Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplaca sie pobierac i grac?

Abs wchodza full?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja troszkę nie ogar ...

Po raz drugi mi same się pasy zmieniły zamiast naprawiać błedy to jakieś daremne eventy robią , zobaczymy co dalej ....

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z tego co widzę na forum nie mogę się zalogować bo pisze "Użytkownik z tym loginem nie istnieje." o.O Dziwneee

Opublikowano

SKASOWALO WSZYSKIE KONTA ................

KONTA NIE ISTNIEJA TRZEBA ROBIC NOWE I ZACZYNAC ZNOWU OD ZERA ..... CIEKAWE CZY SM ODDADZA ........

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

START ODBĘDZIE SIĘ JUTRO GODZINA 12:00 ! WSZYSTKIE BŁĘDY/BUGI PROSZĘ/PISAĆ.

STARTUJEMY JUTRO GDYŻ ZNALEŹLIŚMY DOSYĆ DUŻO BŁĘDÓW, KTÓRE DO JUTRA O 12:00 NAPRAWIMY W 100% WRAZ Z JUTRZEJSZYM STARTEM BĘDZIE DOSTĘPNY AUTOPATCHER.

REJESTRACJA BĘDZIE DOSTĘPNA Z RANA PRZED STARTEM !

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Witam !

Niestety nie wiemy co mogło być przyczyną iż server przez około 10 sec się raptownie wyłączył logowanie nie działało, ani żadne Chanelle, nawet nie mogliśmy zalogować się do navi ani ssh. Po chwili wchodzimy na server a tam nie ma kont :O

Na prawdę nie wiemy co mogło być przyczyną <_< Trochę się wkurwiliśmy, ponieważ taki fail w pierwszy dzień ... No masakra ogólnie.

Jednakże dzisiaj całą noc będziemy naprawiać wszystko, z rana powinno być już wszystko gotowe.

Każdy z graczy otrzyma SM na odkupienie eq/itemków. Oraz exp którym spokojnie dobije sie 70lv+ w szybkim tępie.

Bardzo was przepraszamy więcej nie powinno być już takich incydentów !

Na pewno się zrekompensujemy ! :(

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Mam nadzieje, bo wyjebałem 70 zł.

Też wjebałem trochę ale bez przesady, że 70 zł :O

Opublikowano

Też wjebałem trochę ale bez przesady, że 70 zł :O

Gdyby nie to, że jedno konto było zbanowane, wydałbym 35. :>

75217085885568519449.png

Opublikowano

Porażka ...

Co wy tak te serwery spierdalacie ? Tworzycie serwer jest spoko itp znajdujecie buga "naprawiacie" jeb serwer off 4ever :D

Zróbcie coś raz i pożądanie i otwórzcie serwer .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Najbardziej dziwi mnie fakt, że to wszystko zadziało się "bez przyczyny".

75217085885568519449.png

Opublikowano

Gdyby nie to, że jedno konto było zbanowane, wydałbym 35. :>

Drogi kolegi, nie wydałeś 70zł .

Ponieważ w bazie miałeś 3600 SM = 20zł .

Pisałeś mi na GG iż nie na to konto kupiłeś i prosiłeś abym ci przełożył, więc ja ci przełożyłem i miałeś na dwóch. Kontach tylko potem nastąpił ten incydent i niestety ... twój nick znam i innych osób które wysyłały :) więc problemu nie ma sm oddamy.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Na serwie nim offneli gralo ok 350

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Ależ, drogi kolego, źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że miałem SM na 2 kontach. A chciałem, żeby znajdowały się na JEDNYM. Miałem na dwóch, ponieważ na drugim też kupiłem.

75217085885568519449.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...