Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak za przeproszeniem ... czy wy kur** myślicie ??

najpierw dodajecie grzybki po 100k do handlarzy .... ludzie nakupywali ich od zajebania ... gdzie reszta męczy i dropi ...

nagle po czasie je usuwacie ?? no kurwa bez jaj...

Co z tego że je usuneliście każdemu kto je kupił jak teraz ludzie biegaja w kd +6 i się cieszą bo mieli je praktycznie za darmo -.-

brawo ... 0 myslenia -.-

zamiast cofke o te 15min zrobić to właśnie po części dojebaliście serwer, bo aż się odechciewa grać po takich lewych zagraniach z waszej strony ...

Teraz jedni maja kd +6 a drudzy co nie wiedzieli niech zapierdalaja na metki po lesie i czekaja na respy, a co niech sie pomęczą :)

w 100% popieram, teraz to na prawdę nie opłaca się tam grać.. Serwer ciekawy, dużo bugów.. ale to nie to, to wszystko wina nieumiejętnej administracji.. Na prawdę nie ma co tu polecać a wręcz odradzam gry tutaj.

Nie pozdrawiam.

AW: Będzie cofka? xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

w 100% popieram, teraz to na prawdę nie opłaca się tam grać.. Serwer ciekawy, dużo bugów.. ale to nie to, to wszystko wina nieumiejętnej administracji.. Na prawdę nie ma co tu polecać a wręcz odradzam gry tutaj.

Nie pozdrawiam.

AW: Będzie cofka? xD

Powoli naprawiamy bugi i jest coraz więcej wiary

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Poprawcie to dmg mobów na mapce od 100 lvl bo to porażka.. 940defa 26khp 30na blok 20%do pz i przy większym spocie w 5s padam

Opublikowano

Moze dostane odp moze nie ale wyraze swoja opinie i propozycje.

Myslalem ze bedzie to najlepszy easy jak do tej pory, lepszy od xsenoxow czy innych srenoxow, wszystko dopracowane i wgl.

Bylo i jest tak do 60lvl potem przypomina sie nuuuudny xenox na 1dzien. Exp pod koniec danej mapy leci koszmarnie. Spoty na wszystkich mapach sa za male.

W niektorych momentach lepszy jest nawet ten nudny xenox... Bo jak na easy przystalo tam z jednego metina dropi tyle co tutaj z 5 lacznie z czego tam jest urozmaicony drop a tutaj same grzyby/perly/klucze. Nw co mozecie dodac do dropu ale to jest prawdziwy kosznar. Tak samo resp metinow i czas w ktorym sie respia. Wgl nie ma metinow !!! Jest moze 1/2 na mape i na 600osob...

Na mapie 100, na big spotach po 2/3grupki mobow i to zbugowane.

0 dungeonow do 100-150lvl (nowych)

u npc nie ma nawet dlon krytyka/szycia

Nie zebym hejtowal serwer bo gralem i fajny tylko teraz jak wbijam to na 5min bo wiem ze nudy po 1dniu juz sa.

I nawet na xenoxie mialem co robic :/ a tutaj 0metinow 0nowych dungeonow i nowosci :/

polecam bo ma w sobie to cos ale jednak ... Jak nie poprawicie tego wszystkiego to z tych 600osob online zrobi sie 200 a potem kolejny upadek jak na dracosie.

Opublikowano

Z tymi expowiskami 100+ to masakra, daggerem trudno ogarnąć teraz nawet 2 grupki..

Z metinami masakra tak samo, wczoraj o 2 w nocy znalazłem metina 90 na pustyni, po czym zaczęło ksuć mi go 4 graczy..

Yangi miały lecieć super, a lecą.. na 70 lvl miało być niby 200kk..

DT się buguje, po pieczątkach nie powinno być czasu a jest.. Tam gdzie jest metek z piekła usuńcie moby bo lagują i mnie wywala, nie mogę zrobić dt.. <- PROSZĘ USUŃCIE TE MOBY!!!!

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

A ja już serwera nie polecam, nie liczą się ze zdaniem graczy. Choćby w sprawie grzybków, ale nie tylko. Na forum jest od zayebania skarg, dyskusji, próśb - od adminów 0 odpowiedzi.

Opublikowano

A ja już serwera nie polecam, nie liczą się ze zdaniem graczy. Choćby w sprawie grzybków, ale nie tylko. Na forum jest od zayebania skarg, dyskusji, próśb - od adminów 0 odpowiedzi.

Wazne ze sie hajs zgadza hehehe

Opublikowano

Miala byc pompa roku a wyszlo ... To samo czyli dracos nr2 .

Szkoda tylko ze Zielak juz ma opinie -.

Rozumiem ze nie odpowiadaja na forum wiadomo sa bugi, problemy i chca ta naprawic wiec sie tym zajmuja i nie maja czasu czytac forum.

Ale problemy na poczatku i bugi/niedopracowania zniszczyly ten serwer.

Opublikowano

Dzisiaj bylo nawet ponad 800 osób ludzie ciągle się rejestrują bugi nadal naprawiamy. Przez to głupie włamanie było spore zamieszanie. Było już jest spokojnie można grać. Niedlugo poprawki do clienta i update

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci na schopie ? czy handlem ?

bo handlem da sie normalnie, a na sklepach też widziałem.

Typ nie mógł ani tak ani tak, chyba, że chciał mnie na 100kk okraść 92 lvl, bo chciał bym dał mu pierwszy 100kk, a on by na ziemie wywalil xD

Zresztą już nie ważne, nie gram tutaj - jednak 4funy to nie mój typ...xD

io7e.jpg

Opublikowano

Z dniem 26.11.2013r. o godzinie 00:00 zostanie wprowadzony update:

-Zmniejszone dmg mobów na mapach od 100+ +/- 20%

-Zwiększony drop yang o 33%

-Zwiększony Exp od 100lvl o 33%

-Poprawa paru drobnych błędów

Opublikowano

Z dniem 26.11.2013r. o godzinie 00:00 zostanie wprowadzony update:

-Zmniejszone dmg mobów na mapach od 100+ +/- 20%

-Zwiększony drop yang o 33%

-Zwiększony Exp od 100lvl o 33%

-Poprawa paru drobnych błędów

a statów 120+ jak nie było ,tak nie ma. no ludzie obiecacie juz od 3dni te staty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...