Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ta wasza nowa mapa, oraz nowe misje? Zapewnialiście tak bardzo, że do niedzieli wszystko będzie gotowe, a znów daliście dupy.  

Do świąt może się wyrobicie. Najgorsze jest to, że nawet nie raczycie poinformować ludzi.

Administracja niesłowna i zakłamana. 

Mielismy wczoraj ja juz wprowadzic, aczkolwiek testujemy dalej expa na niej, chcemy, aby drop i wlasnie to bylo dopiete na ostatni guzik :) Cierpliwosci troche, czytaj nasze forum, a wszystkigo sie dowiesz.

Serwer fajny, no ale ostatni update strasznie zaszkodził serwerowi, zresztą widać to po ilości graczy. 

Serio? Chyba wlasnie troche polepszyl sytuacje, po wakacjach było ok. 1,8k online, po wprowadzeniu części Update spowrotem zaczeło się dziać na serwerze, co nawet mozna zobaczyc po chacie w grze:

37j8ix.jpg

Screen wyzej jest z wczoraj, niedzieli dnia 7 wrzesnia, a tu screeny sprzed paru chwil:

07e0v4.jpg

r9h354.jpg

tak samo Ngs gdy zobaczyl, ze licznik spada to nagle aktywny sie zrobil  xD

btw. server nie polecam.

Bugi 

Bugii

i jeszcze raz Bugiiii

Wymien wszystkie ktore znasz tutaj w temacie, zamiast hejtowac, a gwarantuje Ci, ze w ciagu 24h znikna z serwera :) Dzialaj, bo poki co jakos nie widze w tym temacie nic, poza stekem bzdur mającym sie nijak do rzeczywistości. Aktywny jestem tutaj od startu serwera, przez ponad pol roku zdarzylem napisac ponad 1000 postow udzielajac sie TYLKO I WYLACZNIE w tym temacie, wiec prosze, nie osmieszaj sie.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca sie jeszcze zaczynac gre :D? czy juz za pozno? Chodzi mi o to czy zanim wbije 80 to juz polowa nie pojdzie gdzie indziej :D , pozdrowki

Opublikowano

Oplaca sie jeszcze zaczynac gre :D? czy juz za pozno? Chodzi mi o to czy zanim wbije 80 to juz polowa nie pojdzie gdzie indziej :D , pozdrowki

Nie opłaca.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Wiecie moze jak zlikwidować błąd ?.
Przy odpaleniu  Ascariala mam brak odpowiedzi :((( ...

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Opłaca jak najbardziej. Wątpie aby coś takiego się stało. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Wiecie moze jak zlikwidować błąd ?.

Przy odpaleniu  Ascariala mam brak odpowiedzi :((( ...

Masz nowego klienta? 

2e6ftab.png

Opublikowano

Tak Własnie dziś sciągenneelm nowego klienta ..
  :(  i wlasnie blad odp ..
Bo wczoraj mialem problem z win7  ( APPCRASH KAZDY METIN ITD )
Dziś zaintalowałem XP-eka  to jak na zlosc  brak odp ..
Pandora Mt2 mi działa , moze to wina ze mam service packa 2 ?.

Opublikowano

Gdybys poczytal pare stron wstecz to bys wiedzial czy sie oplaca. Administracja najpierw banuje graczy pozniej dostaja UB, dlaczego? Powiewaz gildia HappyDay jest faworyzowana i w tej gildi sa wyjatki, skasowali gildie, tylko dlatego, aby nie bylo wiecej hejtu. Utrudniaja rozgrywke nowym graczom. Powinni znalezc inne rozwiazanie niz kasowac moby z metkow przykladowo na mapie 85 lvl. Powinni zostawic te moby a zastosowac co innego.

Polecalem, naprawde polecalem server ale z kazdym update coraz bardziej zniecheca do gry ( starsi gracze wiedza o czym mowie )

Chcesz, to zacznij, polecam server ale na poziomie 85+ zarabiali kupe yangow, ale teraz nie jest to mozliwe, przez wprowadzenie nowego update.

