Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała Prawda o WeeZyHakeRR

http://www.youtube.com/watch?v=s6PzxoZ_iRY

Zapraszam do oglądania ;-)

ps. ile ludzi w godzinach szczytu ?

Gratuluje Ci palancie - Thail nagrał sprostowanie

http://www.youtube.com/watch?v=phhmXm6k7zo

slepa piczko ;]

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie naprawią wylaczania sie klienta na W7.

To jest robione na tych samych plikach co pewien server na Invo od EnterGames i oni jak dotad nawet z pomoca innych doswiadczonych ludzi nie ogarneli tego.

Co do Wezziego to Wasz wybor byl. Ze wybraliscie kolesia, ktory nie ma zadnej kultury i jego subskrybenci to dzieci RPK czyli Peja, Slums Attack i inne gowno, a ich zachowanie wszyscy znamy. Bo tlyko takie oszolomy moga go lubic.

Dobrze że ty słuchasz disco polo ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Uważajmy bo zaraz Weezy będzie się spinał w naszą stronę. Będzie nas tyrał na serwerze i nie tylko.

btw, podam Ci Weezy swój nick: DOMINATOR

Będziesz tyrał?

#aw, będzie coś na święta?

Idź lepiej do szkoly gimbusie ;/

Opublikowano

Korzystając z 5 minutowej przerwy technicznej, chciałbym - z tego co widać, również jak przedmówca - pogratulować GM'om inteligencji co do wymyślania restartów serwera.

O 22:30 wraz z respem metinów, zarządzili że za 5 minut wyłączą serwa. Mimo tego że kilkanaście osób na wołaj wręcz spamiło, że dopiero spadł resp, GM i tak w pięknym stylu udawał że nie widzi tego tylko jeszcze bardziej spamował swoim tekstem.

GRATULACJE POSTAWY, róbcie tak dalej to na pewno zyskacie więcej graczy...

Opublikowano

Od razu się spinasz, zachowujesz się jak dziecko, cała prawda o Tobie.

Korzystaj ze słownika i interpunkcji. Bo ciężko Ci idzie. :(

Pokaz dowód zobaczymy kto jest dzieckiem ; ))

Powiem wam tak ,że wzieliście weezego jako youtubera to był błąd ,est to największa ciota jaką znam ,nie potrafi grać bez is jego reklama nic nie daje odstrasza ludzi,serw wydaje sie spoko ale przez niego nie zagramy.weezy ciota.

Ciota to sobie mow do kolegow psie ;)

nieudacznikiem zyciowym to jestes ty spierdolinko bez znajomych spedzajacy cale dnie nagrywajac chujowe filmy mające 200 wyświetleń z gierki dla gimnazjalistów

Gierki w które sam grasz .

Ahh móżg -0

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak płaczecie, przecież po restarcie metka nadal stały.. -.^, zapraszam na serwer, taki typowy dla zabawy, łatwo o ulepki, lvl itd wystarczy troche czasu poświęcić :)

Nchf.png

lol

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak płaczecie, przecież po restarcie metka nadal stały.. -.^, zapraszam na serwer, taki typowy dla zabawy, łatwo o ulepki, lvl itd wystarczy troche czasu poświęcić :)

o ulepki trudno ;d

Opublikowano

Ogarnijcie te Wywalanie Gry do Pulpitu oraz bugowanie postaci co każde TP.. Ile można odbugowywac na tej stronie... ROOT Wczoraj poszedł w kime ,a dziś gówno robi ,taka prawda.. zmiencie ROOTA :)

Opublikowano

Dziwne bo mam po +/- 200 tych ulepków, wystarczy siedzieć cały czas na metinach :-)

Ale jara jak szalony :D. Na wyższe epiki są te same ulepki?

Opublikowano

Nie naprawią wylaczania sie klienta na W7.

To jest robione na tych samych plikach co pewien server na Invo od EnterGames i oni jak dotad nawet z pomoca innych doswiadczonych ludzi nie ogarneli tego.

Co do Wezziego to Wasz wybor byl. Ze wybraliscie kolesia, ktory nie ma zadnej kultury i jego subskrybenci to dzieci RPK czyli Peja, Slums Attack i inne gowno, a ich zachowanie wszyscy znamy. Bo tlyko takie oszolomy moga go lubic.

Dre****n widocznie stal na tych samych plikach, bo też mieli to samo, ale jest to do naprawienia bo jakoś dali rade, co prawda po miesiacu ale jednak

W sprawie tego calego Wezziego to nie znam go, nie gram na tym serwerze ale z tego co widze to zwykly przygłup, przydaloby mu sie troche smycz ukrócić, bo za bardzo szczeka śmieć

Opublikowano

IS jest zdecydowanie za drogi!

