Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz, trzeba nauczyć się wyczuwać sarkazm. Być może w internetach to trudniejsze, ale i tak dobrze jest opanować tą umiejętność. Nawiązując do 'ze wsi jesteś' - nie jestem ze wsi i nawet nie rozumiem, co to w ogóle ma do rzeczy. I tu się z Tobą zgodzę - kultura na siłę jest niefajna, dlatego nie będę miła dla kogoś, kto mi ubliża, bo to się mija z celem. Ale 'nie być miłym' nie oznacza od razu chamstwa, które niestety dominuje w większości osób z młodszych roczników, bo jakoś starsze nie mają takiego popędu do mieszania innych z błotem. ;)

Tak, dzisiaj wieczorem ma być wprowadzany update.

zebyscie sie nie ździwili jak date przełoza bo patchera nie bede mieli

max beczka

nie polecam bug na bugu nic wiecej

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wallander kończy serie + koniec wakacji = znów 800 online? xD

Tak looknalem na jego 1 odcinek z servera i dopiero teraz sie dowiedzialem o tych cieniach :D

Zapewne tak, sporo ludzi pojdzie do szkoly / spowrotem do pracy. Oby zostalo chociaz te 1.5k

1386175744-U112610.png
Opublikowano

myslicie ze na innych serwerach bedzie lepiej... ?

ludzie zaczynaja szkole wiec na kazdym serwerze ubedzie ludzi.

Opublikowano

Teraz ludzie wymieniają eq na innym serwach za eq tutaj:) widać że teraz powraca tutaj graczy:) bardzo jestem zadowolony z update nowe logowanie bomba!!:) tylko troszkę późno ;) ale to nic.Wczoraj na stępie naszczescie poszed banned najwiekszego Yang Sellera:) miał około 2,600kbryłek.. Reszta to tylko pionki sprzedawają po pare sztuk z czasem się ich dopadnie:) Administracja stara się uratować serwer. SS:Największego YangSellera... jest udupiony:) i prosze nie piszcie że to Administracja sprzedaje bryłki bo to robi się nudne... SS UDUPIONEGO YANG SELLERA (WCZORAJ AZPRIME DAŁ NA FORUM ) ''CYTUJE SŁOWA AZPRIME'' W związku z podejrzeniami, które padają pod naszym adresem, jakobyśmy sprzedawali bryłki na allegro, postanowiliśmy dokładnie "przefiltrować" wyżej wymienionego Pana w wiadomości. Po tygodniu poszukiwań, udało się nam dotrzeć do jego IP i wyeliminować wszystkie jego konta, w/w sprzedawca jest właścicielem strony konkursy-ascarial.pl i eventy-ascarial.pl, która notorycznie od paru miesięcy okradała sukcesywnie Wasze konta. Wszystkie bryłki z jego kont zniknęły, co za tym idzie, powinien zaprzestać procederu sprzedaży ich na allegro, chociaz wiadomo, poki ludzie beda korzystać z tych stron, tak dlugo będą tego typu aukcje pojawiać się na allegro. Kolejnym naszym celem będzie eliminacja w/w stron, takze przestrzegamy przed korzystaniem z nich, sami dobrze wiecie czym to się skończy browse.php?u=Zvj64XErd%2FIwKTuc4xuX9JrDzRozmowa wyżej potwierdziła się w stu procentach, sprzedawca miał na swoich kontach łącznie ponad 6000, które zbierał za pomocą wymienionych przeze mnie stron oraz buga z WW. Ponizej przedstawiam pare screenow:''

A oto SS tego ........... ;)  54169764078444686126.jpg 00545013452734970607.jpg Jedno z kont w/w sprzedawcy: 
20525448661593070471.jpg
Opublikowano

Teraz ludzie wymieniają eq na innym serwach za eq tutaj:) widać że teraz powraca tutaj graczy:) bardzo jestem zadowolony z update nowe logowanie bomba!! :) tylko troszkę późno ;) ale to nic.Wczoraj na stępie naszczescie poszed banned najwiekszego Yang Sellera:) miał około 2,600kbryłek.. Reszta to tylko pionki sprzedawają po pare sztuk z czasem się ich dopadnie:) Administracja stara się uratować serwer. SS:Największego YangSellera... jest udupiony:) i prosze nie piszcie że to Administracja sprzedaje bryłki bo to robi się nudne... SS UDUPIONEGO YANG SELLERA (WCZORAJ AZPRIME DAŁ NA FORUM ) ''CYTUJE SŁOWA AZPRIME'' W związku z podejrzeniami, które padają pod naszym adresem, jakobyśmy sprzedawali bryłki na allegro, postanowiliśmy dokładnie "przefiltrować" wyżej wymienionego Pana w wiadomości. Po tygodniu poszukiwań, udało się nam dotrzeć do jego IP i wyeliminować wszystkie jego konta, w/w sprzedawca jest właścicielem strony konkursy-ascarial.pl i eventy-ascarial.pl, która notorycznie od paru miesięcy okradała sukcesywnie Wasze konta. Wszystkie bryłki z jego kont zniknęły, co za tym idzie, powinien zaprzestać procederu sprzedaży ich na allegro, chociaz wiadomo, poki ludzie beda korzystać z tych stron, tak dlugo będą tego typu aukcje pojawiać się na allegro. Kolejnym naszym celem będzie eliminacja w/w stron, takze przestrzegamy przed korzystaniem z nich, sami dobrze wiecie czym to się skończy