Na pewno nie pójdzie. ;)

Prosze, przestan sie oszukiwac spojrz prawdzie w oczy. Jestes tak zafascynowana serverem, ze nie widzisz nawet najmniejszego bledu. Ciagle chwalisz administracje jaka to ona nie jest, a nawet nie zauwazylas posta w ktorym @Endymion_ powiedzial, ze po tym update odchodzi ( w co watpie bo kasa uderza do glowy[bez obrazy]). Nie hejtujesz servera dlatego, ze nie widzisz prostych bledow ktorymi sie server pograza. Robi wielkie update, ale nie widzi prostych bledow, nie potrafia (moze i potrafia ale nie chca) naprawic nawet kd w ktorym pisze kd wojownika +40, tak samo, z Azraelka, tak samo z bronmi 75 oraz tak samo z biologiem. Po tym update koles do mnie napisal, ze z konaro(bodajze) nie dostal bonusow...

Dzisiaj z przykroscia ztwierdzam, ze oszukalem gracza ktory mi dal 4 brylki za kd woja +40 bo dzieciak uwierzyl, ze to sa falszywe bony i myslal, ze te kd daje 100% na klase...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To widze ze chyba nie zagram ;(

Opublikowano

Oplaca, nie sluchaj placzkow ktorzy od 50 stron probuja oczernic server (jest ich z 5, w kolko jeden i ten sam spam, mnie to juz osobiscie znudzilo). Duzo ludzi gra nadal, wszystko da sie zdobyc w grze, gra sie stosunkowo przyjemnie, wiec polecam Ci server

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdybys poczytal pare stron wstecz to bys wiedzial czy sie oplaca. Administracja najpierw banuje graczy pozniej dostaja UB, dlaczego? Powiewaz gildia HappyDay jest faworyzowana i w tej gildi sa wyjatki, skasowali gildie, tylko dlatego, aby nie bylo wiecej hejtu. Utrudniaja rozgrywke nowym graczom. Powinni znalezc inne rozwiazanie niz kasowac moby z metkow przykladowo na mapie 85 lvl. Powinni zostawic te moby a zastosowac co innego.

Polecalem, naprawde polecalem server ale z kazdym update coraz bardziej zniecheca do gry ( starsi gracze wiedza o czym mowie )

Chcesz, to zacznij, polecam server ale na poziomie 85+ zarabiali kupe yangow, ale teraz nie jest to mozliwe, przez wprowadzenie nowego update.

Prosze, przestan sie oszukiwac spojrz prawdzie w oczy. Jestes tak zafascynowana serverem, ze nie widzisz nawet najmniejszego bledu. Ciagle chwalisz administracje jaka to ona nie jest, a nawet nie zauwazylas posta w ktorym @Endymion_ powiedzial, ze po tym update odchodzi ( w co watpie bo kasa uderza do glowy[bez obrazy]). Nie hejtujesz servera dlatego, ze nie widzisz prostych bledow ktorymi sie server pograza. Robi wielkie update, ale nie widzi prostych bledow, nie potrafia (moze i potrafia ale nie chca) naprawic nawet kd w ktorym pisze kd wojownika +40, tak samo, z Azraelka, tak samo z bronmi 75 oraz tak samo z biologiem. Po tym update koles do mnie napisal, ze z konaro(bodajze) nie dostal bonusow...

Dzisiaj z przykroscia ztwierdzam, ze oszukalem gracza ktory mi dal 4 brylki za kd woja +40 bo dzieciak uwierzyl, ze to sa falszywe bony i myslal, ze te kd daje 100% na klase...

Doskonale wiem, że Endy odszedł z teamu (okej, robi ostatni Update) i wiem też dlaczego. Nie jest wcale tak, że nie zauważam błędów administracji, czy bugów w grze. Po prostu staram się zrozumieć, że admini Ascariala mają swoje życie i nie poświęcają całego wolnego czasu na serwer. Poza tym widać teraz, że wzięli się do roboty. Tym, że kogoś oszukałeś nie powinieneś się chwalić. To raczej żałosne, a nie godne podziwu.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMiyoshi

Czekałem aż w końcu będę mógł te wszystkie twoje posty podsumować i skomentować. No i w końcu przyszedł na to czas. Prawda jest taka, że odkąd zaczęłaś się bratać z teamem DualMedia i trochę pobalowałaś z teamem Ascariala w naszym pięknym mięscie nagle stałaś się wielką obrończynią tego serwera i nie dopuszczasz żadnych nieprzychylnych opinii do swoich myśli i tego serwera. Beka beką - ale konkretnie lizesz tutaj d*** chłopakom, pierdoląc trzy po trzy. Ja już nie piszę o tym, że tłumaczysz się za nich, że oni mają swoje życie prywatne - lol. Żeby Ci za to płacili to nie słyszałem, ale chyba nie tylko mnie już irytują twoje posty i osoba w tym temacie oraz to sztuczne lanie wody jaki kto jest świetny i wspaniały. Weź daj sobie w końcu siana i przestań włazić aż tak głęboko w tyłek.

