Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki fail z oxem? Po prostu pytania nie dotyczyły NASZEGO serwera tylko CAŁEJ gry.

Ja będę prowadził rozpiskę eventów, będą w każdy weekend, no może w tygodniu CZASAMI coś.

Aktualnie szykujemy coś mega na mikołajki ;)

Sam przyznałeś że to był fail, jak prosili Cię o kolejną rundę to pisałeś, że na razie OX jest niedopracowany. A pytania nie tylko nie dotyczyły tego serwera, ale miały takie literówki że nie dało się zrozumieć pytania

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic, czekamy na eventy!

Mam nadzieję, że będzie coś mega na święta.

Pozdrawiam, Over.

Póki co gra się przyjemnie, praktycznie nie ma bugów a jak są to ROOT je zaraz naprawia, nic tylko polecać serwer..

Zapraszam do gry!

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ogarnijcie ku.rwa to wywalanie z metka...-,- ile ku.rwa trzeba razy napisać żebyście to pojęli?

Jak juz pisalem nawet najlepsze serwery tego nie maja naprawionego, a Ty wymagasz tego od ROOT'a aka Zeusa aka daje navi jeczącym 14 latkom

zhda.png

Opublikowano

Jak juz pisalem nawet najlepsze serwery tego nie maja naprawionego, a Ty wymagasz tego od ROOT'a aka Zeusa aka daje navi jeczącym 14 latkom

Wiesz nie mam gdzie grać i dlatego się tak przejumuje :/

erfgreg.png

Opublikowano

Wiesz nie mam gdzie grać i dlatego się tak przejumuje :/

Jeżeli chodzi Ci o wywalanie przy TP to...

~ WINDOWS 7/8:
START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia i wybieramy "Uruchom jako administrator".
W konsoli wpisujemy: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800
wciskamy enter. Restart komputera i gotowe.
~ WINDOWS XP
Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj.
Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800
Zapis, restart komputera i gotowe.
Opublikowano

Mamy dać Wam dostęp do logów byście uwierzyli, że nikt.. powtórzę NIKT nie daje od nas żadnego ekwipunku na lewo? :)

Szata graficzna prezentacji niedługo ulegnie zmianie, kończę ją własnie ;-)

Opublikowano

Na mikołajki szykujemy masę eventów! Więc szykujcie już swój ekwipunek przeciwko potworom!

Niedługo także ujrzycie konkurs PVP.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Na mikołajki szykujemy masę eventów! Więc szykujcie już swój ekwipunek przeciwko potworom!

Niedługo także ujrzycie konkurs PVP.

Polana Zeusa :D

Niech zgadne - Nitro to Misiek aka daje raty na zyczenie(dobrze, ze na tym serwie nie dajesz),

a ROOT to zeus dajacy navi 14 latkom za jeczenie mu na skypie.

100 pkt dla gryfindoru hehe :D

zhda.png

Opublikowano

Polana Zeusa :D

Niech zgadne - Nitro to Misiek aka daje raty na zyczenie(dobrze, ze na tym serwie nie dajesz),

a ROOT to zeus dajacy navi 14 latkom za jeczenie mu na skypie.

100 pkt dla gryfindoru hehe :D

Gryffindor traci 100 punktów za błędą odpowiedź, tak mi przykro.

Opublikowano

z tego co zauważyłem to administracja naciąga na isa. Dlaczego? Wgl nie ma podstawowych fryzów u strażników są tylko w Is a to kosztuje.A mogliście to dodać długo wam to nie zejdzie. A wszystko jest okey oprocz wygladu tych postaci bo jest beznadziejny.

erfgreg.png

Opublikowano

To ja ja jeszcze wyraze moja opinie.

Serw jest dosyć dobry ale brakuje mu wlasnie tych rosek,fryzow u straznikow,taki bardziej zadbany musial by byc i wgl wystarczy chciec.

PS. Czemu musze pisać przez podglad posta a nie normalnie (Napisz)??

erfgreg.png

Opublikowano

Planujecie cos zrobic z dwoma exp bugami bo dzis wbilem i nadal są? Co prawda jeden z nich do 150, drugi podobnie ale są. :P

Planujecie naprawic wywalanie klienta?

Planujecie zaprzestania dawania navi za jęczenie 14 latkom na skypie? Proponuje kastracje ROOT'a.

Planujecie ogarnac IS bo bez ISa w pvp ssiesz palke nawet perfekt klasowe nie da tyle co IS?

Planujecie dodanie umiejetnosci "KULTURA' z dedykacja dla SGM Nitro?

zhda.png

Opublikowano

Planujecie cos zrobic z dwoma exp bugami bo dzis wbilem i nadal są? Co prawda jeden z nich do 150, drugi podobnie ale są. :P

Planujecie naprawic wywalanie klienta?

Planujecie zaprzestania dawania navi za jęczenie 14 latkom na skypie? Proponuje kastracje ROOT'a.

Planujecie ogarnac IS bo bez ISa w pvp ssiesz palke nawet perfekt klasowe nie da tyle co IS?

Planujecie dodanie umiejetnosci "KULTURA' z dedykacja dla SGM Nitro?

Przeciez tutaj administracja nic nie ogarnia. Liczy tylko na hajs z Isa

erfgreg.png

Opublikowano

NieNoo szybko zmieniasz zdanie, pierw mówisz że serwer dobry, zaraz nie polecasz ogarnij się chłopie. Serw jest dobry, rosek nie trzeba, a co do is na spokojnie można kupować zwoje od graczy i kupić sb tą fryzure. Co do bugów, prawda mogli by zrobić ch2 ch4 i dt, ale to wszystko co jest do zrobienia.

Opublikowano

Nie polecam serwa ze wzgledu na administracje nie ogarnia nic. Nie poprawiają bugow itp.

No to podziękujemy panu.

Planujecie cos zrobic z dwoma exp bugami bo dzis wbilem i nadal są? Co prawda jeden z nich do 150, drugi podobnie ale są. :P // tak...

Planujecie naprawic wywalanie klienta? // jest na forum...

Planujecie zaprzestania dawania navi za jęczenie 14 latkom na skypie? Proponuje kastracje ROOT'a. // tu się nawet nie wypowiem bo to jest żałosne.

Planujecie ogarnac IS bo bez ISa w pvp ssiesz palke nawet perfekt klasowe nie da tyle co IS? // żałosne.

Planujecie dodanie umiejetnosci "KULTURA' z dedykacja dla SGM Nitro? // żałosne.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Coś mi sie zdaję, że niedługo będzie podobnie jak ze wcześniejszą odsłoną tego priva. Hajs się zgadza to można off serw. A za około rok kolejna reaktywacja z tymi samymi butami itp. Takiej pracy gratuluje...

Opublikowano

Coś mi sie zdaję, że niedługo będzie podobnie jak ze wcześniejszą odsłoną tego priva. Hajs się zgadza to można off serw. A za około rok kolejna reaktywacja z tymi samymi butami itp. Takiej pracy gratuluje...

Sam widzisz ja juz pisze od 4dni zeby to administracja naprawila i maja to w dupie :P A nwm nawet czy jest sens robic eq bo szkoda tylko cennego czasu :/

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...