Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Harry

Nie ma sensu pisać takich komentarzy, bo cały team ma w dupie propozycje graczy. Przekonają się sami jak odpalą oficjalnie serwer...

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Harry

Nie ma sensu pisać takich komentarzy, bo cały team ma w dupie propozycje graczy. Przekonają się sami jak odpalą oficjalnie serwer...

Byłeś na becie lub chociaż odwiedzasz forum? Nie sądzę.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie mów że usunięty został lv obok niku postaci i nie będzie go widać ....

Zjebaliście tym na całej linii, bo lv to jest coś czym można się pochwalić, i co w nie których przypadkach budziło jakiś tam respect, od wyższych lv można by było się czegoś dowiedzieć ...

Piszesz że usunięte zostało bo ludzie nie brali pvp bo za duży lv czy coś i Ciebie to denerwowało, ale to nam ma się lepiej grać nie prawda ?:c ..

Ale nic bardziej nie będzie wkurwiało ludzi niż 100lv ubrany z fmsa i lwią zbroje piszący do 70lv ... pvp ? po czym ubiera się jakby nigdy nic i rozpierdala go na 2 skille...

Napaliłem się na serwer jak na ruską dziwkę, a teraz całe to napalenie opadło bo okazało się że jest ona transwestytą, a serwerowi brakuje tego co powinno być normalne :c

---------------

Jeśli możecie przywróćcie to bo to najgorszy pomysł jaki mógł być...

Straciłem chęć po takiej błahostce jakim jest lv obok nicku ...

Chciałbym by inni się też nad tym tematem wypowiedzieli i co oni na to że nie będzie lv obok nicku, i może coś poradzisz Naid na to.

Gosciu to po chuya expic jak koles ktory ma 50-ty lvl nie bedzie bral pvp z 70-tym? dlaczego? bo jest slabszy.. a wiec w tym momencie wklad wysilku i czas ktory poswiecil ten 70-ty lvl na osiagniecie tego poziomu jest NIEDOCENIANY. Wiem wy macie inna wizje na to, ja uwazam ze tak bedzie dobrze jak jest teraz:)

Opublikowano

Gosciu to po chuya expic jak koles ktory ma 50-ty lvl nie bedzie bral pvp z 70-tym? dlaczego? bo jest slabszy.. a wiec w tym momencie wklad wysilku i czas ktory poswiecil ten 70-ty lvl na osiagniecie tego poziomu jest NIEDOCENIANY. Wiem wy macie inna wizje na to, ja uwazam ze tak bedzie dobrze jak jest teraz:)

POZATYM MASZ RANKING WPISUJESZ NICK GRACZA I CI POKAZUJE JAKI MA FAKTYCZNIE LVL...

Opublikowano

Rozumiem że ty masz satysfakcje że 70lv rozjebiesz bez najmniejszego problemu 50lv ... bo mnie to nie jara

To może pokaż że tym 70lv rozjebiesz np. 90lv ? ... i niech ludzię widzą że 70lv rozwala 90lv ...

A nie jak ty piszesz że nie po to bijesz 70lv żeby 50lv który jest skazany na porażkę nie wziął zgody i z góry wiedział że przegra ?

Nie wierze w to co piszesz ... skoro Cię bawi rozwalanie o połowę niższych lv i ty w to wkładasz wysiłek to pozdrawiam :)

bo mi większą satysfakcje da jak rozwalę o połowę wyższy lv :) ... ale co tam... lepiej rozwalić 50lv, 70lv-em i pisać ... ale jestem PROO

gratulacje podejścia,

czekam aż wypowie się ktoś kto ma jakieś pojęcie o grze i czekam na odpowiedź administracji czy zamierza coś z tym zrobić.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Rozumiem że ty masz satysfakcje że 70lv rozjebiesz bez najmniejszego problemu 50lv ... bo mnie to nie jara

To może pokaż że tym 70lv rozjebiesz np. 90lv ? ... i niech ludzię widzą że 70lv rozwala 90lv ...

A nie jak ty piszesz że nie po to bijesz 70lv żeby 50lv który jest skazany na porażkę nie wziął zgody i z góry wiedział że przegra ?

Nie wierze w to co piszesz ... skoro Cię bawi rozwalanie o połowę niższych lv i ty w to wkładasz wysiłek to pozdrawiam :)

bo mi większą satysfakcje da jak rozwalę o połowę wyższy lv :) ... ale co tam... lepiej rozwalić 50lv, 70lv-em i pisać ... ale jestem PROO

gratulacje podejścia,

czekam aż wypowie się ktoś kto ma jakieś pojęcie o grze i czekam na odpowiedź administracji czy zamierza coś z tym zrobić.

haha gosci przeciez kazdy ma rozum i wolna wole mozesz dropic a mozesz expic. Jezeli osoba ktora gra 20h i ma 50-ty poziom z jakims tam eq przegrywa w pvp z kolesiem ktory tez gra 20h z tym ze ma 80-ty lvl to chyba wiekszy jest szacunek dla tego ktory pomimo tego samego czasu grania rozpieerdala go, chyba jesna rzecz nie? Co tu jest nielogicznego? bo nie mam jasnosci.. chcesz to stoj na 60-tym czy tam 70-tym lvlu rob eq ale to nie jest sposob do drogi na szczyt:) tutaj nie mowa o rankingu w tym momencie..