A do Endiego i reszty chłopaków nic nie mam bo to ich serwer i ich klocki i jak oni sobie je poukładają tak wszystko będzie stało. Adwokatów to oni raczej nie szukają - ale jeśli widzisz się w takiej robocie to może czas zmienić kierunek w życiu? : D

See ya.

Opublikowano

@Matzar

jak wspomniałeś że balowali razem, to może obiecali Jej Bóg wie co.. :)

może dziewczyna się zakochała...

@topic jak wyglada ilosc osob teraz? (tj. popoludnie)

Opublikowano

@Matzar

jak wspomniałeś że balowali razem, to może obiecali Jej Bóg wie co.. :)

może dziewczyna się zakochała...

@topic jak wyglada ilosc osob teraz? (tj. popoludnie)

ok 2k nadal siedzi :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale jakie bugi? :D Bo ciagle ludzie pisza "bugi bugi bugi" a od xx stron nei podali zadnego konrketnego bugu... Jesli cos jest to jest szybko naprawiane, weic ja serio nie rozumiem o co tym placzkom w zasadzie chodzi :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale jakie bugi? :D Bo ciagle ludzie pisza "bugi bugi bugi" a od xx stron nei podali zadnego konrketnego bugu... Jesli cos jest to jest szybko naprawiane, weic ja serio nie rozumiem o co tym placzkom w zasadzie chodzi :/

Bug:Gdy chce zmienić hasło do magazynu podaje milion haseł  to pisze :Hasło jest błędne..: 

Bug:Gdy mixuje trutke 40sr to pisze nie można zmienić bonusu (Ma to większość osób  B)

Opublikowano

Bug:Gdy chce zmienić hasło do magazynu podaje milion haseł  to pisze :Hasło jest błędne..: 

Bug:Gdy mixuje trutke 40sr to pisze nie można zmienić bonusu (Ma to większość osób  B)

Wypisales DWA, ktore po zglloszeniu azprimowi zapewne beda usuniete bardzo szybko, jak wiekszosc. A cialge psizecie ze server to bug na bugu, gdy bugow tych praktycznie nigdzie nie widac, a jesli sa to male i nieuciazlwie (jak wszedzie)...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wypisales DWA, ktore po zglloszeniu azprimowi zapewne beda usuniete bardzo szybko, jak wiekszosc. A cialge psizecie ze server to bug na bugu, gdy bugow tych praktycznie nigdzie nie widac, a jesli sa to male i nieuciazlwie (jak wszedzie)...

tak jak bylo z ww? xD kolego smieszny jestes...

btw. teraz zastępujesz Miyoshi?

Opublikowano

tak jak bylo z ww? xD kolego smieszny jestes...

btw. teraz zastępujesz Miyoshi?

Miyoshi zgaszona już tu nie napisze ^^.

Serwer dobry, administracja to gówno pół na pół polecam.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Miyoshi zgaszona już tu nie napisze ^^.

Serwer dobry, administracja to gówno pół na pół polecam.

Nagle sama zaczeła skamleć na forum ascariala żeby zwiększyli resp mobów, a tak to wielka obrończyni xD

Taki sobie serwer, zobaczymy po skonczonym update.

Opublikowano

Czyli kiedy mozemy sie spodziewac reklamy po ktorej bedzie gralo tutaj 8k ludzi?

8k ludzi ? chyba jak każdy odpali po 10 kont ;d 

Ja nie rozumiem troszkę zmian administracji po takim czasie, kiedyś zmienili dmg bossów, gdzie ludzie nadropili w cholere ulepszaczy a potem był problem, a teraz zmieniają ulepszacze, przecież to w ogóle sensu nie ma, po roku czasu zmienić ulepszacze na dany item ^^

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...