Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm mozesz podac liczbe ludzi online w tej chwili? (jezeli sie da to liczbe roznych ip a nie zalogowanych postaci)

zapewne cos ok. 1k

Opublikowano

Witajcie, Gracze!

Miło jest nam ogłosić eventy, które będą występowały na serwerze przez kilka dni.

Poniżej przedstawiamy Wam rozpiskę co, i w jakim dniu będzie się odbywać.

Kc7CDXe.png

Na serwerze zostaną aktywowane bonusy doświadczenia oraz dropu. Event zacznie się z dnia 23.12.2013 na 24.12.2013 (tj. z Poniedziałku na Wtorek) dokładnie o godzinie 00:00, i będzie trwał cały Wtorek aż do godziny 00:00.

Aktywowane Bonusy

Doświadczenie +25%

Drop +50%

5t176Vp.png

Co to jest event Bursztynowa Loteria? Kliknij Tutaj

Event Bursztynowa Loteria będzie się odbywał 25 Grudnia o godzinie 18:00 na channelu 1.

Rudy będą się automatycznie pojawiały na całej pustyni.

Deokbae oraz Pomocnika Zdarzeń będziemy mogli spotkać tradycyjnie w Oazie.

Będą oni nam służyli pomocą m.in w zakupie kilofa czy wymiany zebranych bursztynów.

qmu07KJ.png

Co to jest event Manwoo? Kliknij Tutaj

Event zacznie się z dnia 25.12.2013 na 26.12.2013 (tj. ze Środy na Czwartek) o godzinie 00:00 i będzie trwał 24 godziny.

2ZakYzS.png

Co to jest event Obrona Kamieni Metin? Kliknij Tutaj

Event zacznie się 28 Grudnia o godzinie 19:00 na channelu 3, Pustynia.

Event kończy się wraz ze zniszczeniem ostatniego kamienia metin wrogiego królestwa.

Zwycięskie królestwo otrzymuje bonus niespodziankę.

Rx4s16F.png

Event Sylwestrowy zacznie się z dnia 29.12.2013 na 30.12.2013 i będzie trwał aż do 1 Stycznia do godziny 23:59.

Nie możemy tutaj za dużo pisać, ponieważ będzie to event niespodzianka.

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy na serwerze Helium2.pl

Pozdrawiamy

Administracja

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Ile osob online jest ?

Sporo, naprawdę sporo, może nawet 1000 będzie.

Serwer jest zajebisty, polecam dla Wszystkich "bezpańskich" graczy!

Opublikowano

Zajebiście oczojebne :D

Co Ty mówisz :D super jest zrobione :D ja rozczytałem od razu :D

Opublikowano

Czy tylko mnie tak wywala z clienta? Co chwile kick i nie moge wbić na żaden kanał.

Tak chyba tylko Tobie :D bo na serwerze ludzi full i nikt się bynajmniej na forum nie skarży :D na pewno masz full clienta? antyvir Ci nic nie blokuje? jakieś opogramowania nielegalne m.in fishbot? :D

Opublikowano

Tak chyba tylko Tobie :D bo na serwerze ludzi full i nikt się bynajmniej na forum nie skarży :D na pewno masz full clienta? antyvir Ci nic nie blokuje? jakieś opogramowania nielegalne m.in fishbot? :D

Grałem od godziny i było ok, teraz co wejde to mnie wywala i błąd, wbije na inne ch i to samo.. 15-30 sekund może jest ok i znowu lag z 2 minuty i wywala do logowania..

Opublikowano

Bardzo dopracowana prezka (grafika) przejrzyście rozmieszczone obrazki + tekst.
Serwer godny uwagi.
Powodzonka życzę
arhon

Opublikowano

Pytanie do Administracji. Ile graczy online w godzinach szczytu? Licznik przekracza 500? . Zasysam Clienta bo słyszałem bardzo dobre opinie na temat serwera. Prezentacja przyciąga. :)

Opublikowano

Pytanie do Administracji. Ile graczy online w godzinach szczytu? Licznik przekracza 500? . Zasysam Clienta bo słyszałem bardzo dobre opinie na temat serwera. Prezentacja przyciąga. :)

Napisałeś że oczekujesz odpowiedzi od administracji, nie jestem z administracji ale mogę śmiało stwierdzić iż w godzinach 11-20 w m1 powinno być ponad 500 osób ;]

5180.jpg

Opublikowano

Przypominamy o dzisiejszym evencie na naszym serwerze.

