Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Upadek servera  xD

To samo pisali w tym temacie pare miesiecy temu  :rolleyes:

miło że Administracja organizuje tyle eventów.

a ten "koniec września" to też jakiś event? :P

Tak, pare eventow w jeden dzień.

Opublikowano

To samo pisali w tym temacie pare miesiecy temu :rolleyes:

1 event: usuniecie postaci

2 event: komornik przed drzwiami

3 event: zwiekszone ceny w is

4 event: zresetowanie stanu sm na waszych kontach ;)

Opublikowano

1 event: usuniecie postaci

2 event: komornik przed drzwiami

3 event: zwiekszone ceny w is

4 event: zresetowanie stanu sm na waszych kontach ;)

Chyba prezentacje pomyliles ;)

Opublikowano

To samo pisali w tym temacie pare miesiecy temu  :rolleyes:

raczej pare tyg temu i powoli sprawdza sie :)

btw. jak tam wasz podkrecony licznik o 2,3? szkoda ze mod usuwa posty, ale co sie dziwić wyndymion ma znajomości :D

Opublikowano

Niestety, ale każdy serwer traci na wartości.

Jak wygląda licznik po wystartowaniu ravi ? bo chyba sporo uciekło..

Kontakty z makinem dają efekty xD zmiana nicku z NGS na Azprime, też tak chcę.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Lizomysh = mijooshi.

Btw, na jedną osobę padają po 3 konta, więc maksymalnie gra po 700-800 osób. Sklep, buff i główna postać. Jak tam te sm? XDDDDDDD

2e30al1.jpg

Opublikowano

raczej pare tyg temu i powoli sprawdza sie :)

btw. jak tam wasz podkrecony licznik o 2,3? szkoda ze mod usuwa posty, ale co sie dziwić wyndymion ma znajomości :D

Na serwerze nie ma podkręconego licznika, temat ten był już przerabiany chyba przez 20 stron, wystarczy cofnąć sobie do około 100 strony. Nawet nagraliśmy dla Was film, na którym używamy komendy /w. W końcu lepiej zaufać pierwszemu lepszemu gimbusowi, który podrabia i edytuje sobie nasze listy z pracą, po czym je publikuje je w tym temacie, niż realnym dowodom przedstawionym na filmie. Przynajmniej nie nazwą Cie dupolizem administracji, jak to niektórzy lubią robić. Wejdź na serwer, pograj i oceń sobie obiektywnie ile gra na nim osób w stosunku do innych serwerów. Tyle ode mnie w tej kwestii.

Lizomysh = mijooshi.

Btw, na jedną osobę padają po 3 konta, więc maksymalnie gra po 700-800 osób. Sklep, buff i główna postać. Jak tam te sm? XDDDDDDD

Sorry, licznik liczy wszystkie postacie, co są zalogowane do gry, wejdziesz na 15 postaciach = licznik pokaże 15, wejdziesz na 3 = licznik pokaże 3. Tak samo jest na innych serwerach, nie rozumiem skąd ten ból dupy. 

Mod endymią wydymią i oto efekty.

Was to czasem nie zwolniła pielęgniarka z przyrody? Jak już będziecie mieli coś sensownego do napisania, zapraszam. Tymczasem nie zamierzam wdawać się w dyskusje na poziomie taboretu. 

Opublikowano

Na serwerze nie ma podkręconego licznika, temat ten był już przerabiany chyba przez 20 stron, wystarczy cofnąć sobie do około 100 strony. Nawet nagraliśmy dla Was film, na którym używamy komendy /w. W końcu lepiej zaufać pierwszemu lepszemu gimbusowi, który podrabia i edytuje sobie nasze listy z pracą, po czym je publikuje je w tym temacie, niż realnym dowodom przedstawionym na filmie. Przynajmniej nie nazwą Cie dupolizem administracji, jak to niektórzy lubią robić. Wejdź na serwer, pograj i oceń sobie obiektywnie ile gra na nim osób w stosunku do innych serwerów. Tyle ode mnie w tej kwestii.

gralem i moge stwierdzic ze ch**owy serv... 

-legalny bot (moje boty staly 24/7 i bana nie ma)

-totalna wyjebka administracji (czyt. tylko kasa z is)

-masa bledow (ale przeciez wyndymion proeloelo technik jest najlepszy)

-licznik podkrecony (i nie pisz ze tak nie jest bo jest)

- i wiele wiecej :) 

Opublikowano

+przekrety z gildia HD :)

i osoby co bugowały expa byly zglaszane to cofali im ok 2-4lv zmieniali nick i dodawali minuty (zeby spiny nie bylo te osoby oczywiscie z gildi HD byly )SYF nie polecam

Opublikowano

Wybacz, nie jesteśmy w stanie wyłapać wszystkich botów i nie mów, że tylko u nas na serwerze tak jest. Skoro ze mną piszesz w tym temacie, to jednak coś jest nie tak z tą całą "totalną wyjebką administracji". Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że 3/4 z Was narzeka na kontakt ze mną, ale kiedy już wejde na TS'a, przyjdzie do mnie góra jedna, maksymalnie dwie osoby z jakąś sprawą. Logika mocno. To samo tyczy się PW na forum, napisałeś chociaż raz do mnie, że tak twierdzisz? Bo nie przypominam sobie. Błędy błędami, wszędzie jakieś się znajdą, ale pracujemy nad nimi na bieżąco, w ostatnim czasie przystopowaliśmy troche z ich poprawą ze względu na prace nad update, ale możesz sobie wejść na forum i zobaczyć naszą aktywność w tej sferze, tak samo do gry. Na temat licznika odpisałem Ci wyżej.. Niestety, ale Twoje argumenty nieco kuleją. Pozdrawiam. 

