Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka, że jest wiele lepszych serwerów od ascariala.

Kwestia gustu. ;) Przecież nikt nie zmusza nikogo do grania. Co nie zmienia jednak faktu, że Ascarial dalej jest w czołówce.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam chciałbym wam napisac cenną informacje jak się zdobywa doswiadczenie na ascarialu.

Otóż wystarczy pójść na mapę od 85+ i ubijać metki w pt.

Pt musi założyć osoba która ma level niższy od naszego i dać równy.

Metki ubijamy postacią z wyższym levelem i w ten oto sposób zdobywam w bardzo szybko doświadczenie.

Miłego expienia.

PS. Wasze pt na 15 osób takie pobugowane że wystarczą dwie i exp zapierdala ;)

Opublikowano

w ile wbije 30lvl ? ile tutaj max lvl

30 lvl 2 1h max to 135

@Endymion_

Tak pisaliscie, ze bedzie reklama a tutaj 600 graczy online w tym pewnie 3/4 shopki bo reszta do szkoly

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dlaczego zostały usunięte negatywne opinie o serwerze i Miyoshi?  ( Do Miyoshi nic nie mam, ale do serwera tak ) Nieźle, modki pracują na zawołanie. :D

Nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Reklama tutaj na niewiele sie zda.Kto mial slyszec o serwerze ten slyszal.Napisali o dodatkowej reklamie abyscie zyli w przeswiadczeniu,iz z dnia na dzien bedzie bedzie lepiej.Widzac spadek graczy nie przejmowali sie tym,bo przeciez ruszy wielka reklama.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dlaczego zostały usunięte negatywne opinie o serwerze i Miyoshi?  ( Do Miyoshi nic nie mam, ale do serwera tak ) Nieźle, modki pracują na zawołanie. :D

Nie polecam.

Jeszcze nie poznales reputacji @Endymion_ 'a ? To wlasnie juz poznales jak modki usuwaja posty :)

Oj, sorry, nie zauważyłam. :P No to czekamy na reklamę. :P

Reklamy kolejnej sie nie doczekasz :)

Juz czat zaczyna byc zaspamiony " wymienie / sprzedam EQ "

Jest ktos kto ma duzo kont i mnie bedzie tepac na DC? Mam 81 lvl.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Endy jak miuosh sprząta negatywne commenty xD

nic tylko pogratulować ; )

Endy nie ma praw, żeby cokolwiek usuwać. ;)

Może ktoś wytłumaczyć czy licznik z punktu trzeciego jest podkręcony o 2,3 tyś czy do 2,3 ?

Ty tak serio, czy udajesz? :>

Opublikowano

Witam chciałbym wam napisac cenną informacje jak się zdobywa doswiadczenie na ascarialu.

Otóż wystarczy pójść na mapę od 85+ i ubijać metki w pt.

Pt musi założyć osoba która ma level niższy od naszego i dać równy.

Metki ubijamy postacią z wyższym levelem i w ten oto sposób zdobywam w bardzo szybko doświadczenie.

Miłego expienia.

PS. Wasze pt na 15 osób takie pobugowane że wystarczą dwie i exp zapierdala ;)

ZES NOWOSC odkrył ten server powinien sie nazywa Bugmt2 

z fartem

tak zbugowane gunwo a tyle typa gra...

sa lepsze servy bez bugow a po 300 osob masakra

nie polecam admini robia przekrety+ pelna masa bugow

Opublikowano

ZES NOWOSC odkrył ten server powinien sie nazywa Bugmt2 

z fartem

tak zbugowane gunwo a tyle typa gra...

sa lepsze servy bez bugow a po 300 osob masakra

nie polecam admini robia przekrety+ pelna masa bugow

tyle ludu gralo, bo mieli dobra reklame, a gdy skonczyla sie + szkola to juz widac duzy spadek graczy + totalna wyjebka na graczy.

ps. czekam na lizusa miyoshi

Opublikowano

tyle ludu gralo, bo mieli dobra reklame, a gdy skonczyla sie + szkola to juz widac duzy spadek graczy + totalna wyjebka na graczy.

ps. czekam na lizusa miyoshi

Tak szczerze mówiąc to weź Ty się człowieku odpieprz, bo w d***e byłeś i gówno widziałeś, a klepiesz ozorem, jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. (: Nie mam zamiaru Ci się z niczego tłumaczyć, ale skoro według Ciebie nie można mieć pozytywnej opinii o Ascarialu to nawet nie mamy o czym dyskutować, bo widać, że jesteś dość ograniczoną osobą. 

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to weź Ty się człowieku odpieprz, bo w d***e byłeś i gówno widziałeś, a klepiesz ozorem, jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. (: Nie mam zamiaru Ci się z niczego tłumaczyć, ale skoro według Ciebie nie można mieć pozytywnej opinii o Ascarialu to nawet nie mamy o czym dyskutować, bo widać, że jesteś dość ograniczoną osobą. 

nie zeby cos, bo nic do Ciebie nie mam ale nie widzialem jeszcze, zeby ktos tak lizal dupe jak Ty

Opublikowano

Raczej to ty jesteś osobą ograniczoną, uważasz że nie można mieć złej opinii zarówno o Ascarialu jak i o jego administracji bo to hejty, bóle dupy graczy, wgl dzieci płaczą, a przecież Ascarial taki genialny, administracja taka pomocna i dobra. Administracja Ascariala jest strasznie leniwa, nawet opisu azraelki nie potrafili zmienić która wprowadziła w błąd mnóstwo osób (20 % odbicia zamiast 20% bloku).

@top

Teraz usuniecie metki na mapie 85?  xD

652601399840421198520.png

Opublikowano

Raczej to ty jesteś osobą ograniczoną, uważasz że nie można mieć złej opinii zarówno o Ascarialu jak i o jego administracji bo to hejty, bóle dupy graczy, wgl dzieci płaczą, a przecież Ascarial taki genialny, administracja taka pomocna i dobra. Administracja Ascariala jest strasznie leniwa, nawet opisu azraelki nie potrafili zmienić która wprowadziła w błąd mnóstwo osób (20 % odbicia zamiast 20% bloku).

@top

Teraz usuniecie metki na mapie 85?  xD

Znajac zycie, przeczytaja post ktory napisal typek i tak zrobia xD Dalej nie ma metkow na mapie 115 wiec nie wiem jak ludzie zarabiaja xD 1h na dungeonie :D po 1 sztuke ulepka :D

A ponoc Endy taki dobry technik :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Znajac zycie, przeczytaja post ktory napisal typek i tak zrobia xD Dalej nie ma metkow na mapie 115 wiec nie wiem jak ludzie zarabiaja xD 1h na dungeonie :D po 1 sztuke ulepka :D

A ponoc Endy taki dobry technik :D

Endymion opuścił serwer ascarial.

metki się bugują na mapie 85 i 95 oraz 105 ;) możecie usuwać :P

Opublikowano

Nie polecam już teraz zalecam tym co grają a chcą coś z tego serwera mieć wymieniać/sprzedawać EQ.

Miał być wielki update, który pomoże znów stanąć serwerowi na nogi a serwer coraz bardziej pobugowany :>.

Wcześniej jakoś to funkcjonowało ale teraz... Szkoda gadać. Nie polecam.

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...