Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna mapa jest od 125 lvl'a

A jesli leci ci za malo to dropnij tam pd'ka, znajdź wiekszy spot i na 100 lvl'u dostaniesz minimum 50%

Do 125 dolecisz raz dwa, dopiero na kolejnej mapie zaczną się schody :p

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna mapa jest od 125 lvl'a

A jesli leci ci za malo to dropnij tam pd'ka, znajdź wiekszy spot i na 100 lvl'u dostaniesz minimum 50%

Do 125 dolecisz raz dwa, dopiero na kolejnej mapie zaczną się schody :P

Latwo sie mowi trudno sie robi :D Wczoraj ubilem ze 70 +/- metkow i mialem ze 10+ rekawic i jednego PDka :D Na szczescie jeden PD wystarczyl na 100-125.

Chociaz w sumie zeby wbic to glupie eq trzeba ich jeszcze cala mase uklepac..

zhda.png

Opublikowano

Latwo sie mowi trudno sie robi :D Wczoraj ubilem ze 70 +/- metkow i mialem ze 10+ rekawic i jednego PDka :D Na szczescie jeden PD wystarczyl na 100-125.

Chociaz w sumie zeby wbic to glupie eq trzeba ich jeszcze cala mase uklepac..

Mapa 150+ za metka 2 topazy, mapa 200 za metka 3 topazy.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

No ten serwer poprostu musi miec cos wspolnego z VerDo/Nathiss'em, te same bledy macie, problemy, exp bug tez ten sam, ktorego oczywiscie naprawic nie umiecie ;/

zhda.png

Opublikowano

Jestem troche zdegustowany. Od wczoraj zmieniono EXP na mapach, o ile wczesniej latwo wbijalo sie lvl od 125 do 150, to teraz jest poprostu tragedia. Z pierscieniami EXPa lvl trzeba bic okolo 1H, co wiecej jest jeden spot na ktorym jest z 10 osob to wtedy czas sie wydluza.... no ludzie bez przesady. Albo zwiekszcie EXP na mapce od 125 albo dajcie wiecej mobow, bo nie ma sensu EXPic. Nie plujcie w twarz nowym graczom.

Opublikowano

No ten serwer poprostu musi miec cos wspolnego z VerDo/Nathiss'em, te same bledy macie, problemy, exp bug tez ten sam, ktorego oczywiscie naprawic nie umiecie ;/

Już żądnego bugu nie ma... Ani exp bugu, ani nic... Polecam wejść, a potem mówić.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Szkoda ze wgl nie ma rosek.Jakoś dziwnie bez tego. Ogólnie to powinny być te fryzy podstawowe u strażników. Może jeszcze dacie radę je wprowadzić? Bo głupio tak postać wygląda..Tak jak by serw na psy spadał.

Ta prezka nawet do tego serwa nie pasuje ;)

erfgreg.png

Opublikowano

bez zwiększenia expa ludzie przestaną grać :)

ja obecnie razem z grupą odpuszczam sobie , bo to nie ma sensu :)

Bić lvl tyle a jeszcze ksują i ....

Zróbcie aktualizację :

roski + wprowadźcie jakieś szkaty do dropu (z ulepaki PD 50%, jakieś dodatki) + dodajcie nowe daugenony na mniejsze lvle żeby można było podropić ... :)

Ogólnie to jest masa pomysłów z mojej strony, jak i innych :D wystarczy że trochę poprawicie serwer i z znów macie (a nawet więcej) starych graczy :D

Zróbcie z tego porządnego EASY (ale z nutką mediuma) :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

bez zwiększenia expa ludzie przestaną grać :)

ja obecnie razem z grupą odpuszczam sobie , bo to nie ma sensu :)

Bić lvl tyle a jeszcze ksują i ....

Zróbcie aktualizację :

roski + wprowadźcie jakieś szkaty do dropu (z ulepaki PD 50%, jakieś dodatki) + dodajcie nowe daugenony na mniejsze lvle żeby można było podropić ... :)

Ogólnie to jest masa pomysłów z mojej strony, jak i innych :D wystarczy że trochę poprawicie serwer i z znów macie (a nawet więcej) starych graczy :D

Zróbcie z tego porządnego EASY (ale z nutką mediuma) :P

Mapa 125 to tylko takie zatrzymanie, potem leci lepiej.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Mapa 125 to tylko takie zatrzymanie, potem leci lepiej.

pomyśl , co z tego że zatrzymanie ?

prędziej mi się odechce grać, niż expić na tej mapie.

a nie , sorry :) przecież już tu nie gram !

administracja nie ogarnia i w ogóle nie chce nic zmienić:)

pozdrawiam i jak na razie nie polecam.

Opublikowano

administracja nie ogarnia i w ogóle nie chce nic zmienić :)

TO NARA ! Pozdrów oczywiscie twoją całą ekipe , która nie potrafi wbić z 125 do 150 lv na prawde wy to potraficie grać w metina , niedość że moby są na hita to jeszcze za mało , boże ..

Polecam wam pierwszy lepszy hamachi dostaniecie 250 od gm znudzi wam sie po 2 godzinach i tam będziecie płakać , że nuda ..

Znam takich typków , Pozdro 600 dla was ;>

Opublikowano

administracja nie ogarnia i w ogóle nie chce nic zmienić :)

dzisiaj technik naprawia bugi które są wypisane na forum więc? o.O

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

TO NARA ! Pozdrów oczywiscie twoją całą ekipe , która nie potrafi wbić z 125 do 150 lv na prawde wy to potraficie grać w metina , niedość że moby są na hita to jeszcze za mało , boże ..

Polecam wam pierwszy lepszy hamachi dostaniecie 250 od gm znudzi wam sie po 2 godzinach i tam będziecie płakać , że nuda ..

Znam takich typków , Pozdro 600 dla was ;>

narazie i życzę miłej gry , cwaniaczku :)

Aw@

jaki jest drop z psa ?

Opublikowano

"To jest pewne, Weezy UB nie dostanie"

ahhahahahahhaha, dobra dobra :) bez hejtu proszę :D

ale serio padłem >.<

@aw

Jakie ulepszacze są potrzebne na itemy na 140lvl ? ;)

Opublikowano

WeeZy dostał UB pewnie za to, że wydał w IS a Imagus Pjo eljo grafjik jest zachłanny na PLN'Y bo jest nimi karmiony przez graczy.

Opublikowano

"To jest pewne, Weezy UB nie dostanie"

ahhahahahahhaha, dobra dobra :) bez hejtu proszę :D

ale serio padłem >.<

@aw

Jakie ulepszacze są potrzebne na itemy na 140lvl ? ;)

WeeZy dostał UB pewnie za to, że wydał w IS a Imagus Pjo eljo grafjik jest zachłanny na PLN'Y bo jest nimi karmiony przez graczy.

Nie moja w tym głowa, jest pewne jedno że kazde jego przewinienie bedzie traktowane z najwiekszą surowością od teraz, jeszcze jedna wpadka czy krzywe spojrzenie na gracza jakiegoś i mu usuwamy konto bez mozliwosci powrotu.

Dodatkowo zostały usuniete mu wszystkie SM, jak chce nagrywać to za darmo, nic juz od nas nie dostanie, niech nagrodą dla niego bedzie ten ub.

@top

Zapraszamy na serwer aktualnie 510 graczy online, serwer idzie ciągle w dobrą strone! ;)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA !!!!

[sGM] Piotrek czyli Harnasiek...

Będze rozdawanie NAVI dla jego dobrych kolegów z Gildi.

Tyle Ode mnie.

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...