Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie się prezętuje ale ile jest osób onnline ?

Trudno wbic 100 lv ?

Skad truta?

6/7 bon leci dobrze ?

d2dp.png

Opublikowano

Ładnie się prezętuje ale ile jest osób onnline ? 500

Trudno wbic 100 lv ? Łatwo, nawet za łatwo

Skad truta? Dropi w av1/av2

6/7 bon leci dobrze ? Średnio

Opublikowano

Hmm, ciekawy serverek ;)
Takie lubię. ^_^
Ludzi trochę jest więc pobieram i zaraz ogarniam ;)
Jak z bonami w bizu? Bony typu pod woja/ninje czy sura/szaman? W sensie czy pod hity czy skile?

Opublikowano

Jeżeli na naszym magicznym liczniku wybije 500 osób online automatycznie aktywujemy 25% procent expa dla każdego królestwa także zapraszamy!

O godzinie 20:00 odbędzie się konkurs OX.

Aktualnie trwa rekrutacja na moderatora forum.

Również jest konkurs GP, do wygrania SM oraz ranga VIP na forum!!

Zapraszamy serdecznie!

Opublikowano

Jeżeli na naszym magicznym liczniku wybije 500 osób online automatycznie aktywujemy 25% procent expa dla każdego królestwa także zapraszamy!

O godzinie 20:00 odbędzie się konkurs OX.

Aktualnie trwa rekrutacja na moderatora forum.

Również jest konkurs GP, do wygrania SM oraz ranga VIP na forum!!

Zapraszamy serdecznie!

Lepiej drop by się przydał, znaczy jak kto woli.

Ludzie wbijają lvl'e a potem padają w pvp z 80 lvlami. xD

fazb.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem...Posiadam windows8 i po kliknięciu na "patcher" lub "Ventris" nic się nie dzieje.Przy odpalaniu w trybie zgodności lub jako administrator to samo,nie wyświetla się żaden error...nic...Wszystkie inne serwery mt2 mi się normalnie włączają tylko z tym mam jakiś problem.

Opublikowano

Mam pewien problem...Posiadam windows8 i po kliknięciu na "patcher" lub "Ventris" nic się nie dzieje.Przy odpalaniu w trybie zgodności lub jako administrator to samo,nie wyświetla się żaden error...nic...Wszystkie inne serwery mt2 mi się normalnie włączają tylko z tym mam jakiś problem.

Mam podobnie ,tylko ze ja mam win7 i przy odpalaniu czy to patchera czy przez ventris wyskakuje mi ze program przestal dzialac. zgodnosci i uruchamianie przez administratora nic nie pomogly..

Opublikowano

Ja mam inny problem przy teleportacij wywala mi mietka do pulpitu , widze że sporo osób ma problemy z tym klijentem czy administracja coś robi?

Opublikowano

Wypakuj na nowo i wyłącz antyvirusa

Nchf.png

lol

Opublikowano

Win7/8 poradniki są przecież na mpc jak zrobić żeby wejść na serwer.

Serwer Polecam !

Dużo ludu i dobry kontakt z Administracją.

yt1f.png

Opublikowano

Słaby exp jest..

Do 75 lvl'a monotonne to expienie ale później to już jest lajcik, z PD który dropi z metka na 100 lvlu 50% za spot ^^

Nchf.png

lol

Opublikowano

Te poradniki z mpc mi nie pomagają ...Błąd , że po kliknięciu na "patcher" nic się nie dzieje występuje tylko na tym serwerze na wszystkie inne wchodzę bez problemu , jednak akurat ten serwer przyciągnął moją uwagę i chciał bym na nim zagrać.

Opublikowano

Te poradniki z mpc mi nie pomagają ...Błąd , że po kliknięciu na "patcher" nic się nie dzieje występuje tylko na tym serwerze na wszystkie inne wchodzę bez problemu , jednak akurat ten serwer przyciągnął moją uwagę i chciał bym na nim zagrać.

pokaz sysser oraz pytanie czy masz naszego aktualnego klienta i aktualnego paczera?

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer, obyście tylko nie przestali się nim zajmować po miesiącu czy dwóch jak to robi większość.. Dobry przykład możecie brać od Concordii - tak zachowuje sie administracja, ktorej zalezy na serwerze.

/edit

Po zobaczeniu cen w itemshopie rezygnuje, 200sm = 25 zł, PD na 1h = 120sm

zycze powodzenia w takim razie, chciwi idioci

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer, obyście tylko nie przestali się nim zajmować po miesiącu czy dwóch jak to robi większość.. Dobry przykład możecie brać od Concordii - tak zachowuje sie administracja, ktorej zalezy na serwerze.

/edit

Po zobaczeniu cen w itemshopie rezygnuje, 200sm = 25 zł, PD na 1h = 120sm

zycze powodzenia w takim razie, chciwi idioci

To jest serwer easy, ja tutaj mam 130 lvl bez is'a, dałoby rade mieć jeszcze większy ale jakoś niemam chęci do metina, PD dropniesz z metinów i jest cacy :)

Nchf.png

lol

Opublikowano

Przydalby sie jakis poradnik o ulepkach, nie mam zielonego pojecia gdzie dropi cala reszta oprocz ziol.

Alez ten weezy mnie irytuje, full IS, WH i jeszcze ludzi wyzywa..

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...