Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nawet nie moge Odpalic klijenta mimo iż dałem jako Administrator i postępowałem zgodnie z tutorialem tu wrzuconym , do tego zrobiłem reinstal klijenta i nic

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: VerunisMT2 Client.exe
Wersja aplikacji: 1.0.36469.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 50ed330e
Nazwa modułu z błędem: VerunisMT2 Client.exe
Wersja modułu z błędem: 1.0.36469.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 50ed330e
Kod wyjątku: c0000005
Przesunięcie wyjątku: 004dc003
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 0a9e
Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3: 0a9e
Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Opublikowano

Po pierwsze nie powinno byc zwoju zmiany statusu. Kazdy bedzie EXPil WP czy Daggerem a pozniej myk zmiana skilli. To nie powazne. Tak samo Chunjo zamiast Shinsoo, wiadomo ze 99% ludzi bedzie grało w Jinno z tego powodu. Shinsoo vs Jinno to rozumiem, a tu zoltki wpierniczone nie wiem po co.

Opublikowano

Po pierwsze nie powinno byc zwoju zmiany statusu. Kazdy bedzie EXPil WP czy Daggerem a pozniej myk zmiana skilli. To nie powazne. Tak samo Chunjo zamiast Shinsoo, wiadomo ze 99@ ludzi bedzie grało w Jinno z tego powodu. Shinsoo vs Jinno to rozumiem, a tu zoltki wpierniczone nie wiem po co.

Nie ma zwoju powrotu statusu

Czemu po wyłączeniu duszka lub ochronki nie mogę go uruchomić ponownie, od razu? W prezce jest napisane że zostało to wprowadzone.

Opublikowano

Po pierwsze nie powinno byc zwoju zmiany statusu. Kazdy bedzie EXPil WP czy Daggerem a pozniej myk zmiana skilli. To nie powazne. Tak samo Chunjo zamiast Shinsoo, wiadomo ze 99@ ludzi bedzie grało w Jinno z tego powodu. Shinsoo vs Jinno to rozumiem, a tu zoltki wpierniczone nie wiem po co.

Zgadzam sie.

mca.png
Opublikowano

POLECAM SERWER !

i zapraszam bo warty uwagi :)

edit; niema zwoju zmiany ... jest tylko zwuj cofania umiejtnosci :> wiec grajac wp cofniesz skile ale dalej masz do wyboru tylko WP :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Dodaniem Zwoju Powrotu Statusu spierniczyli cała rozgrywke, nie mowiac juz o Chunjo zamiast Shinsoo. PRzeciez u zoltych NIKT nie gra, to po jakiego ciula rywalizacja krolestw? Ludzie ogar. Skoro serwer EASY to podstawa 6/7 do expa, tyle na ten temat. Jeżeli admin nie wezmie sobie tego do głowy nie zawitam z ekipa na serwie.

Opublikowano

Dodaniem Zwoju Powrotu Statusu spierniczyli cała rozgrywke, nie mowiac juz o Chunjo zamiast Shinsoo. PRzeciez u zoltych NIKT nie gra, to po jakiego ciula rywalizacja krolestw? Ludzie ogar. Skoro serwer EASY to podstawa 6/7 do expa, tyle na ten temat. Jeżeli admin nie wezmie sobie tego do głowy nie zawitam z ekipa na serwie.

Czytaj dokładnie!

Zwój cofania umiejętności, czy jak na 17 Ci nie wejdzie na P, to cofasz. ! Geniuszu. :)

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...