Człowieku, wczoraj o 16 wróciłem z kursów i siedziałem na ts do 23. Teraz z kursów wróciłem dosłownie 20 minut temu. Nie każdy może siedzieć 24/7 przy komputerze, życie jest ważną sprawą.

Po cholere serwer robic jak sie narzeka na brak czasu. To sie nazywa zachlannosc.

Zatrudnijcie osoby ktore sie zajma graczami.

imetin_logo.png

Opublikowano

Po cholere serwer robic jak sie narzeka na brak czasu. To sie nazywa zachlannosc.

Japierdole xDDDD ;_____;

aFMA3pg.png

Opublikowano

jakbym miał pistolet to bym strzelił Ci w głowę

może, może nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...