Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz, ale to nie jest zadna aluzja, tylko wspomonanie o prostych naprawach serverach. Naprawiliscie( nie wiem czy ty, czy jakis iinny typek) metki 85-95 zeby sie nie respilo tyle mobow. Po co? Po to by uprzykrzyc gre nowym graczom? By zj*bac im rozgrywke? Ale nawet nie naprawiliscie azraelki :). Gdybyscie informowali na bierzaco organizacje pracy to nie bylooby hejtow! Ale nawet nie potrafiliscie ogarnac j*b*nej azeaelki,,,

Dlaczego jak ty odszedles Azprime zaczal sie interesowac graczami, dlaczego zaczal banowac graczy za bugowanie expa? Bo hajsu malo?

Dlaczego wczesniej jak wspomnialem o temacie

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/18751-swiadome-wykorzystywanie-bled%C3%B3w-w-grze-w-celu-uzyskania-korzysci/page-2

@Azprime powiedzial, ze zbanowal szefa gildi HD??

@Azprime zamknal temat i ponoc zbanowal typa. To k***a jakim cudem teraz jest temat otwarty??

rgy0ks.jpg

Co z tego że zbanował graczy jak na drugi dzień mają ub :D zwykła pokazówka z jego strony

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego że zbanował graczy jak na drugi dzień mają ub :D zwykła pokazówka z jego strony

kazdy wie ze admini to pajace

robia przekrety z gildia HD (ktora miała eq 2x HP a inni gracze do tej pory tego nie mieli i wiele wiecej)

tak wiem usunol ktos HD ale tylko dla tego ze duzo sapow bylo a ludzie dalej graja....

Opublikowano

kazdy wie ze admini to pajace

robia przekrety z gildia HD (ktora miała eq 2x HP a inni gracze do tej pory tego nie mieli i wiele wiecej)

tak wiem usunol ktos HD ale tylko dla tego ze duzo sapow bylo a ludzie dalej graja....

Do nicku powinieneś dodać "oraz idiota".

Opublikowano

gdzie sie podzialo 4k online jka bylo? teraz 2?

Walander odszedl ale do spadku online przyczynily sie tez bugi na ww . Swoja droga ngdy ni bylo tutaj 4k ale nie bede juz drazyl tego tematu .

Srij9JT.png

Opublikowano

Walander odszedl ale do spadku online przyczynily sie tez bugi na ww . Swoja droga ngdy ni bylo tutaj 4k ale nie bede juz drazyl tego tematu .

Jak tam twój virtual? Wypierdalaj tam i się nie pogrążaj zerze.

Opublikowano

Jak tam twój virtual? Wypierdalaj tam i się nie pogrążaj zerze.

Idz spac grubasku bo jutro znow do szkoly.Rowiesnicy juz czekaja aby wymuszac na tobie haracz.

Dla jasnosci - nie utozsamiaj mnie z teamem virtuala,bo do niego nie naleze.

Zauwazylem pewna zaleznosc.Im mniej graczy tym bardziej agresywny sie robisz,desperacie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Idz spac grubasku bo jutro znow do szkoly.Rowiesnicy juz czekaja aby wymuszac na tobie haracz.

Zauwazylem pewna zaleznosc.Im mniej graczy tym bardziej agresywny sie robisz,desperacie.

Jakby jeszcze to go obchodziło. ;) On nie jest agresywny tylko chce tępić debili, nie widzę w tym nic złego. :p

Opublikowano

tak samo Ngs gdy zobaczyl, ze licznik spada to nagle aktywny sie zrobil xD

btw. server nie polecam.

Bugi 

Bugii

i jeszcze raz Bugiiii

Opublikowano

Jakby jeszcze to go obchodziło. ;) On nie jest agresywny tylko chce tępić debili, nie widzę w tym nic złego. :p

Dlatego,ze napisal iz rzekomo odszedl z teamu? Stara spiewka,juz kilka razy to slyszalem.Ten czlowiek jest obłudny.

