Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powtórzę pytanie... Na każde dalsze epiki są te same ulepki?

Tak i nie, bo później dochodzą tez inne ulepszacze.

Taki ss z oxa dla niedowiarków, ze troche ludzi u nas gra ;)

1620887.jpeg

Serwer jest stabilny, brak cofek, offów... wczoraj jedynie miała miejsce krótka konserwacja. Tak wszystko smiga jak malina, zapraszamy do gry ;)

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtórzę pytanie... Na każde dalsze epiki są te same ulepki?

Ja na razie mam 135 lvl i eq też na ten poziom i cały czas te same ulepki w tych samych ilościach, jak dalej to nie mam pojęcia :p

Nchf.png

lol

Opublikowano

Ja na razie mam 135 lvl i eq też na ten poziom i cały czas te same ulepki w tych samych ilościach, jak dalej to nie mam pojęcia :P

Czyli nie masz eq na poziom swój. Bo zbroja po 132 lvlu już potrzebuje innych ulepków, jak i bronie.

fazb.jpg

Opublikowano

Jeśli ten iidiota wezzy dostanie bana to zagram z ekipą ,serw spoko ale jak ta ciota gra to odrazu odstarasza ,tylko serw traci.

Weezy otrzymał bana za expbota. Odrazu też przestrzegam Was przed wszelkim jego tłumaczeniem, jeżeli pojawi się jakiś filmik na jego kanale szragający opinie serwera to nie wierzcie w żadne jego słowo. Otrzymał bana i nie może się z tym pogodzić, mniejsza.

Zapraszamy na serwer aktualnie trwa konkurs GP na forum.

Na serwerze są raty 20% expa, także idealna szansa dla nowych graczy na dogonienie topki! :)

Średnio trzyma się +/- 500 graczy.

Jeżeli jakiś youtuber chętny na nagrywanie, nie wahać się! Pomagamy również w wypromowaniu się(niedługo).

Pozdrawiam i zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Weezy otrzymał bana za expbota. Odrazu też przestrzegam Was przed wszelkim jego tłumaczeniem, jeżeli pojawi się jakiś filmik na jego kanale szragający opinie serwera to nie wierzcie w żadne jego słowo. Otrzymał bana i nie może się z tym pogodzić, mniejsza.

Zapraszamy na serwer aktualnie trwa konkurs GP na forum.

Na serwerze są raty 20% expa, także idealna szansa dla nowych graczy na dogonienie topki! :)

Średnio trzyma się +/- 500 graczy.

Jeżeli jakiś youtuber chętny na nagrywanie, nie wahać się! Pomagamy również w wypromowaniu się(niedługo).

Pozdrawiam i zapraszamy na serwer.

bardzo dobrze ;)

i tylko teraz czekam na to żeby dowiedzieć się jaki jest :)

Jak zhejci serwer to jest zwykłym chujkiem , niczego nie wartym :) A jeśli wypowie się pozytywnie i wyjaśni sytuację to na prawdę będzie mógł wrócić do swojej kariery szanowanego ytbera :)

Pozdrawiam :D

P.S

już wszystkie filmy wrzucił na prywatny ^^

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Po pierwsze co to jest za reklama jakis "jutuber" mający 1000 subów xD z tego jego filmy maja po 200-300 wyswietlen, wiekszosc od tych ktorzy juz graja na serwerze

wiec jak 10 osob dzieki tej waszej super reklamie zagralo to by bylo dobrze, szkoda ze robi tez antyreklame, ja np. tu nie zagram wiedzac ze administracja wspolpracuje z takim przyglupem

Opublikowano

Po pierwsze co to jest za reklama jakis "jutuber" mający 1000 subów xD z tego jego filmy maja po 200-300 wyswietlen, wiekszosc od tych ktorzy juz graja na serwerze

wiec jak 10 osob dzieki tej waszej super reklamie zagralo to by bylo dobrze, szkoda ze robi tez antyreklame, ja np. tu nie zagram wiedzac ze administracja wspolpracuje z takim przyglupem

Ale oni z nim nie współpracują już. Weezy ma bana.

fazb.jpg

Opublikowano

" Maksymalny poziom - 240, będzie wyzwaniem do wbicia, nie jest to kwestia godziny, dwóch... dnia, tygodnia. "

Te mi wyzwanie, serwer 2 dni ma, a już max lvle są.; p

Wejde, zobaczę.

Opublikowano

Po 1 mam 1300 widzów po 2 200 wyswietlen ? srednia moich wyświetlen to 720 więc gówno wiesz po chuj sapiesZ?

Poza tym z godziny na godzine rośnie . ;]

Dostalem bana za Taskera a nie za expbota więc gratuluje .

Logi są czyste i szkoda że harnasiek jest takim idiota ze nawet nie potrafi ich sprawdzić .

Co do serwera to mimo wszystko polecam bo jest duzo osob i w miare ogarnięty serw , elo .

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

clinet mi sie spierdzielił, wali mi po 1.1 gb ramu... troche przesada. Predzej działał super a teraz niestety eh

GameOver:(

@serwer i tak polecam !, gdyby nie ta mała awaria (może u mnie) to nadal bym grał :) elo

Opublikowano

Epicki jest ten serwer ! Najlepszy na jakim grałem do tej pory , gdyby jeszcze resp metków był co 20 min to już w ogóle proo :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1.prawde mowiac kogo interesuje czy miales expbota czy zwyklego taskera ? liczy sie to ze postac expila sama i nie odp na pw

2.perma powinienes miec juz pierwszego dnia za samo zachowanie

3.wkoncu podjeli dobra decyzje zamiast lizac ci nadal dupe

4. nie placz tylko idz na jakis inny server wyzywac ludzi :>

takie szybkie streszczenie twojej gry

nie pozdrawiam

Opublikowano

Epicki jest ten serwer ! Najlepszy na jakim grałem do tej pory , gdyby jeszcze resp metków był co 20 min to już w ogóle proo :)

Resp jest szybki a metków na mapie 90+ jest nieraz 5 obok siebie.

Opłaca się grać? Nie ma bugów?

Opłaca się grać gra ponad 500 osób a bugów brak.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Brawo za zbanowanie tego WeeZy`ego, nigdy go nie bierzcie na youtuber`a... Bez IS`u nie zrobi wam żadnej reklamy ^^

Słowa harnasia:

Równie dobrze moge ci konto usunac bez żadnego powodu, no ale ze mam powody to cóż... myslisz, ze za nic bym cie zbanowal? Nie po to cie brałem na youtubera i dawałem te SM by cie potem zbanować, ogarnij. Dla mnie temat skonczony o unbanie zapomnij.

@Mylisz się, ludzi jest coraz więcej.

Zapraszam wszystkich ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ej na 90 trzeba expic do 130lv ? bo taka jest nastepna w pierscieniu , jakos czarno to widze na 100 juz leci po 10% za spot to na 129 bedzie 1%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...