Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, wszystkie księgi dropią bez wyjątków.

Podobno yangi dropią jak na PL'u? :O

Oby nie, bo już mi się przejadło potować małymi miksturkami xD

Opublikowano

Podobno yangi dropią jak na PL'u? :O

Oby nie, bo już mi się przejadło potować małymi miksturkami xD

Podobny jest drop yang ale są też odpowiednie ceny u handlarzy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie żę ktoś zagra na tym Hardzie z resztą i tak nic nowego nie macie a jutro lepszy serwer startuje ja osobiście napewno nie zagram

Nie ma nic nowego ? Osobiście nie znam innego hard/medium który ma tyle dungeonów nowych ! Nie wieża orków i wygnańców, a NOWE. Wiesz co znaczy to słowo ? NOWE

Pozdrawiam i zapraszam na start !

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Beta trwała 2 tygodnie - zapowiedź widniała o wiele dłużej a Wy sobie dopiero teraz przypomnieliście ,że nie będzie lvl'u obok nicku?

Czytając posty niektórych osób wypowiadających się w tym temacie trzymam się za głowę.. Niech będzie jak jest . Bez zmian.

Nie mów że usunięty został lv obok niku postaci i nie będzie go widać ....

Zjebaliście tym na całej linii, bo lv to jest coś czym można się pochwalić, i co w nie których przypadkach budziło jakiś tam respect, od wyższych lv można by było się czegoś dowiedzieć ...

Dajcie spokój.. O to właśnie chodzi w tej grze? By się chwalić każdemu? Wywyższać? Nie chodzi o zabawę? :mellow:

#rein

Opublikowano

Albo wstawiasz bs'a albo nikt tu nie gra kapiszi?

Tak to możesz grozić mamię.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Co jakiś czas pojawiają się projekty na scenie które mnie przyciągają, jednak z żadnym nie jestem w stanie zostać na dłużej niż 2 dni, mam nadzieję że z tym nie będzie podobnie. Chciałbym w końcu znaleźć serwer, który wciągnie mnie tak jak kiedyś wszystkie inne serwery, kiedy byłem dużo młodszy.

Opublikowano

Usunięty lvl koło nicku? Zaje,bista "nowość" oby tak dalej, to będzie 50 osób ;)

Nie ma co się "spinać" , zobaczą późniejszą reakcję graczy to raczej to zmienią :)

Na serwerze zagram.

Opublikowano

Usunięty lvl koło nicku? Zaje,bista "nowość" oby tak dalej, to będzie 50 osób ;)

Według mnie to aż tak nie przeszkadza, szczerze mówiąc, to nawet nie jest potrzebne. Ale jest ankieta na forum serwera, więc możecie przejść na forum i oddać swój głos. :)

2e0pziq.png

Opublikowano

Nie ma co się "spinać" , zobaczą późniejszą reakcję graczy to raczej to zmienią :)

Na serwerze zagram.

Wystarczy być na bieżąco na forum.

Jest ankieta.

0LsM05U.png

Opublikowano

Może ze stare pliki są i nie ma lvl'i ale Ja osobiście wole widzieć lvl ponieważ nie ma różnicy w PVP , np Woj 90lvl bije się z wojem który ma 60 lvl to nie ma sensu , na wojnach tez będzie tak że wbijasz w eq na 1lvl dajesz się troche po zabijać a potem zakładasz eq i jedziesz ...

PS; jest IP ts'a gdzieś ? Macie ogólnie ?

Opublikowano

Może ze stare pliki są i nie ma lvl'i ale Ja osobiście wole widzieć lvl ponieważ nie ma różnicy w PVP , np Woj 90lvl bije się z wojem który ma 60 lvl to nie ma sensu , na wojnach tez będzie tak że wbijasz w eq na 1lvl dajesz się troche po zabijać a potem zakładasz eq i jedziesz ...

To jest właśnie esencja metina, ale co ja tam wiem lepiej o wszystkim wszystko wiedzieć i tylko napierdalać PvP ze słabszymi

aFMA3pg.png

Opublikowano

Dobra mi się serwer podoba :) Wpadnę zagram i ocenię ;d Nie wiem jak to będzie ze skrzyniami ponieważ jeżeli mają dropić to dużo będzie botów.

Opublikowano

Ip teamspeaka, nie ma. Ogólnie jeszcze nie ma teamspeaka podanego. Wystarczy być bieżąco na forum, a się wszystkiego dowiesz. = )

2e0pziq.png

Opublikowano

Albo wstawiasz bs'a albo nikt tu nie gra kapiszi?

hahaha a co Ty tu rozkazujesz kto zagra na serwerze a kto nie? Proszę Cię....

Już normalnie przetasować nic nie potrafisz ? Przynajmniej da się zarobić niższym lvl'om którym uda się wbić ładne bonusy do eq :)

Kolejny co rozporządza serwerami, kto i gdzie będzie grać. Co daje Ci lv koło nicku ? Nic. Grasz dla siebie czy dla innych ? Musisz to widzieć ? Nie przeżyjez bez tego ?

A co z depozytem ? Da się otworzyć podczas gry ? Pytanie takie ponieważ interesują mnie mapki w dt. Da się otwierać je również na 1 piętrze? To by ułatwiło czasochłonne wyprawy na dt i uprzyjemniło grę :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

hahaha a co Ty tu rozkazujesz kto zagra na serwerze a kto nie? Proszę Cię....

Już normalnie przetasować nic nie potrafisz ? Przynajmniej da się zarobić niższym lvl'om którym uda się wbić ładne bonusy do eq :)

Kolejny co rozporządza serwerami, kto i gdzie będzie grać. Co daje Ci lv koło nicku ? Nic. Grasz dla siebie czy dla innych ? Musisz to widzieć ? Nie przeżyjez bez tego ?

A co z depozytem ? Da się otworzyć podczas gry ? Pytanie takie ponieważ interesują mnie mapki w dt. Da się otwierać je również na 1 piętrze? To by ułatwiło czasochłonne wyprawy na dt i uprzyjemniło grę :)

Jeśli ci o to chodzi, to nie przeżyję :)

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie te zmianki.Jakbym zapragnął bawić się z bonami, to bym poszedł sobie grać na jakiegoś harda.Skoro nie chcecie BS'a na serwie, to może wypadałoby zacząć pracować nad jakimiś zabezpieczeniami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...