Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moja wina mój gruby koleżko, że jesteś taką porażką i łamagą, która nie ma widocznie jaj by się przyznać do tego co napisałem, bo błędy opisowe itemów z IS są non stop, a nowi się na to nabierają :)   Przecież to 5 min roboty :D     

Serwera nie polecam ze względu na adminów - przykład - mój gruby kolega endymion. Szkoda bo to był fajny serwer, ale admini jak widać bez komentarza :)    Wallander skończy serie i ten serwer straci multum ludzi, a z ich podejściem będzie jeszcze gorzej :D

P.S - kobiety nie lubią otyłych nerdów, a co dopiero takich, którzy nie mają za grosz odwagi by przyznać się do błędu :D  Miłego życia w samotności i na odwiedzaniu Harper  xD

+1

trzeba ich będzie olać jak oni nas i iść na inny serwer. 

Dlaczego już tego nie zrobisz? Ten serwer nie ma przyszłości :)

A ty jestes po prostu idiotą, na to ci juz nic nie poradzę.

Zachowanie administracji, no ale czego oczekiwać od dzieciaka spędzającego czas tylko w metinie i czanach.

@top

dlaczego oszukujecie ludzi, wpisując bonusy, które nie istnieją do rzeczy z itemshopu? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

A ty jestes po prostu idiotą, na to ci juz nic nie poradzę.

Nie dyskutuj z ludźmi, którzy nie grzeszą zbyt wysokim IQ, szkoda czasu. :p

Btw. jakby ktoś miał jakąś miłą, przyjazną gildię, która zechce przygarnąć nowicjusza Metina (najlepiej z TS-em :3) to proszę o kontakt via PW. (:

Opublikowano

Nie dyskutuj z ludźmi, którzy nie grzeszą zbyt wysokim IQ, szkoda czasu. :P

Btw. jakby ktoś miał jakąś miłą, przyjazną gildię, która zechce przygarnąć nowicjusza Metina (najlepiej z TS-em :3) to proszę o kontakt via PW. (:

Twoja osoba musi być przykładem dla wielu osób, jesteś taki stanowczy i widać, że nie należysz do ludzi, którzy dają sobie wciskać kit :D   Pozdro endymion grubasie :D  

Opublikowano

Ktory moderator jest skorumpowany? Endymion widze,ze musial zabolec Cie moj post skoro prosiles o jego usuniecie.Juz kiedys dostalem perma bez uzasadnienia.Osoba ktora naduzywa swojej wladzy w okamgnieniu moze zostac zdegradowana.

Jesli chodzi o serwer zdanie podtrzymuje.Co z tego ze naprawili bug z WW,skoro rynek padl calkowicie.Nastapila duza inflacja.Na allegro 1brylka kosztuje juz 2/3zl.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ktory moderator jest skorumpowany? Endymion widze,ze musial zabolec Cie moj post skoro prosiles o jego usuniecie.Juz kiedys dostalem perma bez uzasadnienia.Osoba ktora naduzywa swojej wladzy w okamgnieniu moze zostac zdegradowana.

Jesli chodzi o serwer zdanie podtrzymuje.Co z tego ze naprawili bug z WW,skoro rynek padl calkowicie.Nastapila duza inflacja.Na allegro 1brylka kosztuje juz 2/3zl.

@GallAnonim1429 Mi też usunoł post grubas:P PS:Zgłosiłem go do moderatora i nałożył mu pkt już:) 

Opublikowano

PS:TYLE SIĘ DOROBIŁEM W 2 DNI PO 2 godzin dziennie grania moim 50lv wojownikiem  bez IS'a jbc to nie chwalenie poprostu serwer sie nudzi i tyle... bez nowosci i update. [/url]

2830e65c83a4b75cm.png

e23c85686f3313e5m.png

Opublikowano

PS:TYLE SIĘ DOROBIŁEM W 2 DNI PO 2 godzin dziennie grania moim 50lv wojownikiem  bez IS'a jbc to nie chwalenie poprostu serwer sie nudzi i tyle... bez nowosci i update. 

