Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi sie zdaję, że niedługo będzie podobnie jak ze wcześniejszą odsłoną tego priva. Hajs się zgadza to można off serw. A za około rok kolejna reaktywacja z tymi samymi butami itp. Takiej pracy gratuluje...

Nic nie padnie. :p

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam serwer?

Byl włam na konto imagusa.

Reklamowali serwer Ravians, a w teamie tam są Flourine(gumiś), harnaś którzy niszczą serwery. Przypadek?

Na forum masz napisane wszystko.

Opublikowano

Serwer dno, nie polecam.

Team na wszystko ma wylane.

W topce postacie od 1-10h, które mają odziwo max lvl, przypadek ? Nie sądzę.

Team nic nie robi w kierunku naprawienia mnóstwa bugów.

Opublikowano

Serwer dno, nie polecam.

Team na wszystko ma wylane.

W topce postacie od 1-10h, które mają odziwo max lvl, przypadek ? Nie sądzę.

Team nic nie robi w kierunku naprawienia mnóstwa bugów.

Wymień te bugi.

PS: Na forum masz wszystko napisane co do tych postaci, tylko gorzej z tym, że niektórzy mieli po 200+ lvl na tych postaciach i mają pobanowane konta na IP..

Działa wam serwer?

Działa wszystko.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Mi sie własnie sciąga :)
Za kilka godzin jak juz pogram dam Edita i ocenie :)

@EDIT

Serwer jest świetny, polecam jeśli ktoś lubi takie klimaty. Ale jak dla mnie za łatwy, strasznie szybko sie wbija level i itemki zdobywa :)
Polecam jeśli ktoś lubi Easy :)

Opublikowano

Przez całą grę ani razu nie miałem C++. Wchodzę na ox'a przechodzę pytanie na którym odpadło 3/4 graczy, a tu nagle "C++". Wydaje się, ze nie ma wielkiej katastrofy, ale ominął mnie chyba event. A na tym serwerze eventy są co 2 tygodnie. :/

@

Dlaczego przez 20 minut expienia 0 skarpetek ? :f

Opublikowano

Serwer jest super lecz administracja do d*py, nic im się niechce, nawet wejść na forum, zrobili lipne eventy na święta.. drop skarpetek a z nich drop taki jak z tych słabych bossów na nowych mapach. Szkoda słów ;3

@up

zależy gdzie dropisz, na niedźwiedziach na małym lvl'u całkiem dobrze leci

Nchf.png

lol

Opublikowano

Mam tutaj szamana 167 i mogę dać za jakieś inne konto jak coś to Pw.

@ Mogliby nieco exp zwiększyć :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer jest super lecz administracja do d*py, nic im się niechce, nawet wejść na forum, zrobili lipne eventy na święta.. drop skarpetek a z nich drop taki jak z tych słabych bossów na nowych mapach. Szkoda słów ;3

@up

zależy gdzie dropisz, na niedźwiedziach na małym lvl'u całkiem dobrze leci

Szkoda tylko że w grze jak i na forum jestem ciągle, niezłe bajki, a na idiotyczne pytania nie mam zamiaru odpowiadać.

Moim zdaniem to server nie ma teraz z 400 os on. A exp leci do dupy ..

To masz złe zdanie, bo dzisiaj wybiło 550 online.

@Eventy są w weekendy, dzisiaj odbyły się 4 rundy OX na którym można było dużo zebrać. Jutro będzie szukanie GM'a oraz coś jeszcze, zapraszamy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Szkoda tylko że w grze jak i na forum jestem ciągle, niezłe bajki, a na idiotyczne pytania nie mam zamiaru odpowiadać.

Ty możesz sobie być.. dostępu do niczego nawet nie masz.. chodzi mi bardziej o ROOT'a, którego prawie wgl. nie widać, a rzeczy do poprawy na serwerze jest masa ;-)

Nchf.png

lol

Opublikowano

Logowanie znowu padło :) osob moze i jest duzo ale przy takim zainteresowaniu adminow dlugo tak nie bedzie. Imagus powiedz mi jedno. Mowisz ze jestes ciagle, ale co przez ten czas robisz? Ludzie zbanowani na 24h czekaja na unban po 48 conajmniej. Jak nie masz czasu ich odbanowac to moze nie banuj wcale? Kolejna sprawa. Rzeczy z Isu czasami nie dochodza. Bylo tak kiedys i jest tak teraz wiec nie mow ze juz zostalo to rozwiazane. Bo mi samemu znow znikl pierscien z Isu. No to mozna wybaczyc. Ale jak ludzie prosza cie zebys oddal im te smy to moglbys oddac a nie przez tydzien przekladac mowiac ze oddasz jutro. Wiem ze masz te 17 lat co jest troche malo dla tego stanowiska, ale moglbys przynajmniej udawac odpowiedzialnego. Tyle odemnie. Czesc

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Logowanie znowu padło :) osob moze i jest duzo ale przy takim zainteresowaniu adminow dlugo tak nie bedzie. Imagus powiedz mi jedno. Mowisz ze jestes ciagle, ale co przez ten czas robisz? Ludzie zbanowani na 24h czekaja na unban po 48 conajmniej. Jak nie masz czasu ich odbanowac to moze nie banuj wcale? Kolejna sprawa. Rzeczy z Isu czasami nie dochodza. Bylo tak kiedys i jest tak teraz wiec nie mow ze juz zostalo to rozwiazane. Bo mi samemu znow znikl pierscien z Isu. No to mozna wybaczyc. Ale jak ludzie prosza cie zebys oddal im te smy to moglbys oddac a nie przez tydzien przekladac mowiac ze oddasz jutro. Wiem ze masz te 17 lat co jest troche malo dla tego stanowiska, ale moglbys przynajmniej udawac odpowiedzialnego. Tyle odemnie. Czesc

Najlepsze jest to, że połowa rzeczy z IS nie działa.. więc po co wgl kupować?

Do ludzi którzy cokolwiek kupują:

Lizak monotonii ( nie działa, daje tylko HP, szkoda kupować)

Pet Bao-Bao kosztuje ponad 30zł! a nie działa tak jak powinien ( nie daje najlepszego bonu czyli 20% na ludzi) inne pierścienie też zapewne nie działają, także nawet nie kupujcie.. chyba, że to poprawią. :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...