Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer byl robiony na szybko - teraz widac tego efekty

ja nie zagram, dreikon mimo chujowej administracji przebija wszystkie dotychczasowe serwer easy

Aż tacy ch.jowi jesteśmy jako administracja?:(

AW-Ciekaw jestem jak to się dalej potoczy :> Wiadomo czy to prawda że na stronie Bomba była luka czy game..?

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czytam i czytam i wyczytalem ze co 2 pytanie i zazalenia na temat grafiki ! jak byscie czytali to byscie widzieli ze zielak czy tam adi napisali ze jak macie problemy z grafika to zeby pobrac latke albo zmienic na cpu

czytam i czytam i wyczytalem ze co 2 pytanie i zazalenia na temat grafiki ! jak byscie czytali to byscie widzieli ze zielak czy tam adi napisali ze jak macie problemy z grafika to zeby pobrac latke albo zmienic na cpu

wlasnie a swoja droga czemu stronka nie dziala ?

Opublikowano

Serwer fajny tylko pod is, już sie do bazy wjebali, watpie ze wroca :)

Aby operować game nie potrzeba wchodzić do bazy, wystarczy webapi przez które bazą manipulować się nie da (czy. dawać itemki, poziom itp.)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Aż tacy ch.jowi jesteśmy jako administracja? :(

True fajny macie serwer, ale .... no tak jest jednak to "ale" jako admini nie bardzo się spisujecie i dlatego sporo ludu odeszło z serwera, jak i ja również.

Opublikowano

ZNOWU

HACKED

HACKED

HACKED

HACKED

i wez tak graj osiagniesz cos i zaraz znowu cofke takie granie to nie granie ,adi myslalem ze pomylka na twoim pierwszym serwerze sie juz nie powtorzy widze ze sie mylilem ;x Nie polecam i czekam na dalszy rozwoj sprawy

Opublikowano

Dobra. Generalnie koniec z serwerem bo po raz kolejny się na niego wjebali. Grało się ciekawie, co nie zmienia faktu, że GM'owie udostępnili łatkę 40 minut po rozesłaniu jej na TS. (AH TA SZYBKOŚĆ!)

75217085885568519449.png

Opublikowano

Serwer niby stoi logować się można ale ja mu jakoś nie wróże, w prezentacji zapowiadał się pięknie ale czy ogarną?

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

True fajny macie serwer, ale .... no tak jest jednak to "ale" jako admini nie bardzo się spisujecie i dlatego sporo ludu odeszło z serwera, jak i ja również.

Rozwiń wątek "nie bardzo się spisujecie"

Dzisiejsza aktualizacja-zmiany na servie cały czas...

AW-Serwer już ON?

Opublikowano

serwer bedzie normalnie stal, jedyny co probujemy zablokowac to wysylanie socketow, od tych debili z Nervila, dodam , ze nie bedzie zadnej cofki, ani wlamu, bo jedyne co moga to wylaczyc channel i pisac bo chacie, kwesia 2-3h i do rana all bedzie dzialac.

Pozdrawiam

Opublikowano

dodajcie jakiś patcher który naprawi błąd z wyłączaniem gry co teleport;p

ew. łatke jakąś

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

serwer bedzie normalnie stal, jedyny co probujemy zablokowac to wysylanie socketow, od tych debili z Nervila, dodam , ze nie bedzie zadnej cofki, ani wlamu, bo jedyne co moga to wylaczyc channel i pisac bo chacie, kwesia 2-3h i do rana all bedzie dzialac.

Pozdrawiam

Wez czlowieku ogarnij to ze nie umiesz zabezpieczyc serwera nie znaczy ze mozesz oczerniac konkurencje bez zadnych dowodow

33748387117269464751.png

Opublikowano

Rozwiń wątek "nie bardzo się spisujecie"

Dzisiejsza aktualizacja-zmiany na servie cały czas...

Pisałam jak i rozmawiałam nie raz z Tobą na TS-ie i wiesz odniosłam inne wrażenie niż bym chciała, ale ten temat serwera MemorialMT2 to nie miejsce na naszą dyskusję. A tak przy okazji ogarnij forum lub modków na Swoim forum bo reklam nie ma za bardzo komu usuwać ten Wasz Adaś nie bardzo się spisuje jako modek.

Opublikowano

Wez czlowieku ogarnij to ze nie umiesz zabezpieczyc serwera nie znaczy ze mozesz oczerniac konkurencje bez zadnych dowodow

Kizio, dobrze wiadomo, że Gumiś to Quett i nie tylko to :)

Ale uwierz mi, odbije to się na Was ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Kizio, dobrze wiadomo, że Gumiś to Quett i nie tylko to :)

Ale uwierz mi, odbije to się na Was ;)

dokladnie kazdy wie, ze to ten idiota, mamy zabezpieczenia przed bash panelem, i to nie jest to. dalej musimy szukac, zbieramy logi, poki co 1ch zabezpieczone w 100%

Grac mozna normalnie, nie widze w tym zadnego problemu, tylko ch2 pada < narazie sie tam nie logowac>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...