Nie sprowokujsz mnie kolezanko :)

@ Gdzie zapowiedziana reklama,po ktorej mialo grac 6k osob? Ni widu ni slychu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dlatego,ze napisal iz rzekomo odszedl z teamu? Stara spiewka,juz kilka razy to slyszalem.Ten czlowiek jest obłudny.

Nie mam zamiaru Cię prowokować, ale nie znasz go, więc nie masz prawa nic o nim mówić. Ocena serwera i zdanie na jego temat to jedno, ale obrażanie Bogu ducha winnych ludzi jest frajerstwem.  

Opublikowano

@ Gdzie zapowiedziana reklama,po ktorej mialo grac 6k osob? Ni widu ni slychu.

Dokańczam update i już o mnie na serwerze nie usłyszą. ^^ Wymuszanie haraczu mówisz? K***a jaki ty jesteś śmieszny. xD

Opublikowano

Nie mam zamiaru Cię prowokować, ale nie znasz go, więc nie masz prawa nic o nim mówić. Ocena serwera i zdanie na jego temat to jedno, ale obrażanie Bogu ducha winnych ludzi jest frajerstwem.

Wystarczy mi to,ze nalezy do teamu i posiada dostep do serwera.Nawet nie chodzi o jego obiekcje w stosunku do mojej osoby.Od dluzszego czasu bacznie mu sie przygladalem,zauwazylem,ze jego chamskie i niezdrowe odzywki tycza sie ogółu ludzi.Akcje propagandowe na serwerze typu ''lubu dubu'' daja duzo do myslenia o poziomie intelektualnym teamu.

@ Zostalo polaczone krolestwo chunjo i shinsoo tak jak obiecaliscie kilka msc temu?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ej może byście opisali jakie przetasowanie nastapiło w team?

Albo mogę ja to opisać ze swojego punktu widzenia ... 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kwicze xDDD

Dokańczam update i już o mnie na serwerze nie usłyszą. ^^ Wymuszanie haraczu mówisz? K***a jaki ty jesteś śmieszny. xD

A co z drobnymi bugami? Macie wecej hejtu o drobne bugi niz o ten wielki update ktory mial byc kiedys tam.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A co z drobnymi bugami? Macie wecej hejtu o drobne bugi niz o ten wielki update ktory mial byc kiedys tam.

Ja robię to na co dostaję polecenie od Azprime, mów mu o tym a nie mi. :P

Opublikowano

Ja robię to na co dostaję polecenie od Azprime, mów mu o tym a nie mi. :P

Ale to Ciebie mozna zlapac a nie jego :) Wiec jako team powienienes przekazac, ahh zapomnialem juz nie jestes w team :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ej może byście opisali jakie przetasowanie nastapiło w team?

Albo mogę ja to opisać ze swojego punktu widzenia ... 

Komuś (czyt. Danielowi - nie znam randoma nawet) troszkę za mocno słoneczko przygrzało i chyba za bardzo przeżył wywalenie z teamu, prawda?

Opublikowano

A tak wgl po jaką cholere zmieniliście ulepszacze ? żeby przerobić opaskę to potrzeba jakieś gówna ^^ masakra. 

Serwer fajny, no ale ostatni update strasznie zaszkodził serwerowi, zresztą widać to po ilości graczy. 

xD 

Opublikowano

Komuś (czyt. Danielowi - nie znam randoma nawet) troszkę za mocno słoneczko przygrzało i chyba za bardzo przeżył wywalenie z teamu, prawda?

Gracze powinni być przed takimi sytuacjami chronieni, prawda?

No i o najważniejszym zapomnieli ... 

Opublikowano

Gdzie ta wasza nowa mapa, oraz nowe misje? Zapewnialiście tak bardzo, że do niedzieli wszystko będzie gotowe, a znów daliście dupy.  

Do świąt może się wyrobicie. Najgorsze jest to, że nawet nie raczycie poinformować ludzi.

Administracja niesłowna i zakłamana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...