+przekrety z gildia HD  :)

i osoby co bugowały expa byly zglaszane to cofali im ok 2-4lv zmieniali nick i dodawali minuty (zeby spiny nie bylo te osoby oczywiscie z gildi HD byly )SYF nie polecam

Jakie znowu przekręty i jakie zmienianie nicków? Wymień takie osoby, bo chyba serwery Ci sie pomyliły kolego. Poza tym, jak można dodać komuś minuty gry, skoro jest to niemożliwe od strony technicznej, poniewaz dane zapisuje w plikach game, liczę na Twój popis z tej strony, skoro zamierzasz nas oczerniać i czekam na coś konkretnego, a nie kolejny stek bzdur. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Azprime napisales swoje i skoncz i wyjdz z tematu :)

bo te wasze hejty są po prostu żałosne, napisaliscie raz i wystarczy.

a co do licznika "podkręcić licznik o 2,3k" myslicie ze admin by takie cos dal na forum,...? kazdy glupi potrafi to edytowac.

a co do tego "sklepy, bufy  to gra 800 osob" a na jakim serwerze liczy tylko główne postacie... ? na kazdym liczy wszystkie osoby online ;O

Opublikowano

Działa forum?

Tak.

@Azprime napisales swoje i skoncz i wyjdz z tematu :)

A pozniej zaczna pisac, ze olewam wszystkich i lece na kase. Logika  :rolleyes:

Opublikowano

Nie polecam serwera. Około miesiąca temu gracz o nicku Priapos dostał perma za bugowanie expa,miał 132 lvl i był w gildii HAPPYDAY ,dzisiaj ma 135 lvl i gra dalej. Powstał o tym temat na forum ale Azprime jako iż faworyzuje gówna z HappyDay napisał w temacie tylko ,, o.O '' i temat już lezy w koszu a tamten typek gra dalej,pzdr

NIE POLECAM

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Około miesiąca temu gracz o nicku Priapos dostał perma za bugowanie expa,miał 132 lvl i był w gildii HAPPYDAY ,dzisiaj ma 135 lvl i gra dalej. Powstał o tym temat na forum ale Azprime jako iż faworyzuje gówna z HappyDay napisał w temacie tylko ,, o.O '' i temat już lezy w koszu a tamten typek gra dalej,pzdr

Zgadza sie, gracz Priapos dostał bana za uzycie buga w expie na poziomie 128 - 130lv. Tak samo jak 8 innych graczy. Buga naprawilismy, wszyscy zostali odbanowani, takze gdzie tu mowa o faworyzcji jakiejkolwiek Gildii? Ostatnio zbanowaliśmy 4 członków owej Gildii, trzech za niestosowne zachowanie, jednego za cheaty, także gdzie Ty tu widzisz faworyzowanie kogokolwiek? Zastanow sie dwa razy, zanim coś napiszesz. Btw, zarzucam małego screena z Sierpnia.

ysp9dh.jpg

Opublikowano

Zgadza sie, gracz Priapos dostał bana za uzycie buga w expie na poziomie 128 - 130lv. Tak samo jak 8 innych graczy. Buga naprawilismy, wszyscy zostali odbanowani, takze gdzie tu mowa o faworyzcji jakiejkolwiek Gildii? Ostatnio zbanowaliśmy 4 członków owej Gildii, trzech za niestosowne zachowanie, jednego za cheaty, także gdzie Ty tu widzisz faworyzowanie kogokolwiek? Zastanow sie dwa razy, zanim coś napiszesz. Btw, zarzucam małego screena z Sierpnia.

ysp9dh.jpg

To czemu hmm bodajze 2 dni temu czy 3 typek zbugowal expa? Byl SS na forum lecz ktos wyjebal temat do kosza :) Wbil lvl najpierw 132 a po chwili weszlo mu 133. Ten kto dawal SS'a podkreslil czerwona linia wbite lvl.

Bardzo prosze temat :

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/18751-swiadome-wykorzystywanie-bled%C3%B3w-w-grze-w-celu-uzyskania-korzysci/

Daniel caly czas siedzi na forum, orchidea tez jak i rowniez CrazyOne. I co?

Tak samo, dlaczego zablokowaliscie wglad do dzialu kosz? ;>

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To czemu hmm bodajze 2 dni temu czy 3 typek zbugowal expa? Byl SS na forum lecz ktos wyjebal temat do kosza :) Wbil lvl najpierw 132 a po chwili weszlo mu 133. Ten kto dawal SS'a podkreslil czerwona linia wbite lvl.

Bardzo prosze temat :

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/18751-swiadome-wykorzystywanie-bled%C3%B3w-w-grze-w-celu-uzyskania-korzysci/

Daniel caly czas siedzi na forum, orchidea tez jak i rowniez CrazyOne. I co?

Tak samo, dlaczego zablokowaliscie wglad do dzialu kosz? ;>

O tej sprawie akurat nie wiedziałem, dziekuje, ze podeslales mi ja tutaj, juz zainterweniowałem, skonczyło się banami. 

Opublikowano

O tej sprawie akurat nie wiedziałem, dziekuje, ze podeslales mi ja tutaj, juz zainterweniowałem, skonczyło się banami. 

Jakos w to nie tylko ja wierze, jak i inni ludzie, ze banujecie gildie HD :) Tymbardziej, ze to szef HD

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...