2830e65c83a4b75cm.png

e23c85686f3313e5m.png

w 4h sie tego dorobiles? ciekawe jak.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

w 4h sie tego dorobiles? ciekawe jak.. ;)

uwierz mi takie cos teraz zdobyc to sa grosze i naprawde latwo jest :)

servera dalej nie polecam 

i moze sie w koncu odniesiesz do tego ze hildia HD ma eq 2x hp a nowi gracze tego miec nie moga?

a  po 2 wzmocnienie bosow tez gz gildia HD ubijałą sobie azraleka smoki itd na 50lv... a dorobili sie eq

i nagle yeb zwiekszamy moc i wytrzymałosc bosow

SYF I NIC WIECEJ 

Opublikowano

@GallAnonim1429 Mi też usunoł post grubas:P PS:Zgłosiłem go do moderatora i nałożył mu pkt już :)

Ah te Wasze bóle dupy o wszystko. xD Skoro nie umiecie się zachowywać to nie dziwcie się, że dostajecie bany. Wy chyba nie odróżniacie obiektywnej opinii od próby 'zaszpanowania' w internatach i podniesienia sobie ego, prawda? :P No tak, ale czego spodziewać się po dzieciakach, które opalają się jedynie przy monitorze. :>

Był poślizg z update, ale najwidoczniej ktoś miał ku temu powód. Teraz administracja pracuje nad nowym patchem, a ich poczynania możecie ciągle śledzić na fb i forum. Z resztą wyczuwam tu nutkę zazdrości, bo jednak Ascarial jest dużym serwerem z przyszłością, nie to co inne śmieciowe Metki. ;)

Opublikowano

Proszę o wyjaśnienie gdzie zniknął mój post NA TEMAT, nie był to spam ani nie dostalem ostrzezenia. 

//Post juz zostal przywrocony, po kilkunastu wiadomosciach do administratorów... 

@down

Z nas dwóch to nie ja jestem mało inteligentny, Długo tu jeszcze tak będziesz lizać, odpowiadając na każdy negatywny post? Myślisz, że nie widać jak na siłę próbujesz ze wszystkich zrobić kretynów? Napisz jeszcze 100 postów jaki ten serwer nie jest super, może dostaniesz kupon na smocze monety.

Opublikowano

Proszę o wyjaśnienie gdzie zniknął mój post NA TEMAT, nie był to spam ani nie dostalem ostrzezenia. Widze ze tu niezle ustawy ascarial z moderacja na MPC.

O, teraz dostalem warna :) Czemu tego posta tez nie usuniecie? Wszystko co nieprzychylne serwerowi i jej administracje usuwacie?

Podejrzewam, że dlatego iż Twój post to spam i nie wnosi nic do tematu serwera. :p Z tego, co mi wiadomo, takie kwestie wyjaśniasz na PW z moderacją/gm-ami/adminami. xD Ludzie, czy Wy naprawdę jesteście tak mało inteligentni? Piszecie brednie, spamujecie, a później się dziwicie, że "oh nie! dostałem ostrzeżenie, koniec świata, skorumpowana administracja, układy, moje życie nie ma sensu". Beka. 

Jaka jest najlepsza zbroja/biżuteria na 40+ poziom? I gdzie najszybciej i najefektowniej expić? Oraz skąd można wziąć PD 100% na godzinę i czy działa z tym tygodniowym? :p

Opublikowano

Osobiście mi się gra bardzo przyjemnie. ;> 

Dorobić się idzie na wszystkim na spokojnie.

Updejt się zbliża, na forum jest już patcher. ;) 

Osobiście polecam oraz zapraszam. 

Niech wpadają tu większe gildie. ;c 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Gdybyście się wypowiadali na temat serwera nie na temat Endymiona to postów by wam nie usunięto ...

Ja się wypowiadałem na temat serwera wytykając jego wady postów moich nie usunięto ;)

No to czekam na update i naprawę bugów ;)

Opublikowano

PS:TYLE SIĘ DOROBIŁEM W 2 DNI PO 2 godzin dziennie grania moim 50lv wojownikiem  bez IS'a jbc to nie chwalenie poprostu serwer sie nudzi i tyle... bez nowosci i update. 

2830e65c83a4b75cm.png

e23c85686f3313e5m.png

No tak 4h na wpisywaniu passow ;>

Nie ma opcji, ze w 4H zaczynajac od zera wbijesz nawet 50 lvl ;]. 1h zanim wbijesz ten 30 lvl bez eq bonow itp pozniej idziesz dropic zeby kupic marna zbrojke +9 marnego FMS'a marna tarcze na 21 i dropisz dalej na zelaka 9 bialko 9 itp itd wiec to zajmuje minimum jeden dzien :)

A jesli miales juz ten 50 lvl i pro eq do expa to nie ma bata, ze w 4H zarobisz nawet 3 brylki.

