Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie aby zrobic wachlarz na 65lv to od +0 do +9 musiałem zużyć 47 metali, sorki ale mam co robic a nie stac i klikac 10min. Kd nie wchodza na 100%, bony nie maksymalne.

Podziękował jeśli szukam serwera easy to dla mnie te 3 czynniki powinny być bardzo podwyższone a wrecz bym powiedzial ich powodzenie powinno wynosic 100%.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie aby zrobic wachlarz na 65lv to od +0 do +9 musiałem zużyć 47 metali, sorki ale mam co robic a nie stac i klikac 10min. Kd nie wchodza na 100%, bony nie maksymalne.

Podziękował jeśli szukam serwera easy to dla mnie te 3 czynniki powinny być bardzo podwyższone a wrecz bym powiedzial ich powodzenie powinno wynosic 100%.

Odpiliscmy juz ataki, teraz to ustawimy..
Opublikowano

-Zwiększcie szanse % na ulepszenie

-Dodajcie jakieś dungi, bo za dużo jest w IS. ;]

-Zmniejszcie czas respu metkow, bossów

-Dodajcie 6ch

-Bony maks.

-Szanse na wejście kd 100%

-Naprawcie tepanie buffka

-USUŃCIE NAVI

Zmieńcie te rzeczy, bo to one głównie odciągają, szczególnie ta ostatnia ;)

Opublikowano

-Zwiększcie szanse % na ulepszenie

-Dodajcie jakieś dungi, bo za dużo jest w IS. ;]

-Zmniejszcie czas respu metkow, bossów

-Dodajcie 6ch

-Bony maks.

-Szanse na wejście kd 100%

-Naprawcie tepanie buffka

-USUŃCIE NAVI

Zmieńcie te rzeczy, bo to one głównie odciągają, szczególnie ta ostatnia ;)

Daj jakieś dowody na te navi :).

Opublikowano

Można tutaj zdobyć marmurka?
Co do navi, to nie mam dowodów, ale to nie możliwe abym oberwal 600k z wirka od wojownika z bojowym mieczem :D

Opublikowano

Można tutaj zdobyć marmurka?

Co do navi, to nie mam dowodów, ale to nie możliwe abym oberwal 600k z wirka od wojownika z bojowym mieczem :D

Pewnie adiemu za malo hajsu z is-a leci i musi juz navi na lewo opychac

Opublikowano

czytam te opinje i raczej nie zawitam , podobno to serwer easy a wszystko "pod góre" jest np resp mietków , zdobycie ulepszaczy do KD , nie wchodza max bony do eq , mkały % na ulepszenia to raczej nie jest easy sam exp nie załatwia sprawy

Opublikowano

czytam te opinje i raczej nie zawitam , podobno to serwer easy a wszystko "pod góre" jest np resp mietków , zdobycie ulepszaczy do KD , nie wchodza max bony do eq , mkały % na ulepszenia to raczej nie jest easy sam exp nie załatwia sprawy

Powiedzieli, że mają wszystko poprawić. Ja za słowem wszystko rozumiem to co napisałeś, ja im dam szansę, teraz tylko czekam na tą wielką aktualizację, która wprowadzi nasze propozycje w życie.

Zapytam jeszcze raz... Można tutaj zdobyć jakoś marmur?!

Opublikowano

Nie ma sie co oszukiwac spierdolony start jak i serwer, beda naprawiac serwer w weekend jak najwiecej wiary gra, zjebali serwer jak ruscy zielonych :O

sygna1.png

Opublikowano

Wydawal sie server na poczatku fajny. Pogralem troche wbilem 80 czy tam 90 lvl i podziekowalem. 0 metinow w red lesie, nie ma skad dropnac stalki / perly. Respy bossow co godzine albo 2 :O

To nie dla mnie

A i jeszcze przy kazdym teleporcie wywala z clienta. Bynajmniej u mnie na 7-ce

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wydawal sie server na poczatku fajny. Pogralem troche wbilem 80 czy tam 90 lvl i podziekowalem. 0 metinow w red lesie, nie ma skad dropnac stalki / perly. Respy bossow co godzine albo 2 :O

To nie dla mnie

A i jeszcze przy kazdym teleporcie wywala z clienta. Bynajmniej u mnie na 7-ce

Popieram przedmówcę, spadam na dreikon.pl. A na win8 też wywala przy teleporcie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Ja oczywiscie server polecam. Duzo graczy, jest co robic... Male bugi ktore sa spotykane szybko sa usuwane.

Zapraszam do gry :D

Opublikowano

A mnie drażni to, że mam ścinki co chwile, i nie tylko ja, nie wiem co tam jest wrzucone, na innych serwerach tak nie mam, mam nadzieje że to naprawią bo spokojnie dt nie mogę zrobic.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ja pierdole mają liste bugów na forum im wypisaliśmy .. a zamiast wyłączyć serwer i próbować naprawić jak najszybciej to czekają na nie wiadomo co, przecież i tak nie da się expić jak moby są zbugowane
A co do dzieci płaczących o resp ripów na pustyni .. ja po 3 godzinach gry mam trute z dt i co ? Z ripa mi poleciały 4 bronie + szkata ...... tak trudno iść na dt ? nie kurwa łatwiej spamować na czacie zeby dali resp na pustyni i pewnie przez to admin sie wkurwil i poszedl ogladać kevina ......

Opublikowano

Ja pierdole mają liste bugów na forum im wypisaliśmy .. a zamiast wyłączyć serwer i próbować naprawić jak najszybciej to czekają na nie wiadomo co, przecież i tak nie da się expić jak moby są zbugowane

A co do dzieci płaczących o resp ripów na pustyni .. ja po 3 godzinach gry mam trute z dt i co ? Z ripa mi poleciały 4 bronie + szkata ...... tak trudno iść na dt ? nie kurwa łatwiej spamować na czacie zeby dali resp na pustyni i pewnie przez to admin sie wkurwil i poszedl ogladać kevina ......

Hahaha prawda. Ja też sie wbiłem na dt i co odrazu trutka:P Ale lepiej spamowac na wołaj zwiększcie respy nie ma ripów itp.

Jak zdobyc wierzcha?

5qj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...