Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp buga korzystnego dla low lvli nadal nie usuneli ;p Teraz wybrani ludzie z kumplami wbijaja 150 w chwile ;p

zapewne dajesz pt stoisz noob harem w m1 i leci exp :D ?

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

zapewne dajesz pt stoisz noob harem w m1 i leci exp :D ?

Dziekuje do widzenia. Pozamiatane.

Nie powiedzialem o jaki exp bug chodzi. Mi chodzi o inny, ktory dziala do okreslonego lvla.

WeeZy tym pytaniem poprostu potwierdzil, ze wlasciciel serwera to pedofil, ktory daje navi 14 latkom za jeczenie przy ktorym wali, daje navi wygladajace normalnie ale tworzone za eq balm, ktore tam sprzedaje za yangi, ktore sella za zł. Na Balmorze miał/ma nick VerDo bo prawdopodobnie postac sprzedal za yangi, potem yangi za zlotowki i stworzyl nowa, na ktora znow sobie eq zalatwi i sprzeda.

Miłej gry. Do tego gra tu jakieś maks 100 osób.

Pozdrawiam.

zhda.png

Opublikowano

Dziekuje do widzenia. Pozamiatane.

Nie powiedzialem o jaki exp bug chodzi. Mi chodzi o inny, ktory dziala do okreslonego lvla.

WeeZy tym pytaniem poprostu potwierdzil, ze wlasciciel serwera to pedofil, ktory daje navi 14 latkom za jeczenie przy ktorym wali, daje navi wygladajace normalnie ale tworzone za eq balm, ktore tam sprzedaje za yangi, ktore sella za zł. Na Balmorze miał/ma nick VerDo bo prawdopodobnie postac sprzedal za yangi, potem yangi za zlotowki i stworzyl nowa, na ktora znow sobie eq zalatwi i sprzeda.

Miłej gry. Do tego gra tu jakieś maks 100 osób.

Pozdrawiam.

hiw.png

Nikt od Nas nie dostał żadnego eq, nawet 1 yanga wiec nie pierdol głupot.

Opublikowano

na mapie 150 lvl zrobiło sie już tłoczno a mietki respią sie dłużej niż na mapie 125 lvl , po drugie ulepszacze do itemów dropią w jakimś "Ice Tower " rozumiem że to dangeon to czemu nie moge solo wejść do dangeonu tylko musze mieć PT ? Może jestem "samotnikiem" i wole samemu expić i dropić i nie należeć do żadnej Gildii a tu mi sie tego nie umożliwia :( musze sie "prosić " czy łaskawie ktoś z moim levelem chce isć do dangeonu to troche chore

Opublikowano

Szaman nie może ulepszyć zbroi na 101 lvlu, potrzeba mrocznych talizmanów. Żadna inna klasa nie potrzebuje.

fazb.jpg

Opublikowano

Polecam, gra nieziemska ale brakuje mi eventów, nie tylko nowych ale i starych. Do tej pory był tylko 1 ox i w dodatku nie wypał. Dajcie jakieś nowe eventy, np. jaka to melodia ;d Albo chociaż OX, czy ZUO zróbcie 1/2 razy w tygodniu...

Opublikowano

Polecam, gra nieziemska ale brakuje mi eventów, nie tylko nowych ale i starych. Do tej pory był tylko 1 ox i w dodatku nie wypał. Dajcie jakieś nowe eventy, np. jaka to melodia ;d Albo chociaż OX, czy ZUO zróbcie 1/2 razy w tygodniu...

No właśnie.

Imagusia widać na serwerze często, ale eventów to jest zero.

Zapewne na święta też nic nie będzie.

fazb.jpg

Opublikowano

No właśnie.

Imagusia widać na serwerze często, ale eventów to jest zero.

Zapewne na święta też nic nie będzie.

Planujemy na święta dość ciekawą serie eventów, jutro powinno ukazać się info w temacie i na forum :)

Opublikowano

Planujemy na święta dość ciekawą serie eventów, jutro powinno ukazać się info w temacie i na forum :)

To zróbcie może kalendarz eventów.

+ Naprawcie ulepszanie zbroi szamana. :x

fazb.jpg

Opublikowano

Zbroje szamanów są już naprawione , przynajmniej ja bez problemu ulepszyłem.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Kiedy odbędą się w końcu jakieś eventy? Nie było ani jednego od startu serwera, chyba że liczycie tego faila z OXem :)

Opublikowano

Kiedy odbędą się w końcu jakieś eventy? Nie było ani jednego od startu serwera, chyba że liczycie tego faila z OXem :)

Jaki fail z oxem? Po prostu pytania nie dotyczyły NASZEGO serwera tylko CAŁEJ gry.

Ja będę prowadził rozpiskę eventów, będą w każdy weekend, no może w tygodniu CZASAMI coś.

Aktualnie szykujemy coś mega na mikołajki ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...