Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja zachęca do sprawdzenia serwera,natomiast bugi komentarze graczy i informacje na stronie głównej odpychają bardziej.

Na serwerze jest 900 graczy, a oni planują dzisiaj update wprowadzający wiele zmian

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze jest 900 graczy, a oni planują dzisiaj update wprowadzający wiele zmian

Update został wprowadzony, a z nim wiele nowych questów/dungeonów , nowy system marmurów u NPC itd..

Graczy z dnia na dzień jest coraz więcej :) Jutro będzie nowy klient, z nową grafiką itd... Dużo bardziej optymalny, skończy on wywalanie błedu C++

Bony już zostały ustawione na prawie maxy... wedle waszego zyczenia

Zapraszam na serwer

Opublikowano

Niestety po dzisiejszym patchu, admin cos spierrdolil, i nie dostaje pkt statystyk... Poprostu super...

Nie ma takiej opcji, jest wszystko ok, jezeli masz taki problem, to po 24 bedzie u handlarki zwoj cofania statusu
Opublikowano

Ooo zasysam clienta a tu co?

ZŁEKOMENTARZE

Omg Wejde i sam sprawdze. ale po tych komentarzach wnioskuje że to kicha .

@edit

Są zwoje powrotu statusu w grze? czy only is?

Ludzie z is mają przewage czy balans jest?

Jeżeli były już odpowiedzi to sry ale nie mam zamiaru czytac 18stron -_-

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

** Uwaga **

KONKURS NA MOIM KANALE!

http://www.youtube.com/watch?v=SafUcjfYxkY

Aby wziąć udział należy:
1. Zasubskrybować mój kanał (inaczej nie wygrasz)
2. Dać łapkę w górę (inaczej nie wygrasz)
3. Napisać komentarz np. [1]Biorę udział!
[2]ŁubuDubu itp...
Obojętnie co wpiszesz!

Powodzenia :P

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Z dniem 26.11.2013r. o godzinie 00:00 zostanie wprowadzony update:

-Zmniejszone dmg mobów na mapach od 100+ +/- 20%

-Zwiększony drop yang o 33%

-Zwiększony Exp od 100lvl o 33%

-Poprawa paru drobnych błędów

a czy ten uptade był o 0.00 ?? czy go nie było ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Poletzam ze wzgledu na Zielaka

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

naprawcie to dt bo masakra jest, jakiś leszcz wejdzie i wyjdzie i całe dt idzie się jebać..

dzis o 00:00 bedzie konserwacja w celu naprawy

GaimdKk.jpg

Uczeń
Opublikowano

czemu dodali kamień liderów do handlarza z bronią jak do oddania po notatkach jest taki zielony ? wtf ? ! xD

zielony masz w is;]]]]]

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny ale ogólnie jest masa ale to masa bugów nwm po co była ta beta i mało dopracowany serwer, zapowiadało się super wyszło lekko lipnie jeżeli poprawią kilka błędów to na pewno będzie więcej graczy.

Opublikowano

Moim Zdaniem przesada jest z tym ulepszaniem itemów, ulepszaniem kd i wkładaniem ich Masakra wczoraj poszło mi 100 grzybków z tego zrobiło 5x kd+6 i spaliło je... Naprawcie to a o wiele wiele wiecej graczy będziecie Mieli. Jak narazie nie gram z Ekipą. Elo. Może do Zobaczenia.

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny ale ogólnie jest masa ale to masa bugów nwm po co była ta beta i mało dopracowany serwer, zapowiadało się super wyszło lekko lipnie jeżeli poprawią kilka błędów to na pewno będzie więcej graczy.

Gdyby nie włam nie byłoby tego tych błędów. Powoli wszystko wraca do normy

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Gdyby nie włam nie byłoby tego tych błędów. Powoli wszystko wraca do normy

Nie było żadnego włamu, mogli jedynie wysyłać pakiety do game, bugi są z Waszej winy.

Ogólnie to administracja nie ogarnia, pomogłem Adiemu zabezpieczyć się przez gaszeniem serwera, zbugowanym expem z metinów i z kilkoma innymi drobnymi błędami - nawet dziękuję nie usłyszałem. Nie zdziwcie się, jak wyskoczy jakiś większy błąd i serwer zostanie zamknięty, bo nie będzie potrafił go naprawić :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Nie było żadnego włamu, mogli jedynie wysyłać pakiety do game, bugi są z Waszej winy.

Ogólnie to administracja nie ogarnia, pomogłem Adiemu zabezpieczyć się przez gaszeniem serwera, zbugowanym expem z metinów i z kilkoma innymi drobnymi błędami - nawet dziękuję nie usłyszałem. Nie zdziwcie się, jak wyskoczy jakiś większy błąd i serwer zostanie zamknięty, bo nie będzie potrafił go naprawić :)

W takim razie co to jest?

http://scr.hu/13ap/6rj8y

http://scr.hu/13ap/w0ype

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...