Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłączcie ten serwer bo ten GM nie ma tam życia a coś robił. A all mu przeszkadzała ;D

Co do serwera to już widzę że zostało naprawione sporo rzeczy zobaczymy przy dalszej rozgrywce.

Opublikowano

Ja już szansy im drugiej nie dam. Usunęły im się wszystkie konta (nie wiedzą czemu?!!) to usuną się po raz kolejny. To jest pewne.

Nie mam zamiaru grać, gdzieś gdzie na pewno stracę całe konto. Ludzi wczoraj było ok. 300 to dzisiaj pewnie mniej będzie ...

nie polecam i nie zagram :angry:

Opublikowano

Ja już szansy im drugiej nie dam. Usunęły im się wszystkie konta (nie wiedzą czemu?!!) to usuną się po raz kolejny. To jest pewne.

Nie mam zamiaru grać, gdzieś gdzie na pewno stracę całe konto. Ludzi wczoraj było ok. 300 to dzisiaj pewnie mniej będzie ...

nie polecam i nie zagram :angry:

Przecież nie tylko tobie usunęli konto ... ogólne czyszczenie bazy było to nie płacz że tylko tobie ... co szkoda ci tych kont co po hajs założyłeś....

Opublikowano

ale on ma troche racji. Jak nie wiedzieli dlaczego się to stało ( Czyli nie rozwiązali problemu ) to znaczy że to się 2 raz stanie :>

nie wiem czy to był włam czy co ?

Ps. kiedy bedzie autopatcher

Opublikowano

Co z patcherem bo wczoraj cos gadaliscie :/

Co z bledem runtime bo podczas gry raz na 10 minut musi wywalic :/

Co z losami nadal beda od 95 ?

Co z expem w av2 ?

Co z skarpetkami nadal do admina trzeba oddawac czy zrobicie jakiegos mikołaja ?

Co z 5 bonem dodacie ?

Opublikowano

naet gdy wylaczylem zapore i antywirusa to dalej jest ten blad !!! http://scr.hu/19gz/mh1tq

Może to ci pomoże : Jak pobrałem full klijenta ze strony to też nie można było go odpalić , dopiero jak pobrałem klijenta + pack udało sie uruchomić więc sądze że mają "uszkodzonego" klijenta , mało tego jak wyłącze klijenta i np za 2h chce wejść to też nie można odpalić musze wtedy na nowo wypakować sam plik exe. i go podmienić dopiero odpala

Opublikowano

Administracja jest super, i bardzo się stara.

Ja im dam drugą szansę. ;)

Na serwer naprawdę warto wejść, ponieważ widać, jak administracji zależy.

Powodzenia, i do 12 !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja nie mam takiego problemu mam inny ;D jak gram to w pewnym momencie wyskakuje że "not responding " i muszę uruchamiać od nowa klijenta ...

Opublikowano

Administracja jest super, i bardzo się stara.

Ja im dam drugą szansę. ;)

Na serwer naprawdę warto wejść, ponieważ widać, jak administracji zależy.

Powodzenia, i do 12 !

To jest prawda. Wczoraj od 18 do 19 to naginali cały czas. Zalezy im na tym serwerze. Wczoraj było parę błędów, ale dzisiaj juz jest ok. Byłem na serwerze dzisiaj i wszystko co gracze znaleźli zostało usunietę/zmienione. Polecam serwer !

Opublikowano

Może to ci pomoże : Jak pobrałem full klijenta ze strony to też nie można było go odpalić , dopiero jak pobrałem klijenta + pack udało sie uruchomić więc sądze że mają "uszkodzonego" klijenta , mało tego jak wyłącze klijenta i np za 2h chce wejść to też nie można odpalić musze wtedy na nowo wypakować sam plik exe. i go podmienić dopiero odpala

to powiesz co musze zrobic ;d ?

Opublikowano

Co do CLIENTA. SCaigalem z Mega.co.nz - Hosting 1 na stronie. W pełni działa mi po zrobieniu tego co na tutorialu

Tutorial (uploadin)...

43242342423.jpg]
Opublikowano

Dlaczego jak serwer wczoraj jeszcze działał, to nie mogłem w configu zrobić z tego małego podstawowego okna gry zrobić full screen?

Opublikowano

Dlaczego jak serwer wczoraj jeszcze działał, to nie mogłem w configu zrobić z tego małego podstawowego okna gry zrobić full screen?

a uruchamiasz config jako administrator bo mi dziala wszystko z clientem tylko ten blad runtime

Opublikowano

Polecam serwer, zajebista administracja. Siedzimy sobie na ts, przychodzi HA i się nas pyta, czy mamy jakieś bugi. Wszystko co mówiliśmy pisał na kartce (było słychać xD).

Fajnie się grało, bynajmniej do 80 lv, bo grota "nie działała"

Liczę na dobry start, bez bugów.

@Ts będzie dostępny wcześniej (1h)?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

DOBRA CZEKAMY DO 12.

PROSZĘ O ZAREJESTROWANIE KONT OD NOWA. :)

http://verunismt2.pl/?page=account&subpage=register

MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO ZOSTAŁO NAPRAWIONE, WSZYSTKIE BŁĘDY KTÓRE NAM DALIŚCIE I TERAZ LICZMY NA DOBRY START !

MAMY NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE WAS TYLU ILU BYŁO WAS WCZORAJ POZDRAWIAMY ! DO 12.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

PROSZĘ O ZAREJESTROWANIE KONT OD NOWA. :)

http://verunismt2.pl/?page=account&subpage=register

Okej.

Po 7 Godzinnej nocce, popoprawialiśmy większość bugów! :)

Mniej więcej co naprawiliśmy -

- Brak śr/um bronie 30lv/75lv

- Dodany wiekszy drop yangów

- Skończony system ulepszeń dla tarcza, biżuterii, broni i zbrojii

- Dodana nieskończona pelerynka

- Poprawiony DMG mobów

- Dodany 5 bon

- Dodane kd +5 w sklepie

- Nowe ceny u handlarzy

- Dodane NPC z biżuterią

- Wyłączony drop sztabek

- Wprowadzona szkata , z której dropią bronie 75lv +0 oraz stalki +0

- Wprowadzenie Nowych ulepszaczy, które dodamy do obiegu później

- Zmniejszony poziom losowania przedmiotów - 50lv. Gdzie go znajdziemy ? Pierścień Teleportacji => Miejsca Specialne => Losowanie przedmiotów. Aby coś wylosować musimy posiadać losy które dropią ze wszystkich mobów oraz kliknąc na kamyczek :) i wybrać jaki bon chcemy

Co musimy jeszcze zmienić? -

- Czas użycia pierścieni/lizaków

- Dokończyć niektóre ulepszania jak np: dzwonów ponieważ już nie zdążyliśmy jednakże nie jest to długi okres czasowy :)

TEAMSPEAK BĘDZIE DOSTĘPNY DO 12 GDYŻ, NASZA SERWEROWNIA MIAŁA PRZERWĘ TECHNICZNĄ 1H. :)

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...