2ZakYzS.png

Co to jest event Obrona Kamieni Metin? xxx

Event zacznie się 28 Grudnia o godzinie 19:00 na channelu 3, Pustynia.

Event kończy się wraz ze zniszczeniem ostatniego kamienia metin wrogiego królestwa.

Zwycięskie królestwo otrzymuje bonus niespodziankę.

Vc801YR.png

Opublikowano

Settings.png

Wyniki przerwy technicznej:

Zmiany:
- Wgrano poprawkę do interface'u przy zaznaczaniu drugiego gracza.
- Poprawiono misję "Prezent Urodzinowy" i zmieniono wymagane Piłki do 1.
- Poprawiono Polowanie #11
- Poprawiono Serce Rozpruwacza
- Wprowadzono możliwość handlu przywołaniami zwierzaków (bez ich poziomów itp.)
- Usunięto Skrzynię Przedmiotu z Handlarki
- Poprawiono bugowanie się doświadczenia po misji 90lv u Biologa.

Vc801YR.png

Opublikowano

Rx4s16F.png

Drodzy Gracze!

Ze względu na duże zainteresowanie, oraz wzmożony ruch aktywności na naszym serwerze w ciągu ostatnich kilku dni, dajemy wam kolejną szanse spędzenia

miłego okresu jakim jest powitanie nowego roku! Z tej okazji ponownie zaplanowaliśmy masę atrakcji, które będą trwać przez cały okres sylwestrowy.

Oto lista rzeczy, które zagoszczą na naszym serwerze podczas eventu noworocznego:

50108.pngDrop Sylwestrowych Szkatułek

Z każdego potwora możemy zdobyć Sylwestrową Szkatułkę 50217.png

Aby ja otworzyć należy kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy. Z sylwestrowych szkatułek możemy otrzymać:

- Lont 9mZDyzb.png

- Kawałek Tektury 30181.png

- Srebrna sztabka (50.000 denarów) 80003.png

- Srebrna sztabka (100.000 denarów) 80004.png

50108.png Żyły Węgla

Przez okres całego wydarzenia, prócz standardowych żył będziemy mogli zaobserwować specjalne żyły węgla.

Będą one pojawiać się we wszystkich lokalizacjach.

Z żył możemy pozyskać cenną rudę węgla. KtwOCWy.png

50108.pngOgnisty Kwit

Ognisty Kwit będzie z pewnością najcenniejszym przedmiotem podczas trwania całej zabawy.

Kwity możemy wymieniać za przedmioty o dużej wartości.

Item możemy pozyskać przy odrobinie szczęścia w trakcie wytwarzania petard.

Szansa na jej wytworzenie wynosi 5%. GObp4wV.png

50108.pngPomocnik Zdarzeń

Zadaniem pomocnika zdarzeń będzie wytwarzanie sylwestrowych petard, ale i również wymiana ognistych kwitów na przedmioty.

Aby wytworzyć petardy, gracz musi posiadać w ekwipunku 5 rud węgla, tekturę, oraz lont.

Za okazaniem tych trzech przedmiotów, NPC może wytworzyć nam sylwestrowego bączka, magazynek petard, a czasem także ognisty kwit.

Im więcej dostarczymy pomocnikowi kwitów, tym ciekawszą dostaniemy nagrodę!

JxGEO0y.png

Czas trwania wydarzenia: od 30.12.2013r. godziny 00:01 do 1.01.2014r. godziny 23:59

Dodatkowo podczas trwania całego wydarzenia, obowiązywać będzie promocja zakupu smoczych monet.

Uwaga!

Każda petarda wytworzona za pomocą surowców, posiada wbudowany krótkotrwały bonus na omdlenie! Aby go uaktywnić, należy odpalić petardę.

Uprasza się o odpalanie petard zdala od drewnianych zabudowań, oraz w promieniu minimum 30 metrów od ludzi.

Na naszym serwerze pomocnik zdarzeń nie będzie pytać o dowód przy wymianie fajerwerków.

Vc801YR.png

Opublikowano

dużo czytania hehe , fajny :p tylko zęby go bardziej dopracować xD

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

SIemkano , wchodze na glowna stronke i tam pisze ze jest Patcher, Klikam i nie pobiera sie mozecie mi go wstawic gdzies czy cos ? :) DZIEKUJE

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...