Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprzez resety gracze potracili eq i teraz nic z tym nie zrobią. Widać jak Administracja zajmuje się graczami

Ludzie odzyskali eq.. WYstarczyło do nas przyjść jeżeli ktoś miał taki problem.

Opublikowano

Ludzie odzyskali eq.. WYstarczyło do nas przyjść jeżeli ktoś miał taki problem.

A propozycji od graczy 0, a na forum z 20 tematów po kilka/klilkanaście propozycji. ;) No ładnie... ^^ Powiększyliście chociaż % na ulepszenie, i dodaliście prywatne dt?

Opublikowano

Bonusy dalej wchodza tak jak na hardzie ?

Dalej jest tak malo metinow w red lesie, ze stojac pare godzin w lesie nie trafilem na ani 1 metka ?

Resp tych bossow zmniejszony ? ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A propozycji od graczy 0, a na forum z 20 tematów po kilka/klilkanaście propozycji. ;) No ładnie... ^^ Powiększyliście chociaż % na ulepszenie, i dodaliście prywatne dt?

A % na ulepszenie został zwiększony wczoraj z rana... I to drastycznie :)

Sporo propozycji zostało zmienionych.

Bonusy dalej wchodza tak jak na hardzie ?

Dalej jest tak malo metinow w red lesie, ze stojac pare godzin w lesie nie trafilem na ani 1 metka ?

Resp tych bossow zmniejszony ? ...

Resp bossow nei zostal zmniejszony, na metini chodzi poprostu sporo osób... Na mapach od 100 jest po 50 metinów na 1ch... A i tak są tacy co narzekają..

Co do bonusów... Wchodzą jak na 4fun/pvp...

Opublikowano

A % na ulepszenie został zwiększony wczoraj z rana... I to drastycznie :)

Sporo propozycji zostało zmienionych.

Resp bossow nei zostal zmniejszony, na metini chodzi poprostu sporo osób... Na mapach od 100 jest po 50 metinów na 1ch... A i tak są tacy co narzekają..

Co do bonusów... Wchodzą jak na 4fun/pvp...

Czyli łącznie 200 metków na mapce 100 na wszystkich ch? Sranie w banie, jednego ciężko znaleźć, więc po 50 nie ma ;)

A bonusy wchodzą jak na medium/hard albo i gorzej. + zmianki za przemyślaną cenę......

Opublikowano

Czyli łącznie 200 metków na mapce 100 na wszystkich ch? Sranie w banie, jednego ciężko znaleźć, więc po 50 nie ma ;)

A bonusy wchodzą jak na medium/hard albo i gorzej. + zmianki za przemyślaną cenę......

na hardach wchodzi moze i 5/10/15, czasem 10/15 ale zeby zdobyc zmianki chociaz ze 200 trzeba sie napocic ;]

zhda.png

Opublikowano

metkow jest tam pelno jak jednego bilem mialem jeszce 2 kolo siebie nikt ich nie bije przynajmniej rano gdzie sie nie pojdzie wszedzie jakis jest wiec nie mow

Opublikowano

metkow jest tam pelno jak jednego bilem mialem jeszce 2 kolo siebie nikt ich nie bije przynajmniej rano gdzie sie nie pojdzie wszedzie jakis jest wiec nie mow

dokladnie... pelno ich jest...

Ilu ludzi gra po południu? Są cofki itp.?

o 19:00 było 840osob srednio onlline przed chwila

co do cofek, to jedna sie trafila minutowa dzisiaj, z powodu wymuszonego przez graczy restartu o 19:20 zamiast o 3 w nocy...

Opublikowano

Adi a co ze statami 120+ ? juz 3 dni czekamy...

Ta zmiane moge tylko w nocy zrobic, nie wiem czy dzisiaj dam rade.... przez ostatnie 4dni spalem 6-7h lacznie , Obiecuje, ze do czwartku beda dodane staty
Opublikowano

Otwiera okno gry na sekunde i zamyka

Co wy na to ?

Adiros odpiszesz ?

No to tak jak gralem na poczatku bonusy wchodza jak na hardzie ...

Mieliscie to zmienic i co ? Dupa ;>

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Czemu mi się grafa psuje? Mam najnowszego clienta, ze stronki i najnowsze łatki... Grafikę zmieniłem z CPU na GPU i wciąż to samo - wcina mi postać w ziemię, niszczy inną grafikę.

@edit

dobra, sorka. Antywirus usunął jeden plik.

Nie da się ulepszać eq 54 metalem? o.O

Opublikowano

Up jest wiele poradnikow na google nt.zmiany mobow na psy jezeli masz lagi

moze administracja pomysli o graczach ze slabszymi pc i doda im latke na zamiane bonow

Opublikowano

Up jest wiele poradnikow na google nt.zmiany mobow na psy jezeli masz lagi

moze administracja pomysli o graczach ze slabszymi pc i doda im latke na zamiane bonow

Tak ale zeby zmienc mobki trzeba wgrac kamer moda a serwer nie działa na kamer modzie.

5qj.png

Opublikowano

Serwer działa mi ostro na nerwy.. Nonstop są jakieś problemy, czy to dodano grzyby do sklepu czy naprawili coś kosztem drugiego i tak w kółko. Poza tym te wywalanie clienta, niby jest łatka ale nie działa w stu procentach. Zauważyłem, że teraz każdy zakłada serwer pod is, taka jest prawda jakieś jeb*ne pety czy kostiumy w is i tylko w is w dodatku za kosmiczną cenę jak na serwer "easy". Smutna prawda jest taka, że każdy stawia maszynki do hajsu i przy okazji do zepsucia nerwów normalnym graczom.
Po upadku Almantii nie grałem na żadnym serwerze dłużej niż 2 tygodnie. Powodzenia przy okazji w prowadzeniu serwera i unormowania błędów w grze.
I to nie jest tzw. HEJT tylko smutna prawda o dzisiejszym rynku serwerów. Oczywiście jest parę wyjątków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...