Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy odbugujecie zbroje dla szamanów ? Nie chcę do 200 lvl biegać w zbrojce na 101 lvl ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wiedzieć kiedy odbugujecie zbroje dla szamanów ? Nie chcę do 200 lvl biegać w zbrojce na 101 lvl ..

technik dzisiaj w nocy wszystko naprawia.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

dodajcie jakiś dungeon dla mniejsyzch lvl'i gdyż samo expienie jest nudne ... z którego można by zdobyć pierwsze ulepki ;) bo bicie samych metków jest nudne ;)

Opublikowano

technik dzisiaj w nocy wszystko naprawia.

A mniej więcej o której można się spodziewać takiej przerwy ? :)

Opublikowano

Ok dobrze wiedzieć , szkoda tylko że w tych godzinach się expić nie da ponieważ 3/4 ludzi na spocie siedzi i ksuje , no ale cóż , może kiedyś wbiję ten 150 ;)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!!

[sGM] Piotrek czyli Harnasiek...

Będze rozdawanie NAVI dla jego dobrych kolegów z Gildi.

Tyle Ode mnie.

Dlaczego tak uważasz, masz jakieś dowody na niego, bo ja ich za bardzo nie znam ;3

Nchf.png

lol

Opublikowano

Dodali pierścienie tylko do IS i mysla, ze jak dali handel kuponami to serw nie pod IS xD

A graczy jest max 250. Na ich poprzednim serwerach pisali, ze jest po 200 jak było 50-60 albo, że jest 600 jak było 140-160.

Co do wywalania mozesz pomarzyc, jak dotad ani EnterGames ani ForGame ani ktokolwiek inny nie naprawil wywalania klienta przy tpaniu na W7.

Zeus jestes zerem, zlodziejem i pedofilem przegrancu zyciowy i nic tego nie zmieni, pojeczcie mu na tsie, moze Wam navi da. :D

zhda.png

Opublikowano

Były wprowadzone te poprawki , które miał eliminować bugi ?

Opublikowano

Dodali pierścienie tylko do IS i mysla, ze jak dali handel kuponami to serw nie pod IS xD

A graczy jest max 250. Na ich poprzednim serwerach pisali, ze jest po 200 jak było 50-60 albo, że jest 600 jak było 140-160.

Co do wywalania mozesz pomarzyc, jak dotad ani EnterGames ani ForGame ani ktokolwiek inny nie naprawil wywalania klienta przy tpaniu na W7.

Zeus jestes zerem, zlodziejem i pedofilem przegrancu zyciowy i nic tego nie zmieni, pojeczcie mu na tsie, moze Wam navi da. :D

Co do 1, a kupony mają dropić? Weź pomyśl.

2. Na serwerze jest 500+ online.

3. U nas żadnego Zeusa w teamie nie ma, weź przeczytaj najpierw prezke pajacu. :D

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Powiem tak :

najpierw +++++ serwera

1 - exp - exp jest dobry to fakt ale od 130 do 150 to tragedia.

2 - ulepszanie - ulepszanie : to prawda ulepsza się naprawde łatwo i przyjemnie.

teraz ------- serwera

1 - pvp - pvp na serwerze to również tragedia, ponieważ przy 130+ z eq na 130 all misjami pvp z lvlem np 90+ z abs moze trwac wieki a co dopiero pvp z kims kto ma rowny lvl i z 70k pz kiedy skilami walimy po 4k ;O pozdrawiam tego kto ustawiał dmg i zróżnicowanie klas na serwie !

2- administracja - powiem tylko tyle ze jest chyba 1 gm który ogarnia to co się do niego mowi , a tak to spamują jakimiś głupotami na ogólnym i cisną sie z dziecmi co oznacza ,że sami nie są za bardzo ogarnieci wdając się w dyskusję .

3 - administracja x2 - od administracji nie otrzymacie pomocy , a jak juz ktoś pisze kilka razy na pw o pomoc to grożą banem za spam ..

4- serwer (client) - clinet jest pobugowany na 1000000 sposobów

a) wywala z metina przy tp

B) ch padają

c) przy wiekszej ilości graczy nawet przy necie 100mb+ (ja taki mam) i w miare nowym kompie sa lagi na mapach do expa czasami takie ,że trzeba wyjść z serwera.

d) client potrafi żreć po 1,2gb ram nieprawdopodobne? a jednak liczniki nie kłamią.

TO TYLE Z MOJEJ STRONY. NIKOMU NIE UBLIŻAM , NIE ROBIE NA ZŁOŚĆ , NIE ODPYCHAM OD GRY. POZDRAWIAM GRACZY Z CHUNJO ORAZ CAŁY TEAM I ŻYCZĘ POWODZENIA :)

SERWER DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH :)

Opublikowano

DO GM-A IMAGUS. PROSZĘ NIE KRYTYKUJ MOJEGO POSTA BO NIE MIAŁEM NIC ZŁEGO NA MYŚLI. POPROSTU OPISUJE SERWER BO WYDAJE MI SIĘ , ŻE KAŻDY MA DO TEGO PRAWO ! A POWODZENIA NAPRAWDĘ WAM ŻYCZĘ PO FAJNY POMYSŁ MIELIŚCIE:) POPRAWCIE DMG I PVP ORAZ BUGI :)

NA SERWER WRÓCĘ JAK JUŻ ALL BD GRAŁO:) CHYBA ,ŻE ZNAJDE COŚ INNEGO W TYM CZASIE :)

Opublikowano

Kończe grę/ Administracja wgl nie ogarnia pewnie znowu jakieś dzieci co chcą zarobić.Nie polecam serwa. Wgl nie da rady czasem zalogować na serwa bo wywala, a tym bardziej grać na 2 kontach np.buffem. Nie ma wgl żadnych rosek porażka na chuya. Z takim serwem to daleko nie zajdziecie. Ludzi coraz mniej. Dlatego ze nie chce wam się wysłuchać graczy. POZDRo. Powodzenia

erfgreg.png

Opublikowano

Kończe grę/ Administracja wgl nie ogarnia pewnie znowu jakieś dzieci co chcą zarobić.Nie polecam serwa. Wgl nie da rady czasem zalogować na serwa bo wywala, a tym bardziej grać na 2 kontach np.buffem. Nie ma wgl żadnych rosek porażka na chuya. Z takim serwem to daleko nie zajdziecie. Ludzi coraz mniej. Dlatego ze nie chce wam się wysłuchać graczy. POZDRo. Powodzenia

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...