Opublikowano

No według mnie to jest bezsensu usuwanie lvl'a, troszkę mnie zawiedliście ;). Wyższe lvl'e będą sobie robiły pro elo, elo eq na lvl +/- 30 i będą udawali lamusów, a będą bili po sretete. Mimo wszystko na serwer wbiję ale zadam kilka pytań.

-Czym się różni magiczny metal od kamienia? xD

-Będzie można tepać buffka do postaci za pomocą obrączki? Czy trzeba będzie expić buffa jednocześnie z postacią?

Opublikowano

No według mnie to jest bezsensu usuwanie lvl'a, troszkę mnie zawiedliście ;). Wyższe lvl'e będą sobie robiły pro elo, elo eq na lvl +/- 30 i będą udawali lamusów, a będą bili po sretete. Mimo wszystko na serwer wbiję ale zadam kilka pytań.

-Będzie można tepać buffka do postaci za pomocą obrączki? Czy trzeba będzie expić buffa jednocześnie z postacią?

Właśnie dobrze że nie ma lvl kolo nicku bo przypominają się stare czasy metina :) Mi się podoba więc nie zmieniajcie tego :)

Opublikowano

Metal to ulepszacz na Zwój Boga Smoków a Kamień to przedmiot którym można ulepszać przedmioty

Będzie można ale trzeba też expić bo np 30 lv nie wejdzie na mapę 90lv tylko np 70.

Jak ktoś chce się wypowiedzieć na temat lv obok nicku to zapraszam na nasze forum bo tam prowadzimy dyskusję na temat gry.

0LsM05U.png

Opublikowano

Metal to ulepszacz na Zwój Boga Smoków a Kamień to przedmiot którym można ulepszać przedmioty

Będzie można ale trzeba też expić bo np 30 lv nie wejdzie na mapę 90lv tylko np 70.

Jak ktoś chce się wypowiedzieć na temat lv obok nicku to zapraszam na nasze forum bo tam prowadzimy dyskusję na temat gry.

A gdzie dropi ten kamien ktorym mozna ulepszac?

Opublikowano

haha gosci przeciez kazdy ma rozum i wolna wole mozesz dropic a mozesz expic. Jezeli osoba ktora gra 20h i ma 50-ty poziom z jakims tam eq przegrywa w pvp z kolesiem ktory tez gra 20h z tym ze ma 80-ty lvl to chyba wiekszy jest szacunek dla tego ktory pomimo tego samego czasu grania rozpieerdala go, chyba jesna rzecz nie? Co tu jest nielogicznego? bo nie mam jasnosci.. chcesz to stoj na 60-tym czy tam 70-tym lvlu rob eq ale to nie jest sposob do drogi na szczyt:) tutaj nie mowa o rankingu w tym momencie..

haha, proszę Cię nie wypowiadaj się już na temat tego, jara Cię jak 80lv bijesz 40lv ? i jak piszesz " ale jestem proo " ... zapraszam na Xenoxmt2 albo PandoraMt2 .... to serwery bardziej dla Ciebie, pozdrawiam :)

Właśnie dobrze że nie ma lvl kolo nicku bo przypominają się stare czasy metina :) Mi się podoba więc nie zmieniajcie tego :)

jabajbaj.

To może aktywuj nam konta na forum, bo zrobiłem a na skrzynkę żaden link aktywacyjny nie przychodzi.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wreszcie serwer na jaki czekałem, z pewnością zawitam. Tylko nadal nie rozumiem jak jest z tepaniem tych buffów :P Max. mniejszy lvl od danej mapki może wynosić 20 lvl' tak? I co do tej dyskusji z lvl obok nicku... Nie mogę się zalogować na forum, nie dostałem e-maila aktywującego. Ale jestem na tym, aby ten lvl był ukazany.

Opublikowano

haha, proszę Cię nie wypowiadaj się już na temat tego, jara Cię jak 80lv bijesz 40lv ? i jak piszesz " ale jestem proo " ... zapraszam na Xenoxmt2 albo PandoraMt2 .... to serwery bardziej dla Ciebie, pozdrawiam :)

jabajbaj.

To może aktywuj nam konta na forum, bo zrobiłem a na skrzynkę żaden link aktywacyjny nie przychodzi.

POGODOLBYM Z TOBA O TYM PRZY FLASZCE:)

Opublikowano

kiedy będzie wiadomo czy dodacie lv czy nie ? ludzie przeważają w ankiecie na tak, więc ma nadzieje że posłuchacie graczy.

Na starcie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy nie ma za dużego % na magie?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Jest możliwość dodania ksiąg poli do sklepu, za porządna sumkę żeby nie było za łatwo?

Nie, wszystkie księgi dropią bez wyjątków.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...