rozmowa wyżej potwierdziła się w stu procentach, sprzedawca miał na swoich kontach łącznie ponad 6000, które zbierał za pomocą wymienionych przeze mnie stron oraz buga z WW. Ponizej przedstawiam pare screenow:''

A oto SS tego ........... ;)  dno z kont w/w sprzedawcy: 

Macie SS' wyzej, nie moglem uzyc takiego rozszerzenia w poscie.

Na c**j robisz spam tematem z forum na mpc?? Nie wiem czy ty tez jestes dzieckiem czy dorosly, ale przez twoj tok glupiego myslenia dzieciaki, nawet dorosli nie przeczytaja tego co napisales i juz wyciagna wnioski, ze server c**jowy po samych SS'ach. Robisz takim postem anty reklame ...

Co do tego co napisal typek administracja zbanowala sporo kont ( potwierdzenie forum " banowanie yang sellerow cz.1 " czy jakos tak ) To jest jedno z kont allegrowicza ktory wystawial brylki na allegro i zostaly jego postacie zbanowane. Brylki w szybkim tempie znikaja z servera.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@CzlowiekLorda

udajesz debila czy nim jestes?

czemu gdy ludzie zaczeli pisac na nich, ze selja brylki, to po paru dniach banuja ""tego kolesia od brylek""? dziwne co nie...

moim zdaniem to administracja sela i tyle, a ze chcieli jakos uspokoić sytuacje to wymyślili bajeczkę dla dzieci :xD

Opublikowano

@CzlowiekLorda

udajesz debila czy nim jestes?

czemu gdy ludzie zaczeli pisac na nich, ze selja brylki, to po paru dniach banuja ""tego kolesia od brylek""? dziwne co nie...

moim zdaniem to administracja sela i tyle, a ze chcieli jakos uspokoić sytuacje to wymyślili bajeczkę dla dzieci : xD

debil

Opublikowano

Wallander kończy serie + koniec wakacji = znów 800 online? xD

Wallander konczy treampl konczy i inni :)

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego jak loguję się wybieram postać i mam już pasek ładowania tam jakieś ciekawostki pasek załadował się 100% i mnie nie przenosi do gry?

A gdzie cie loga? Do wyboru postaci, czy do tla logowania? Czy wywala cie z clienta?

Daj zawartosc pliku syserr

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Niecodzienny nie wywala mnie nigdzie po prostu gdy wybieram postać i przechodzę do paska logowania tam gdzie są te przy okazji jakieś ciekawostki to po prostu ładuje się do 100% i nic mogę czekać 30min i nic nie przechodzę do gry

Opublikowano

Niecodzienny nie wywala mnie nigdzie po prostu gdy wybieram postać i przechodzę do paska logowania tam gdzie są te przy okazji jakieś ciekawostki to po prostu ładuje się do 100% i nic mogę czekać 30min i nic nie przechodzę do gry

Albo Reinstal gry albo czekaj na zaktualizowanego clienta będzie on jutro po południu.

Opublikowano

A skad patcher? :D na glownej powinien byc ale ...

Jest na forum. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

P******e... Sciagam Ascariala i lece od nowa do +95 poraz drugi, bo nie ma gdzie grac

Opublikowano

taka prawda ave ravia s2 jak mowilem ze jak wyjdzie ravia s2 to wasz server upadnie to mowiliscie ze nie :) ps wasz rekord to 5700 i raz sie tak zdazylo a  na s2 ravii 6 k bylo ponad 3 razy tak wiec pozdro na rejonie !

Opublikowano

taka prawda ave ravia s2 jak mowilem ze jak wyjdzie ravia s2 to wasz server upadnie to mowiliscie ze nie :) ps wasz rekord to 5700 i raz sie tak zdazylo a  na s2 ravii 6 k bylo ponad 3 razy tak wiec pozdro na rejonie !

Ravia to jeszcze większy syf.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...