Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem z jakiej przyczyny nie mogę zagrać na serwerze... cytuję "Metin2.CREATE_NO_APPROTRIATE_DEVICE" Przykro mi bo nie mogę sobie pograć :/

Pomoże ktoś?

Win 8 ? Jeśli tak to http://www.mpcforum.pl/topic/622796-tut-jak-odpalic-metina-na-windows-8/

Jeśli nie to, to włącz zgodność z win 7/ XP

14 lat  

Opublikowano

nie polecam . czemu?

w prezce napisane jest easy/pvp a gm upiera się że medium/pvp.

exp leci jak krew z dupy na 45 ze spota w v2 leci tylko 50% ...

Opublikowano

nie polecam . czemu?

Wow przeczytaj sobie początek prezki :) Napisane jest w ile się wbija max poziom. Może ci coś wejdzie do tej główki.

Opublikowano

Tak od siebie dodam, że nie radzę iść na 2 poziom w DT, bo buguje postać a na stronie póki co nie ma opcji ''odbuguj''

Poprawcie to.

nie polecam . czemu?

Widocznie nie potrafisz expić, w TOPCE już 90+..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Tak od siebie dodam, że nie radzę iść na 2 poziom w DT, bo buguje postać a na stronie póki co nie ma opcji ''odbuguj''

Poprawcie to.

Widocznie nie potrafisz expić, w TOPCE już 90+..

Teraz mówicie że buguje ? właśnie mi zbugowało ! Nie polecam serwa po drugie co chwile kicka przy teleportowaniu i administracje nic nie robi pisze tylko że bugi na forum zgłaszać . Mam Win 7 i pewnie to dla tego

Opublikowano

Teraz mówicie że buguje ? właśnie mi zbugowało ! Nie polecam serwa po drugie co chwile kicka przy teleportowaniu i administracje nic nie robi pisze tylko że bugi na forum zgłaszać . Mam Win 7 i pewnie to dla tego

Naprawiamy wszystko, nie zapamiętam wszystkiego więc proszę o zgłaszanie bugów na forum, to złe? Nikt kicków przy teleportowaniu nie ma, tylko ty. Co do zbugowanych postaci, czekamy na głównego administratora i będzie wszystko działać! Po prostu nie chodźcie na razie na dt, będzie ono edytowane. Wszystko działa i problemów z DDosami nie mamy, zapraszamy!

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Imagus może byś łaskawie przeczytał PW na forum i wyjaśnił sprawę :)

Serwer fajny tylko ludzie na sb się skarżą na zbugowane postacie.

Maksymalne bony będą zmieniane?

VNp6c2U.png

Opublikowano

nie polecam serwer upadnie za miesiac to jest ich reaktywacja na 1 malo ludzi bylo i go offneli gmow rzadko dalo sie spotkac w m1 i na ts..

Opublikowano

nie polecam serwer upadnie za miesiac to jest ich reaktywacja na 1 malo ludzi bylo i go offneli gmow rzadko dalo sie spotkac w m1 i na ts..

To nie ten sam team co kiedyś, jesteśmy innymi ludzmi, nie ma tamtych osób z nami.

Co do zbugowanych postaci - wiemy. Ja niestety dostepu do bazy nie mam, odbugowanie na stronie nie działa... musimy czekać na głównego technika który to ogarnie zostało juz mu to zgłoszone.

Opublikowano

Ludzi gra po 350+

Exp bardzo przyjemny.

Drop ładny, yang dużo.

Eq bardzo łatwo zrobić :)

Serdecznie zapraszam do shinsoo :)

Pozdrawiam

JI5Zwld.png

Opublikowano

Nakupię sobie isa za 40 złotych i jadę, fajnie będzie?

A tak serio, to z takim expem to max lvl będzie jutro.

fazb.jpg

Opublikowano

A ja nie moge zagrać.. Pobrałem clienta ,odpalam przez exe i wyskakuje komunikat ze pogram przestal dzialac.. Miał ktos podobnie?

Opublikowano

Wierzchowce dropią z metinów na mapach.

Zmianka skili dropi z metków na mapach 150+

Pety/Fryzury z is.. (zaledwie 40 luda razem)

No fakt, nie do zniszczenia ;)

@Wszystko działa, zapraszamy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Czemu gdy odpalam przez tego patchera to wyskakuje ze program przestal dzialac.. Jak to naprawic bo chcial bym zagrac..

Opublikowano

Czemu gdy odpalam przez tego patchera to wyskakuje ze program przestal dzialac.. Jak to naprawic bo chcial bym zagrac..

Uruchom przez Aplikacje.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...