Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakos w to nie tylko ja wierze, jak i inni ludzie, ze banujecie gildie HD :) Tymbardziej, ze to szef HD

To zobaczysz sam sobie w grze.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ups, ktoś usunął gildię happy day.  :rolleyes:

Mikołajku, słyszałem że po ostatniej akcji odszedłeś, jak to jest?

Opublikowano

Mikołajku, słyszałem że po ostatniej akcji odszedłeś, jak to jest?

Oj Pawełku, odszedłem. Ale dedyk jest mój, gildia od zawsze była wrzodem na d***e, więc...

Opublikowano

726*

Akurat pobugowane na serwerze jest bardzo i to bardzo wiele rzeczy ale o dziwo licznik działa tu prawidłowo i tego się nie czepiajcie.

I tak jak na innych serwerach wiele osób po kilka postaci ma zalogowanych i tego na c**j się czepiacie :P

Opublikowano

Akurat pobugowane na serwerze jest bardzo i to bardzo wiele rzeczy ale o dziwo licznik działa tu prawidłowo i tego się nie czepiajcie.

I tak jak na innych serwerach wiele osób po kilka postaci ma zalogowanych i tego na c**j się czepiacie :P

Kolego, nie widziałeś pewnych rzeczy więc się nie wypowiadaj, licznik jest podkręcony o 2.3, ale już się nie wypowiadam, bo Endymionek zaraz się spłacze do Makina ;-)

Opublikowano

Kolego, nie widziałeś pewnych rzeczy więc się nie wypowiadaj, licznik jest podkręcony o 2.3, ale już się nie wypowiadam, bo Endymionek zaraz się spłacze do Makina ;-)

Gram tu niemal od początku i wiem co sie działo i dzieje od początku serwera ...

Ale licznik nigdy nie oszukiwał i są na to dowody sami dali.

A hejty od konkurencji są głupie i tu akurat bezpodstawne :)

Opublikowano

Gram tu niemal od początku i wiem co sie działo i dzieje od początku serwera ...

Ale licznik nigdy nie oszukiwał i są na to dowody sami dali.

A hejty od konkurencji są głupie i tu akurat bezpodstawne :)

Widocznie jesteś niedoinformowany bądź spóźniony, gdybyś był tutaj wcześniej zobaczyłbyś listy zadań jakie miał do zrobienia Endymion, a podpunkt trzeci brzmiał "Podkręcić licznik do 2.3", nie szukaj, wszystkie posty usunięte bo lista była prawdziwa, Endymion potwierdził :). Ostatni post bo Makin już w temacie ;-)

Opublikowano

Widocznie jesteś niedoinformowany bądź spóźniony, gdybyś był tutaj wcześniej zobaczyłbyś listy zadań jakie miał do zrobienia Endymion, a podpunkt trzeci brzmiał "Podkręcić licznik do 2.3", nie szukaj, wszystkie posty usunięte bo lista była prawdziwa, Endymion potwierdził :). Ostatni post bo Makin już w temacie ;-)

Powinni Ci znowu dać ss/filmik z komendy może byś przestał mówić o liczniku.

Opublikowano

Paweł, skończ. ;)

Opublikowano

Rzeczywiście, tak trudno edytować taki plik i wrzucić do tematu. ;) A później ludzie Twojego pokroju rozpowiadają brednie, bo wierzą w każde g****o, jakie się im wciśnie. ;)

Opublikowano

Powinni Ci znowu dać ss/filmik z komendy może byś przestał mówić o liczniku.

Nagrać Ci film z mojego serwera gdzie po komendzie /w bądź /u (Pewna różnica) pokaże się wartość jaką tylko będziesz chciał? Albo wartości zmieniające się w pobliżu pewnej liczby? Takie dowody nie są dowodami. Licznik jest podkręcony, Endy nawet potwierdził a lista zadań była autentyczna, ale pewnym ludziom się nie wytłumaczy ;)

Paweł, skończ. ;)

Już kończę, tylko w*****a mnie to kiedy się jawnie robi ludzi w c***a ;)

Rzeczywiście, tak trudno edytować taki plik i wrzucić do tematu. ;) A później ludzie Twojego pokroju rozpowiadają brednie, bo wierzą w każde g****o, jakie się im wciśnie. ;)

Poczekaj Moniko, bo widzę że Ty mimo swojego wieku nadal masz problemy z czytaniem, speszjal for ju: wszystkie posty usunięte bo lista była prawdziwa, Endymion potwierdził  :)

Opublikowano

Daj mi dowód, gdzie Mikołaj potwierdza, że lista z punktem o podkręcaniu licznika jest prawdziwa.

Ty nie masz nic do roboty tylko siedzenie 24/7 w tym temacie i dowalanie sie do ludzi którzy nie polecaja ascariala ? Jprdl weź ty gdzieś wyjdz bo zakazdym razem kiedy wbije w temat to siedzisz tu aż mi Cie szkoda kobieto xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ty nie masz nic do roboty tylko siedzenie 24/7 w tym temacie i dowalanie sie do ludzi którzy nie polecaja ascariala ? Jprdl weź ty gdzieś wyjdz bo zakazdym razem kiedy wbije w temat to siedzisz tu aż mi Cie szkoda kobieto xD

Nie wiem, chyba wydymion jej za to płaci.. szkoda mi jej trochę, że się tak poniża. :D 

Chyba każdy normalny wie, że tu licznik jest podkręcony..

Co do serwera to nie polecam.

aw: Kiedy będzie ta ''wielka reklama''?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Daj mi dowód, gdzie Mikołaj potwierdza, że lista z punktem o podkręcaniu licznika jest prawdziwa.

akurat to nie byl fake bo byl dodany ten plik txt z konta AZPRIME na tamtym czyms ijak wszedlem na jego profil to bylo duzo takich plikow z aktualizacjami co wprowadzic itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...