Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna prezentacja jak i również serwer!

Administracja roztargniętą i potrafiąca wytłumaczyć wszystko graczowi :)

Polecam bardzo serdecznie ten serwer oraz na niego zapraszam!

@Topic
Szukam z 2 osób do wspólnej gry :)
mój skype: HooYsKi
wiek. min. 13-14 lat. (jeśli masz głos nie będący torturą dla uszu możesz mieć nawet 9 lat :D)

Pisać śmiało :dd

#karaczanmoimbogiem

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi o blad unable connect to database: account?

Strona bedzie dzialac jak wroci webmaster do domu z uczelni, okolo 17:30 chyba ze reszta teamu ogarnie to co zepsula :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Warszawa wbija na serwer ;] :P

Ps. Będzie konkurs na GamePlay'a ?

Wrzuć ktoś klienta na mega.co.nz

Będzie owy konkurs nie długo się pojawi Klient na mega.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

O której start ? 18 czy 20 ?

O której start ? 18 czy 20 ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Dacie patchera? Bo w połowie pobierania clienta mi przerwało, a nie chce pobierac tego 2 raz...

Opublikowano

Nie interesuje mnie kiedy będzie dostępny tylko czy go dacie...Przecież teraz też może ściągnąć mi clienta...Bo mam jakiś 300mb z całości, a od nowa pobierać tego nie będę bo szkoda mi limitu. Więc...?

Opublikowano

1.Czy bronie epickie beda ze srednimi?
2.Czy sa 6/7?
3.Czy sa roski na magie?
4.Jest zwoj powrotu statusu?
5. Czy ulepki dropi sie z metkow?

Sorki za te pytania, ale jestem na fonie i nie ogarniam na nim tej prezentacji:)

Opublikowano

nie widzę tutaj nic, oprócz map, co by się różniło od Aline2. i dlatego nie zagram. to gówniane eq, setki tysięcy pereł, bugi (wątpie, by wszystkie zostały wyeliminowane). dużo by wymieniać, a szkoda na te pliki klawiaturę zdzierać. :P powodzenia życzę.

Opublikowano

nie widzę tutaj nic, oprócz map, co by się różniło od Aline2. i dlatego nie zagram. to gówniane eq, setki tysięcy pereł, bugi (wątpie, by wszystkie zostały wyeliminowane). dużo by wymieniać, a szkoda na te pliki klawiaturę zdzierać. :P powodzenia życzę.

GOŚCIU poczytaj komentarze i prezentacje... Pisze, że są to pliki Aline, lecz tylko to co widać w prezentacji.. Są naprawione bugi. Na 100% nie wszystkie ale zapewne większość. Exp jest inny, bony i cała mechanika gry inna, lecz sety ekwipunku takie same jak i mapy.

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę się zarejestrować? :/ Daje nowe konto a strona tylko się odświeża :/

Opublikowano

Doczekam się odpowiedzi w sprawie patchera czy jednak olewacie? Mimo, że jestem 1 z 100/200/500/1000 powinniście mi pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...