Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astrabot Nowy bot do Tibii

Arkeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chciałem Cię jakoś obrazić czy coś takiego, ale wiesz ja się staram i piszę wam te skrypty a tutaj tylko wystarczy na to forum wejść, w końcu to żaden problem co nie ;p

Dzięki :)

Niedługo nowy update, wiele funkcji dodane, wiele bugów wyeliminowanych oraz poprawiony design :)

Opublikowano

Mam dla ciebie wyzwanie Arkeus !

Zrób skrypt na kostke (dice bot)

może być i płatny :P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Niee, mój kolega już napisał takiego bota i nie chce mu zabierać zarobku, więc co by się nie działo to nie będę robił takiego bota, poza tym to nie wzywanie :)

Następna wersja Astry może Was trochę zaskoczyć mam nadzieje, że pozytywnie pod względem działania bo w zasadzie poprawiło się wszystko :)

Uznałem, że nie ma co spamować tak nowymi wersjami, bo pewnie i Wam nie chce się pobierać ciągle nowych wersji, więc trochę będzie dłuższy odstęp czasu ale większe dużo update'y :)

Opublikowano
Forum i strona wróciły do działania, przepraszam za taki czas oczekiwania, miałem problemy z hostingiem nowym.

Niedługo nowa wersja z ogromną ilością poprawek.

Opublikowano

Hej, mam problem otóż nie potrafię ustawić targetingu dla knighta, postac mi tylko porusza sie po wyznaczonych waypointach i nie reaguje na wymienione mobki

Mimo to bot prezentuje sie świetnie ! :)

Opublikowano

A ja wielce wyczekuje nowego update ;P

Moze jeszcze jakas poprawa targetingu (glownie moby za scianami nieosiagalne przy ktorych bot stoi) co jeszcze? Troszke walkera (glownie irytuje mnie powracanie do wpt) Alarm gdy PK, gracz, lub jakis mob licznik mw i moze jakis kalkulator za ile wpadnie lvl up/skill bo jak wiemy bot wykorzystuje myszke przez co blokuje nam spogladanie na licznik w pasku expa dla nowych graczy (taki wlasnie bylem) w tagetingu mozna jeszcze dodac exori min flam itp.

Opublikowano
Moze jeszcze jakas poprawa targetingu (glownie moby za scianami nieosiagalne przy ktorych bot stoi)

Pracuję nad tym własnie, to główny priorytet następnego update.

Alarm gdy PK, gracz, lub jakis mob licznik mw i moze jakis kalkulator za ile wpadnie lvl up/skill bo jak wiemy bot wykorzystuje myszke przez co blokuje nam spogladanie na licznik w pasku expa dla nowych graczy (taki wlasnie bylem)

U mnie już to jest dostępne w hudzie, którego dla Was stworzyłem, pokazywał on będzie nawet ile jesteśmy na proficie i liczył przedmioty, jednak dam Wam go od nowej wersji ponieważ teraz jeszcze nie jest kompatybilny z v.14.

tagetingu mozna jeszcze dodac exori min flam itp.

Wielkie dzięki, gdybyś mógł podaj mi liste spelli, które trzeba jeszcze dodać :)

Opublikowano

To już się nie mogę doczekać nowego HUDa :D Jak będę miał troszkę czasu to poszukam jeszcze braków w spellach :)

PS. Możesz się określić mniej wiecej za ile będzie nowy update?

PS#2. Przepraszam za brak polskich liter #up ale pisałem posta na tel. :ninja:

Opublikowano

No no obserwuje temat po cichu od dawna i dobrze idzie praca ;] jeszcze trochę i będzie to jeden z najlepszych polskich botów ;] Życzę wytrwałości

xmMfHrm.png
Opublikowano

Zobaczymy, zależy od tego co dzisiaj zrobię, jeśli skończę targeting to wydam nową wersje :)

Dante użyj czasami kółeczka od myszki o.O

Opublikowano
że nie chce wgl mi się tego bot'a używać bo targeting po prostu zjebany.

Nie działa tak jak powinien, przez to, że atakuje monstery, które są za ścianą powiedziałem, że to wyeliminuje i pracuje nad tym wbrew temu co się uważa napisanie takiego targetingu, nie jest łatwe.

Opublikowano

Dante użyj czasami kółeczka od myszki o.O

No dobra nie zauważyłem Twojego post'a, ale może podać chyba jakąś przybliżona datę bo takie mówienie jak skończę to będzie to jest trochę denerwujące bo trzeba czekać i czekać, ale z drugiej strony wiem że pisanie target'ingu nie jest takie łatwe. Więc jeszcze raz jak mogę się spytać czy wiesz może ile Tobie to zajmie ( parę dni, tydzień czy może dłużej ) ?

@Down

No, i dzięki za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...