Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że ty nie używałeś nie oznacza, że inny nie używają a tobie chyba chodzi o biznes , czy nie ? A jestem przekonany, że będziesz miał o to cały czas płacz i propozycje, zwiększenia drop zmianek, a jeżeli będziesz cały czas swojego zdania to ilość graczy będzie spadała, co spowoduje małą ilość graczy, czyli z biznesu nic nie wyjdzie. - Prosta Logika. Zresztą rób co chcesz, twój serwer, ale ja tobie tylko daję dobrą radę, gram w metina ponad 7 lat, grałem na setkach serwerach i troszkę wiem, co lubi gracz a czego nie lubi. Powodzenia.

Zrób ankietę i sam się przekonasz ; ))

Mysle, ze to tez kwestia tego, ze normalniejsi gracze wejda, a gimbaza na Wh i Bsach bedzie plakac i nie wbije.

Takze kolejny plus. Dosyc radykalne stwierdzenie i chamskie no ale takie sa fakty. ;p

Pozatym startuje tez dzisiaj inny easy/medium z max bonami i bsem dozwolonym takze ciskaj tam dowoli.

zhda.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To, że ty nie używałeś nie oznacza, że inny nie używają a tobie chyba chodzi o biznes , czy nie ? A jestem przekonany, że będziesz miał o to cały czas płacz i propozycje, zwiększenia drop zmianek, a jeżeli będziesz cały czas swojego zdania to ilość graczy będzie spadała, co spowoduje małą ilość graczy, czyli z biznesu nic nie wyjdzie. - Prosta Logika. Zresztą rób co chcesz, twój serwer, ale ja tobie tylko daję dobrą radę, gram w metina ponad 7 lat, grałem na setkach serwerach i troszkę wiem, co lubi gracz a czego nie lubi. Powodzenia.

Zrób ankietę i sam się przekonasz ; ))

Jakim cudem grasz w metka 7 lat ,jak metek ma 5 lat ? A wcześniej były zamknięte beta testy ,przez ,,wybrańców''

@Topic

Małe zainteresowanie widzę ,więc dajesz bs'a ,albo nic nie wchodzi ,, kapiszi '' ?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Został usunięty, żeby nie było sytuacji na serwerze "nie wezmę pvp bo masz za duży lv" czy inne bzdury tego typu które mnie osobiście denerwowały w tej grze.

Sklep AP oraz Zielarze.

Nasza kreatywność jest trochę większa niż wpierdolić wszystko do dropu. :D

Ciezko bedzie wytworzyc taka roske? i np czy bedzie ona dawac 20 kryta i 20 szycia gdy wejdzie w max?

Opublikowano

Roski sie wytwarza, a wartosci jak na PL.

Ok:) Czyli surka wp sobie zagram, czekam z niecierpliwoscia. Powodzenia na starcie i mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow z ddosami:>

Opublikowano

Ok:) Czyli surka wp sobie zagram, czekam z niecierpliwoscia. Powodzenia na starcie i mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow z ddosami:>

DDoSy są, zobaczymy czy będą problemy.

Jeżeli będą to spróbujemy się z nimi uporać jak najszybciej.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer magia. Jak stoicie z reklamą na YT ? :)

Bo bez tego można zapomnieć o masie graczy :)

Serwer wygląda niesamowicie raczej zagram mam tylko jedną kwestie ile osob bedzie tutaj grało czy serwer jest dobrze rozreklamowany ? :)

Reklama serwera rozrasta się z dnia na dzień.

0LsM05U.png

Opublikowano

Strzelacie sobie w stopę na starcie z tymi zmiankami. Rozumiem drop zmianek na typowym hardzie gdzie max lvl to 99 i gdzie jest tylko jeden zestaw zbroi i broni oraz żadnej epickiej biżuterii, ale tutaj na typowym medium.. serio?? Gra ma sprawiać przyjemność, a nie zawiedzenie i wkurwienie, że Pan Kowalski dropił zmianki przez 24h i gówno wybonował. Projekt jest zajebisty, ale przez te zmianki dużej liczby graczy nie osiągniecie, albo i osiągniecie tylko, że po kilku dniach przestaną grać przez wkurwienie do bonów i famienie zmianek. Nie wiem czy ktoś grał na Shiro2 ( niemiecki hard ) tam są zmianki u npc mimo, że to jest hard... mało tego

bonusy są ustawione na max, a ile osób tam gra? ponad 2k.

Opublikowano

Kilka szybkich pytań.

1. Czy jest zwój zmiany profesji postaci ( np. z mentala na bodego )

2. Przykładowo mam 30 lvl ; Czy mam już wybonowane całe eq? :) Czy raczej nie uzbieram tyle bonów tylko expiąc.

3. Czy spoty są powiększone? ( ułatwia to expienie w dużej mierze)

4. Czy dobrze dropią itemki do biologa? :)

Opublikowano

Co tu dużo pisać :) Serwer polecam ogarnięta administracja , wiele nowości zawsze coś nowego :)

@AW

Skąd bronie na 30 lvl ??

