Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydalby sie jakis poradnik o ulepkach, nie mam zielonego pojecia gdzie dropi cala reszta oprocz ziol.

Alez ten weezy mnie irytuje, full IS, WH i jeszcze ludzi wyzywa..

i dziwne ze jeszcze bana nie dostal ale po co banowac kogos kto pakuje IS

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i dziwne ze jeszcze bana nie dostal ale po co banowac kogos kto pakuje IS

Żadnego WH nie ma. A co do jego kultury to chyba bedzie musiał przejść rozmowe ze mną bo fakt, troche sobie za dużo pozwala, myśli, że jak jest youtuberem serwerowym to może wszystko, heh, pogadam z nim.

Opublikowano

Weezy jest dla mnie pseudo youtuberem. On jest dla mnie nikim.

Te jego żałosne LP są śmieszne, a te nazwy filmów.

Nie baw się w Isamu bo Ci to za chuja za przeproszeniem nie wyjdzie.

Mam nadzieję, że czytasz to tutaj.

Ale to co robisz, jest śmieszne. : )

fazb.jpg

Opublikowano

To teraz może ja się wypowiem w sprawie Wezziego. Jest to bardzo dobry youtuber,nagrywa bardzo fajne filmiki w dobrej jakości, a bez takich rzeczy np. gdy coś tam sb na fimliku poklnoł to się nie obejdzie z tego co mi wiadomo jak oglądałem jego film to jemu się wrył ktoś na spota więc ma prawo wyrazić swoje słowo. A nie jest raczej jakimś dzieckiem IS ponieważ za nakręcanie Let`s play czy coś dostaje w końcu jakąś nagrodę przecież nie robi tego dla sb.Zresztą musi dużo czasu poświecić zeby zaplanować co ma nagrać itp. Dla mnie jest spoko.I życze powodzenia mu przy nakręcaniu filmików.

Ps.Właśnie pobieram clienta. I nwm kim grać Woj-Sura? Która Klasa (WP-BM)czy(Mental-Body)??

erfgreg.png

Opublikowano

Bardzo polecam serwer jest on dopracowany na 100% brak bugów i pomocna administracja dodatkowo gra ponad 500 osób tak więc jest co robić polecam i zapraszam na serwer.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Również serwer polecam, administracja odpisuje za każdym razem, szczególnie Imagus. Bugi? Nieee, ani troszkę. :) Jedynie mam problem z clientem, co tp to czarny ekran i muszę od nowa wlączać

metka.

@edit

tylko ja nie mogę zapisać passów w cliencie?

Opublikowano

Również serwer polecam, administracja odpisuje za każdym razem, szczególnie Imagus. Bugi? Nieee, ani troszkę. :) Jedynie mam problem z clientem, co tp to czarny ekran i muszę od nowa wlączać metka.

Ja mam problem taki gdy się teleportuje do m1 to niekiedy wywali klient(mam win 7 jak ktoś zna sposób niech napisze) oraz wyskakuje c++.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zapraszamy na serwer

O godzine 20:00 OX :)

Weezy jest dla mnie pseudo youtuberem. On jest dla mnie nikim.

Te jego żałosne LP są śmieszne, a te nazwy filmów.

Nie baw się w Isamu bo Ci to za chuja za przeproszeniem nie wyjdzie.

Mam nadzieję, że czytasz to tutaj.

Ale to co robisz, jest śmieszne. : )

Tylko jest jedna zasadnicza róznica

ty jestes NIKIM

a ja jestem KIMŚ

zapamiętaj to nieudaniczku życiowy :)

Sami zaczynacie a potem płacz . Bo Was tyram jak ... :)

Zamknij morde siedz na dupie i graj .

Wielu osobą pomoglem na serwerze porozdawalem wierzchowce powiedzialem to i tamto i pomoglem w roznych sprawach .

Pozdro i wypierdalać :)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Powiem wam tak ,że wzieliście weezego jako youtubera to był błąd ,est to największa ciota jaką znam ,nie potrafi grać bez is jego reklama nic nie daje odstrasza ludzi,serw wydaje sie spoko ale przez niego nie zagramy.weezy ciota.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

OX uważam za nie wypał :)

"Czy wierzchowce można zdobyć o 12h"? Mądre pytanie, uważajcie bo wiemy o co chodzi -.-

+ co każde tp czarny obraz, lub wywala...

Opublikowano

Zapraszamy na serwer

ty jestes NIKIM

a ja jestem KIMŚ

Wielu osobą pomoglem na serwerze porozdawalem wierzchowce powiedzialem to i tamto i pomoglem w roznych sprawach .

Od razu się spinasz, zachowujesz się jak dziecko, cała prawda o Tobie.

Korzystaj ze słownika i interpunkcji. Bo ciężko Ci idzie. :(

fazb.jpg

Opublikowano

Zapraszamy na serwer

ty jestes NIKIM

a ja jestem KIMŚ

nieudacznikiem zyciowym to jestes ty spierdolinko bez znajomych spedzajacy cale dnie nagrywajac chujowe filmy mające 200 wyświetleń z gierki dla gimnazjalistów

Opublikowano

Nie naprawią wylaczania sie klienta na W7.

To jest robione na tych samych plikach co pewien server na Invo od EnterGames i oni jak dotad nawet z pomoca innych doswiadczonych ludzi nie ogarneli tego.

Co do Wezziego to Wasz wybor byl. Ze wybraliscie kolesia, ktory nie ma zadnej kultury i jego subskrybenci to dzieci RPK czyli Peja, Slums Attack i inne gowno, a ich zachowanie wszyscy znamy. Bo tlyko takie oszolomy moga go lubic.

zhda.png

Opublikowano

Uważajmy bo zaraz Weezy będzie się spinał w naszą stronę. Będzie nas tyrał na serwerze i nie tylko.

btw, podam Ci Weezy swój nick: DOMINATOR

Będziesz tyrał?

#aw, będzie coś na święta?

fazb.jpg

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer :)

Bardzo miło się expi, administracja stara się jak może.

Zaraz bd przerwa poprawiająca parę rzeczy, więc widać że się starają.

Serdecznie polecam i zapraszam :)

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...