Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie kazdy wie, ze to ten idiota, mamy zabezpieczenia przed bash panelem, i to nie jest to. dalej musimy szukac, zbieramy logi, poki co 1ch zabezpieczone w 100%

Grac mozna normalnie, nie widze w tym zadnego problemu, tylko ch2 pada < narazie sie tam nie logowac>

Uważasz że jestem Idiotą tak? Teraz popatrz się na siebie z mojej perspektywy. To wy możecie nazwać siebie Idiotami bo ten wasz serwer to jedno wielkie gówno. Nazwałeś mnie tak a sam nim jesteś ponieważ nawet nie umiesz zabezpieczyć swojego serwera ;) Ale idź pokręć dalej vLogi na temat jakich to wy nie macie zabezpieczeń i że to jest wam nie groźne.

Pozdrawiam :)

X5Yx3ZJ.png

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wez czlowieku ogarnij to ze nie umiesz zabezpieczyc serwera nie znaczy ze mozesz oczerniac konkurencje bez zadnych dowodow

Wasz kolega mi sie chwalil na gg jak to logowannia nie offacie heh

Powdzenia chlopaki z serwerem czekam az to ogarniecie i ebije pograc

1610016.jpeg

Opublikowano

Mam nadzieję, że to koniec problemów, te Wasze zabezpieczenia nie są takie pro, jak mówiliście. Mimo wszystko ja zostanę, bo wiem że będzie warto.

Będzie jakaś rekompensata za te problemy? :)

Opublikowano

Mimo tych problemów Waszych i tak wbiję :)

Zobaczymy jak jest w praktyce, widziałem tu wpisy pseudo hakieruff którzy tylko potrafią kupić botera za 20$ lub jakieś darmowe VPS'y i atakują TS lub strone :D

Beke mam z tych wszystkich hakeiruff, tak próbują zaszkodzić serwerowi a na serwie dalej jest od zaje*ania graczy.

Tak wgl czemu niektórzy mają problemy z klatkowaniem? xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że to koniec problemów, te Wasze zabezpieczenia nie są takie pro, jak mówiliście. Mimo wszystko ja zostanę, bo wiem że będzie warto.

Będzie jakaś rekompensata za te problemy? :)

w tym rzecz,że było w 100% zabezpieczone przed bash panelem, ograniczyłem liczbe pakietów na sekunde , teraz powinno wszystko wycinać. od 5h jest spokój. Co do rekompensaty, to pomyślimy wieczorem z zielakiem jak się sytuacja uspokoi.

Dodam, ze nie byl to zaden wlam i cofek zadnych nie bedzie, jedyne co oni moga/mogli robic to spamowac na zolto na czacie i przeciazac game, tal dlugo , az wywalalo. Nie mylic mi tego z wlamaniem :)

Zapraszam do gry! :) Mam nadzieje, ze znowu dobijemy 1500onlline, jak wczoraj o 21:20 i stale bedzie rosło!

Opublikowano

Ja tylko zobaczyłem w prezentacji ta mordę i nawet tego nie pobieram , bo padnie szybciej niż powstał.

Nie polecam.

Nie zagrales, a nie poelcasz? ciekawe... jest juz 350 osob onlline z samego rana, do wieczora bedzie 1k.

Wszysyc sa zadowoleni z gry i nikt nie narzeka.

Opublikowano

1k wczoraj aha akurat, na dracosie niby bylo 2,6k na starcie a w rzeczywistosci maks 600

Btw keidy bedzie te pleno poradnikow w dziale z poradnikami jak wszystko zodbyc najszybciej bo mialy byc podobno

zhda.png

Opublikowano

dlaczego nie mogę się zalogować łatkę mam i nic ktoś pomoże ? :)

wgrales dobrze, latke? co chwile ktos o to pisze, rzekomo wgral, mowie, zeby zrobil to jeszcze raz i jakos dziala ;p. aktualnie uploaduje z 20 razy juz gotowego klienta bez archiwum i z latka.

1k wczoraj aha akurat, na dracosie niby bylo 2,6k na starcie a w rzeczywistosci maks 600

Btw keidy bedzie te pleno poradnikow w dziale z poradnikami jak wszystko zodbyc najszybciej bo mialy byc podobno

w samym m1 na kazdym ch stalo z 200osob wczoraj :)

aktualnie gra 450osob i ciagle rosnie, widac po czacie straszny spam... zreszta ranking tez sam za siebie mowi... + graczy w m1 pelno takze, nikt mi nie wmowi, ze krecone :)

Co do poradnikow, jak nasza moderatorka wstanie. Aktualnie tylko ja standardowo nie spie, bo pilnuje serwera ;x

Jest zwój zmiany skili w grze lub w IS ?? Prosze o odpowiedź ważne!

bedzie na dniach :)

Zapraszam na serwer! :)

Opublikowano

staty do 90 czy 125? Bo wbilem w grze 90 i dalej nie idzie....

dzisiaj pod wieczor bedzie 125, aktualnie gra stoi na silniku do "obrony", a stary game przegladam i poprawiam bledy oraz zabezpieczam wszystkie komendy
Opublikowano

Fajnie, można się żenić zeby tepać buffka, wszyscy zadowoleni, trololo. A tu nagle.

-nie ma starszej pani

-nie ma smokingu, sukni

-jeden pierścionek 50kk.

Poprawicie choć jedną rzecz? ^^

Opublikowano

dzisiaj pod wieczor bedzie 125, aktualnie gra stoi na silniku do "obrony", a stary game przegladam i poprawiam bledy oraz zabezpieczam wszystkie komendy

To zabezpieczaj żeby problemów nie było !!!:D Server zaje******

Jak zdobyc stalke tylko z smoka??

5qj.png

Opublikowano

Fajnie, można się żenić zeby tepać buffka, wszyscy zadowoleni, trololo. A tu nagle.

-nie ma starszej pani

-nie ma smokingu, sukni

-jeden pierścionek 50kk.

Poprawicie choć jedną rzecz? ^^

1. stoi w kole m1 :>

2. domokrazca w m2 ;]

3. 50kk to nie tak duzo tutaj

To zabezpieczaj żeby problemów nie było !!! :D Server zaje******

Jak zdobyc stalke tylko z smoka??

smok, wrozka, ziemia olbrzymow :) duuuzy % z olbrzymow itd

Opublikowano

1. stoi w kole m1 :>

2. domokrazca w m2 ;]

3. 50kk to nie tak duzo tutaj

smok, wrozka, ziemia olbrzymow :) duuuzy % z olbrzymow itd

No w Chunjo staruszki nie ma :D Chyba, że w innych królestwach jest

@edit

jest tylko w jinno

Opublikowano

No w Chunjo staruszki nie ma :D Chyba, że w innych królestwach jest

zaraz sprawdze, jak nei ma to zrespimy recznie ;]
Opublikowano

a ze tak spytam bez latki nie pojdzie? skad latke sciagne?

Opublikowano

zaraz sprawdze, jak nei ma to zrespimy recznie ;]

A zwiększycie % szans na ulepszenie? ^^ Bo już bojowca 6 razy spaliło na syrka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...