Najlepiej jakby ceny zostały zmniejszone, bo posiadanie peta równa się z dużym wydatkiem.

Moim zdaniem ciekawym pomysłem by było wprowadzenie handlu Smoczymi Monetami.

Zawsze to jakiś zysk dla serwera, bo w sumie nic by się nie zmieniło, a ludzie którzy nie chcą wydawać na IS też mogli by się uczciwie pobić w pvp.

Jest dość sporo bugów pomimo wcześniejszej bety więc to też nie jest zbyt fajne.

Ogólnie to serwer jest taki sobie. Po prezentacji spodziewałam się czegoś lepszego.

Za dużo ludzi nie ma i pewnie z każdą chwilą będzie ich ubywać, bo osoba odpowiedzialna za waszą reklamę widać co robi.

58815786.jpg

Opublikowano

Narzekacie na brak ludzi, a na serwie utrzymuje się 400+.

Kupony SM są w IS więc mogą ludzie handlować SM'ami ale nie chcą.

Co prawda trzeba wprowadzić parę poprawek głównie z mapkami, a tak to nie widzę bugów.

Exp jest spoko i wgl :D

JI5Zwld.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwerek jest Zaje***Y Gram wojem daje rade i wg jest ok :) Zapraszam Chunjo !!!!! Gildia ArmyFromHell

Drak0 :)

Opublikowano

Aha, warto jeszcze o czyms wspomniec.

Wiecie czemu akurat WeeZy a administracja przymyka na niego oko?

VerDo. Kojarzy ktos? Złodziej z servera wieprza FuBusia na Bal.

Kto by chcial z nim wspolpracowac? Tylko WeeZy jest na tyle.. ekhm nie powiem bo otrzymam warna.

Do tego na poprzednim swoim serwerze złodziej VerDo wlasciciel tego serwera wymienial eq na nim za eq balma.

Do tego dawal navi dziewczynom za jęczenie na skype.

Server dobry i warty uwagi ale jak juz mowimy o wszystkim to o wszystkim.

Wiec juz wiecie czemu wybral takiego slabego i bez kultury youtubera WeeZiego.. Nikt by nie chcial wspolpracowac z tym oszustem.

Mam nadzieje, ze teraz wszystko est jasne i juz nie bedziecie pytac czemu WeeZy.

Pozdrawiam ;)

zhda.png

Opublikowano

Aha, warto jeszcze o czyms wspomniec.

Wiecie czemu akurat WeeZy a administracja przymyka na niego oko?

VerDo. Kojarzy ktos? Złodziej z servera wieprza FuBusia na Bal.

Kto by chcial z nim wspolpracowac? Tylko WeeZy jest na tyle.. ekhm nie powiem bo otrzymam warna.

Do tego na poprzednim swoim serwerze złodziej VerDo wlasciciel tego serwera wymienial eq na nim za eq balma.

Do tego dawal navi dziewczynom za jęczenie na skype.

Server dobry i warty uwagi ale jak juz mowimy o wszystkim to o wszystkim.

Wiec juz wiecie czemu wybral takiego slabego i bez kultury youtubera WeeZiego.. Nikt by nie chcial wspolpracowac z tym oszustem.

Mam nadzieje, ze teraz wszystko est jasne i juz nie bedziecie pytac czemu WeeZy.

Pozdrawiam ;)

Weezy jest youtuberem ze względu, że zna mnie dość długo i ja jego i nie, nie chodzi o jakiegoś VerDo, nie ma takiej osoby w teamie.

WeeZy zna mnie ( [sGM]Piotrek ) i to ja mu zaproponowałem tą "współprace" którą chyba niedługo zakończymy o ile zachowania nie zmieni.

Narazie zostaje, upomniałem go już by wiecej sie tak nie zachowywał jeżeli tak bedzie dalej to poleci z banem proste.

Pozdrawiam i bez zbednych oszczerstw mi tu.

@

Ten bug z TP zostanie naprawiony niedługo, tak samo planujemy w przyszłym czasie dodać pare nowości i szykujemy wam niespodziankę na mikołajki, bądźcie czujni i obserwujcie nasze forum

Opublikowano

Jeśli ten iidiota wezzy dostanie bana to zagram z ekipą ,serw spoko ale jak ta ciota gra to odrazu odstarasza ,tylko serw traci.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...