Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak odpowiem na troszke pytań ; _ : bo widzę zebrało się ich troooche ;)

1. Server nie padnie po 2 dniach "raczej" .

2. Co do broni do expa po dwóch dniach po starcie servera wprowadzę całkowicie nowy set ulepszania broni do expa oraz bonów pod nie

3. Co do ulepszania zbroi na 180lv itp itd ... Ulepszacze zostaną zmniejszone tak to jest pewne :)

Co wprowadzimy ?

- Nowy wygląd broni :) tych co są teraz

- Myślimy nad 6/7

- Nowe zbroje (wygląd)

- EQ VIP

- EXP VIP

Expowiska VIP i EQ vip to są po prostu dodatkowe itemki których nie można zdobyc normalnie :) oraz exowiska vip z wolnymi spotami do expa :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Fajnie się zapowiada kilka pytań i propozycji
--Server jest tak zajebisty, że Aline2 tylko, ze szkoda, ze nie da sie kuipic trut !! Beznadziejnie wiec chyba nie zagra chyyba, ze łatwo sa dostepne,

-Skad truty

-Skad stalki

-Dlugo o eq 4x15 ?

d2dp.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada kilka pytań i propozycji

--Server jest tak zajebisty, że Aline2 tylko, ze szkoda, ze nie da sie kuipic trut !! Beznadziejnie wiec chyba nie zagra chyyba, ze łatwo sa dostepne,

-Skad truty

-Skad stalki

-Dlugo o eq 4x15 ?

1 Mlion razy odpowiem na te same pytania -_-

EQ 75lv Misje i DT !!! ....

45025232242689268053.gif

Opublikowano

DZIŚ GODZINA 20:00 BĘDZIE OTWARTA REJESTRACJA DLA GRACZY ! :) OFFICJALNIE.

JUTRO Z RANA KOŁO 10-12 BĘDZIE DOSTĘPNY CLIENT NA 4 HOSTINGACH KAŻDY DA RADĘ POBRAĆ.

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ JUTRO O GODZINIE 19-20. :)

Zapraszamy Również na Ts serwera : 178.32.95.141:70

ZAPRASZAMY !

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Przecież Client jest już dawno ? ze strony pobierałem .. To zły ? ;O

http://www.multiupload.nl/7AHRNOWMMT

Ten client był na betę, jutro z rana będzie nowy client do pobrania Rejestracja dziś o godz 20:00.

Przecież Client jest już dawno ? ze strony pobierałem .. To zły ? ;O

http://www.multiupload.nl/7AHRNOWMMT

Ten client był na betę, jutro z rana będzie nowy client do pobrania Rejestracja dziś o godz 20:00.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

14 dni vipa 10 zł ? No nawet nie aż tak dużo .

Robicie jakąś promocje na start + 50 % sm więcej albo coś ?

Tak IS nie jest tani.

Możliwe że będzie.

Przed startem damy na FanPage 1 kod na SMY. :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Tak IS nie jest tani.

Możliwe że będzie.

Przed startem damy na FanPage 1 kod na SMY. :)

1 kod :/ Ehh to zapewne i tak nie trafie na niego :D

Na ts widze tłumów nie macie .

Ile już kont jest zrobionych ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Kopia Aline2 gotowe pliki serwerowe serwer padnie jak zbiorą trochę hajsu za GÓWNO! NIE GRAJCIE TUTAJ CHCĄ WAS WYJEBAĆ NA HAJS.

Opublikowano

Kopia Aline2 gotowe pliki serwerowe serwer padnie jak zbiorą trochę hajsu za GÓWNO! NIE GRAJCIE TUTAJ CHCĄ WAS WYJEBAĆ NA HAJS.

Sorry mogłeś patrzeć co zostało zmienione na serwerze, także nie odzywaj się. :)

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Nie da rady wcześniej tego clienta? Mam limit a od północy do 9 rano idzie bez...Jest jakaś możliwośc?

Opublikowano

Odpowiem na to pytanie jeszcze raz gdyż dostęp do tego konta mają dwie osoby :)

Drogi kolegi reasumując poniekąd twoją wypowiedz ....

Chciałem ci powiedzieć po prostu tyle - Czekam na twój server :)

Nie byleś a mówisz o rzeczach których nie widziałeś na oczy. Po prostu czysto teorytyczny Hejt! :)

No okej cieszy mnie twoje zdanie :) Jednakże teraz ustosunkuję się do tej wypowiedzi :

"GÓWNO! NIE GRAJCIE TUTAJ CHCĄ WAS WYJEBAĆ NA HAJS"

1. Kto każe ci wysyłać cokolwiek na IS ?

2. Wszystko co jest dostępne w IS można zdobyć w grze :)

3. Jedynie Konto VIP - Jednakże wracając do wypowiedzi wcześniejszego użytkownika że 10zł za 14 dni. Z Kontem VIP chodzi o to iż na start dostajemy dużego kopa pereł, bryłek, expa, dropa ~ Po prostu dobry start

4. Ostatnie parę zdań.

5. IS Nie jest obowiązkowy :)

Server nie był nawet przemyślany na zyski iż na początku miało wgl tego Item Shopu nie być, jednakże każdy pisze co jest w is co jest w is ... no to poniekąd chcąc czy nie chcąc musieliśmy go wstawić nawet ze względów estetycznych :)

Kończąc moją wypowiedź chciałem cię tylko ~ nastawić. Nie rób drugiemu co tobie nie miłe :)

Ponieważ wątpię że sam potrafisz coś zrobić, nawet jak dostał bym gotowe w 100% pliczki, nawet na hamaku wątpię że postawisz ... Zżera ciebie zazdrość z tego iż ty nie potrafiłeś nic zrobić. A pisząc takie komenty liczyłeś na LIKE .Jedyne like jakie dostaniesz to chyba od kolegów z osiedla bądź ze swoich kont na MPC xD

Jest to dla mnie żenujące , iż osoby nie będące na serverze hejtują go :)

:ninja: ~~ JEBAĆ HEJTERÓW ~~ :ninja:

Ostatnie zdanie - Następnym razem proszę ciebie przemyśl to co piszesz z 100 razy :) ponieważ robisz po prostu z siebie pośmielisko. Mam nadzieję iż do ciebie to jakoś dotrze .

Dobranoc ~ VenomS

Nie da rady wcześniej tego clienta? Mam limit a od północy do 9 rano idzie bez...Jest jakaś możliwośc?

Niestety dopiero przez noc klient, będzie upany na 2-3 Hostingi będzie dostępny jutro z rana zapraszamy do rejestracji na stronie verunismt2.pl

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...