Opublikowano

Strzelacie sobie w stopę na starcie z tymi zmiankami. Rozumiem drop zmianek na typowym hardzie gdzie max lvl to 99 i gdzie jest tylko jeden zestaw zbroi i broni oraz żadnej epickiej biżuterii, ale tutaj na typowym medium.. serio?? Gra ma sprawiać przyjemność, a nie zawiedzenie i wkurwienie, że Pan Kowalski dropił zmianki przez 24h i gówno wybonował. Projekt jest zajebisty, ale przez te zmianki dużej liczby graczy nie osiągniecie, albo i osiągniecie tylko, że po kilku dniach przestaną grać przez wkurwienie do bonów i famienie zmianek. Nie wiem czy ktoś grał na Shiro2 ( niemiecki hard ) tam są zmianki u npc mimo, że to jest hard... mało tego

Bardzo mądry koleś :)

Mam identyczne zdanie. Ludzie po to grają na privkach żeby się pobawić , a nie tracić pół dnia na dropienie i bezsennsowanie się denerwować .

W tym momencie konkurencja na serwerach HARD w Polsce jest duża. I każdy pójdzie na typowy hard youtubera. Gra tam więcej osób i łątwo można zarobić kasę nawet w realu :)

Zmianki powinny być u NPC :). Ewentualnie jeśli nie chcecie BS ( Skrzynki i limit 100 zmianek w eq na raz ) :) ORaz zablokowanie wsadzania ich do depo ani wyrzucania i hanldu żeby nie bugowali je w eq :)

Opublikowano

Shiro2 to jest 4fun więc widać jak zmyślasz, żeby coś ugrać.

Nie trzeba się denerwować na zmianki bo serwer jest tak przystosowany, że nie trzeba mieć z dupy bonów w eq.

Kilka szybkich pytań.

1. Czy jest zwój zmiany profesji postaci ( np. z mentala na bodego ) - Aktualnie nie ma, jeżeli gracze będą chcieli to dodamy.

2. Przykładowo mam 30 lvl ; Czy mam już wybonowane całe eq? :) Czy raczej nie uzbieram tyle bonów tylko expiąc. - Skąd ja mogę wiedzieć czy będziesz miał wybonowane?

3. Czy spoty są powiększone? ( ułatwia to expienie w dużej mierze) - Niektóre są powiększone chociaż exp został ustawiony przez graczy dla graczy więc możecie mieć pretensje tylko do siebie. :D

4. Czy dobrze dropią itemki do biologa? :)- Jak testowałem drop to nie narzekałem.

Co tu dużo pisać :) Serwer polecam ogarnięta administracja , wiele nowości zawsze coś nowego :)

@AW

Skąd bronie na 30 lvl ??

Besty - duży drop.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer mega, mam także pytania :

1. Jaka jest szansa na drop tej legendarnej broni z besta ?

2. Nagrody za biologa są edytowane czy takie jak na PL ?

3. Klasy są wyrównane ? (Pytam się bo na wielu serwerach BM kosi wszystko i wszystkich.)

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Serwer mega, mam także pytania :

1. Jaka jest szansa na drop tej legendarnej broni z besta ? - 1/2000

2. Czy z każdego besta lecą bronie na 30lvl ? - To zależy od lv postaci, mogą dropnąć nawet 4 na raz.

3. Nagrody za biologa są edytowane czy takie jak na PL ? - Takie jak na PL bo są dobre + są misje u Seona.

4. Klasy są wyrównane ? (Pytam się bo na wielu serwerach BM kosi wszystko i wszystkich.) - Balans jest taki jak na PL

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeszcze jedno : Z okazji mikołaja widze że Event będzie. :)

Możesz napisać jak on wygląda? :)

I czy zrobicie przez weekend jakiegoś OX'a :)

I czy zmianki będą w IS ?

Opublikowano

Jeszcze jedno : Z okazji mikołaja widze że Event będzie. :)

Było już napisane. Drop skarpet z nagrodami

Możesz napisać jak on wygląda? :)

I czy zrobicie przez weekend jakiegoś OX'a :)

Nie wiem, można zrobić ale nic nie obiecuję

I czy zmianki będą w IS ?

Wtf? Nie

0LsM05U.png

Opublikowano

a czy ta legendarna bron mozna ulepszyc z riba np? czy tylko wydropic da sie?

Tylko drop

Czy mógłbym dostać ts3 czy jeszcze go nie ma ?

Jeszcze nie ma

Widzę że na start dostaje się konia bojowego. Czy będzie możliwość zrobienia militara ?

Tak, misje co 2h bodajże.

0LsM05U.png

Opublikowano

Został usunięty, żeby nie było sytuacji na serwerze "nie wezmę pvp bo masz za duży lv" czy inne bzdury tego typu które mnie osobiście denerwowały w tej grze.

Nie mów że usunięty został lv obok niku postaci i nie będzie go widać ....

Zjebaliście tym na całej linii, bo lv to jest coś czym można się pochwalić, i co w nie których przypadkach budziło jakiś tam respect, od wyższych lv można by było się czegoś dowiedzieć ...

Piszesz że usunięte zostało bo ludzie nie brali pvp bo za duży lv czy coś i Ciebie to denerwowało, ale to nam ma się lepiej grać nie prawda ?:c ..

Ale nic bardziej nie będzie wkurwiało ludzi niż 100lv ubrany z fmsa i lwią zbroje piszący do 70lv ... pvp ? po czym ubiera się jakby nigdy nic i rozpierdala go na 2 skille...

Napaliłem się na serwer jak na ruską dziwkę, a teraz całe to napalenie opadło bo okazało się że jest ona transwestytą, a serwerowi brakuje tego co powinno być normalne :c

---------------

Jeśli możecie przywróćcie to bo to najgorszy pomysł jaki mógł być...

Straciłem chęć po takiej błahostce jakim jest lv obok nicku ...

Chciałbym by inni się też nad tym tematem wypowiedzieli i co oni na to że nie będzie lv obok nicku, i może coś poradzisz Naid na to.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...