Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start napewno o 19? Nie będzie opóżnien, bugów itp? Bo nie wiem czy pobierać...

Opublikowano

Start napewno o 19? Nie będzie opóżnien, bugów itp? Bo nie wiem czy pobierać...

Tak jest start równo 19 bez opóżnień oraz bugów. :) Zapraszamy do Rejestracji oraz na Tsa.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Istnieje możliwość rozpisania bonusów,które dostajemy po ulepszeniu na wyższy poziom w biżuterii i tarczach ?

Opublikowano

Istnieje możliwość rozpisania bonusów,które dostajemy po ulepszeniu na wyższy poziom w biżuterii i tarczach ?

Nie za bardzo, gdyż przygotowujemy serwer do startu, wszystko zobaczycie w grze. :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

To teraz ja się zapytam. Serw Polecam.

Ale co z bonami są max?Jak nie to nie zagram.

A z 6/7 bo pisaliście ze może czasem się pojawić.

Ps.Wiecie może czemu nie mogę napisać postów przez (Napisz) tylko muszę pisać przez (Więcej Opcji)??

erfgreg.png

Opublikowano

NIE POLECAM... Z POWODU ADMINISTRACJI :)

A ty lamusie jak nie wiesz to cię nie odzywaj bo administracja jest Spoko. A jak jesteś taki cwany to podaj powód tak jak to pisał kolega wyżej! :)

erfgreg.png

Opublikowano

To teraz ja się zapytam. Serw Polecam.

Ale co z bonami są max?Jak nie to nie zagram.

A z 6/7 bo pisaliście ze może czasem się pojawić.

Ps.Wiecie może czemu nie mogę napisać postów przez (Napisz) tylko muszę pisać przez (Więcej Opcji)??

też to mam :P co do serwa też mam pytania odnośnie bonusów, mam nadzieję, że nie są wartości jak na PL, a tym bardziej, ze nie wchodzą max

Opublikowano

@NieNoo Zluzuj trochę kidzie :) ( popraw ortografię )

@Drakix Obrzucałeś gów*em prezentacje Manvii a sam lepszy nie jesteś... :) Byleby na Twój serwer więcej graczy przyszło. To jest żałosne ;)

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Opublikowano

Serwer zajebisty. Czekam na start ;]

24790528697226300755.png

Opublikowano

Wszystkie potrzebne linki zostały dodane do prezki! <3

też to mam :P co do serwa też mam pytania odnośnie bonusów, mam nadzieję, że nie są wartości jak na PL, a tym bardziej, ze nie wchodzą max

Bony wchodzą Maksymalnie. :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Administracja ogarnięta ? Motocyklist@ w ciągu 2 miesiący stawiał około 4 serwerów i każdy z nich upadł a on tylko kase nazbierał.Z tym serwerem będzie pewnie tak samo.Nie polecam tylko stracicie czas^^

Opublikowano

Administracja ogarnięta ? Motocyklist@ w ciągu 2 miesiący stawiał około 4 serwerów i każdy z nich upadł a on tylko kase nazbierał.Z tym serwerem będzie pewnie tak samo.Nie polecam tylko stracicie czas^^

Kolego serwer jest mój Motocyklist tylko TGM jest na serwerze, nic nie ma dostępu tylko ja do serwera on tylko pomagał serwerom. :)

Kończy się pelerynka ?

jak tak to nie wchodzę.

Pelerynka jest nie skończona. :)

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...