Jesli chodziles na bossy i dropily Ci tylko red perly warte 50-60kk to nawet nie ma opcji bys zarobil 3b w 4h bo za dlugo sie respia bossy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

2830e65c83a4b75cm.png

e23c85686f3313e5m.png

Mamy Ci pogratulować ? czy jak. ^^ 

Serwer dosyć ciekawy gram od niedawna i jest elegancko ; ) Polecam i powodzenia. 

xD 

Opublikowano

No tak 4h na wpisywaniu passow ;>

Nie ma opcji, ze w 4H zaczynajac od zera wbijesz nawet 50 lvl ;]. 1h zanim wbijesz ten 30 lvl bez eq bonow itp pozniej idziesz dropic zeby kupic marna zbrojke +9 marnego FMS'a marna tarcze na 21 i dropisz dalej na zelaka 9 bialko 9 itp itd wiec to zajmuje minimum jeden dzien :)

W 4h na farcie da się wbić gdzies 75lvl jak nie 80, ewentualnie z kupnem azraelki z is.

652601399840421198520.png

Opublikowano

W 4h na farcie da się wbić gdzies 75lvl jak nie 80, ewentualnie z kupnem azraelki z is.

Od zera raczej nie da rady, musiałbyś mieć przygotowane EQ + grupę na dc. 

xD 

Opublikowano

Ja mialem EQ od 30 lvla fms, 5-katna, najpierw zbroja na 26+9 pozniej smiertelka, zlota,boga i w okolo 2-3h wbilem 80.

To nawetby ja mialem przyszykowane EQ i wbilem ten lvl w 3h a z dropu mialem moze 100kk w eq

Ktos zaczynajacy od zera nie ma opcji ze wbije w 1 dzien 50 lvl bo nie wyrobi z eq, skilami

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No tak, ale on twierdzi ze w 4h gry zarobil 15 brylek, azraelke, trute, przerobione eq, mase zmianek dodan itd - BEZ IS'a - czyli leci sobie w ch&ja bo to niemozliwe :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, ale on twierdzi ze w 4h gry zarobil 15 brylek, azraelke, trute, przerobione eq, mase zmianek dodan itd - BEZ IS'a - czyli leci sobie w ch&ja bo to niemozliwe :)

Gdyby to bylo mozliwe to by ludzie sprzedawali brylki na allegro po 0.50 groszy a max 1 zl.

Ja stojac pod DC 4 kontami w 2-3h zarabiam raz wiecej niz 1b a raz mniej niz 1b wiec... Bujna wyobraznia :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dropiąc ulepki na 40lvl-u można się dorobić 400+kk na 1h więc zarobek jest dosyć dobry jeśli mi się nudzą inne zajęcie czasami sobie podropie z 2-3h i mam nawet 3-4B na 3h ;)

Opublikowano

Podejrzewam, że dlatego iż Twój post to spam i nie wnosi nic do tematu serwera. :P Z tego, co mi wiadomo, takie kwestie wyjaśniasz na PW z moderacją/gm-ami/adminami. xD Ludzie, czy Wy naprawdę jesteście tak mało inteligentni? Piszecie brednie, spamujecie, a później się dziwicie, że "oh nie! dostałem ostrzeżenie, koniec świata, skorumpowana administracja, układy, moje życie nie ma sensu". Beka. 

Jaka jest najlepsza zbroja/biżuteria na 40+ poziom? I gdzie najszybciej i najefektowniej expić? Oraz skąd można wziąć PD 100% na godzinę i czy działa z tym tygodniowym? :P

o ile sie nie myle, 90% osob tutaj ma cie za hipokrytke, w dodatku, jak straciłaś Moderatora, to zaczęłaś wszystkich wyzywać, byłaś wielce oburzona. Nagle takie podejście do graczy, bo masz redaktora? Śmiech na sali. XDDDDD

2e30al1.jpg

Opublikowano

Chyba jeszcze raz trzeba bedzie zaczac na Ascarialu od nowa. Nie ma gdzie grac ;<

Opublikowano

Siema. Mam kilka pytań co do serwera

1. Na jakim lvl są najlepsze zarobki
2. Kim najlepiej grać
3. Jak z KU aura miecza jaka cena?
4. Gdzie najlepiej dropić KU oraz na jakim lv
5. Dużo jest graczy ?
6. Jaki jest exp od 40lv i gdzie expić 40lv
7. Szybko kasa leci? ile bym zdobył expiąc 1-2godziny od 1lvl. Bez metków tylko sam exp
8. Warto grać? dbają o graczy czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...