Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbieramy aktualnie wszelkie informacje od graczy, poki co zadnych bugów tylko same sugestie co do dropu/respu/cen :)

bardzo nas to cieszy :)

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie dlaczego mi się grafa jebie ? skacze mi a na innych serwerach wszystko ok ... widzę czasami całą postać czasami tylko głowę :/

Opublikowano

zbieramy aktualnie wszelkie informacje od graczy, poki co zadnych bugów tylko same sugestie co do dropu/respu/cen :)

bardzo nas to cieszy :)

A nas bardzo cieszy, że liczycie się z zdaniem graczy, nie tylko swoim. :) Rehabilitujecie się za te początkowe problemy. ;)

Zapytam jeszcze raz, zwiększycie szanse na ulepszenie? Bo coś troszeczkę jara. ;x A drop yang zostawcie, po prostu zmniejszcie ceny u npc :)

I dodajcie roski z max. wartościami po zakupie :)

Da się cofać skille z P na g?

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego mi się grafa jebie ? skacze mi a na innych serwerach wszystko ok ... widzę czasami całą postać czasami tylko głowę :/

exp > opcje gry> zmien grafike na CPU albo GPU i bedzie ci dzialac.

A nas bardzo cieszy, że liczycie się z zdaniem graczy, nie tylko swoim. :) Rehabilitujecie się za te początkowe problemy. ;)

Zapytam jeszcze raz, zwiększycie szanse na ulepszenie? Bo coś troszeczkę jara. ;x A drop yang zostawcie, po prostu zmniejszcie ceny u npc :)

Po wieczornej konserwacji przed eventem , dodamy pare drobnych zmian/poprawek :)

Co do % na ulepszenie, poprawimy to również

Aktualnie konfiguruje już ostatni program do zabezpieczenia maszyny, także teraz na 100% będzie serwer śmigać ! ;)

Opublikowano

exp > opcje gry> zmien grafike na CPU albo GPU i bedzie ci dzialac.

Po wieczornej konserwacji przed eventem , dodamy pare drobnych zmian/poprawek :)

Co do % na ulepszenie, poprawimy to również

Aktualnie konfiguruje już ostatni program do zabezpieczenia maszyny, także teraz na 100% będzie serwer śmigać ! ;)

Mam buga... chyba.

Zielak pisał, że będzie można tepać buffka na każdą mapę po ślubie obrączką. Ja nie mogę już nawet do v2. -_- I nie mam tego serduszka w lewym górnym rogu, gdy zrobiłem rlg.

@edit

a w m1 normalnie się tp. xD

Opublikowano

Mam buga... chyba.

Zielak pisał, że będzie można tepać buffka na każdą mapę po ślubie obrączką. Ja nie mogę już nawet do v2. -_- I nie mam tego serduszka w lewym górnym rogu, gdy zrobiłem rlg.

zaraz to wszystko sprawdzimy, aktualnie nie ma mnie w domu... musiałem pilnie wyjść

Dodam, że maszyna już jest w 100% zabezpieczona! :)

Opublikowano

dmg mobów w av2 jest za duże ;//

DMG jest dobre, ja targam po 2 spoty naraz BM, a koleżanka dagger bez buffa xD wystarczy eq zrobić...

co do groty, diabły tam nie działają, z resztą nie wiem co tam działa tak naprawdę

popraw to ulepszanie bo robiłem dziś szpona na +9 to może wbił tak za 40 razem...

Trochę dziwią mnie te bony .. 14% na ludzi, 15% ludzi ? 1% różnicy ? xD

No i te pierścionki :c

--------

A tak to serwer polecam, nie spotkałem się jeszcze z ani jednym bugiem, gra się bardzo przyjemnie, ludzi bardzo dużo, w av2 każdy spot zajęty, dosłownie każdy ...ale zawsze można sie bić o spora ;>

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W v1 pająków spoty sa puste. Nie ma mobów :O (przynajmiej na końcu, chyba ze tyle ludzi bo każdy lata i wybili ale nic nie było widać)

Dodajcie lepszy drop z metków, bo dropią same perły/klucze. Dodajcie np. dłonie krytyka/przeszywki, jakies owoce życia, setki itd itd Bo w metkach same ulepszacze.

Pasowałoby dodać też coś dla mniejszych lvl tak do 100lvl jakiś dungeon czy cuś.

Ogólnie to serwer fajny tylko szkoda tych problemów na początku :)

Polecam ! :)

PS. Jaki event ? :)

Opublikowano

W v1 pająków spoty sa puste. Nie ma mobów :O (przynajmiej na końcu, chyba ze tyle ludzi bo każdy lata i wybili ale nic nie było widać)

Dodajcie lepszy drop z metków, bo dropią same perły/klucze. Dodajcie np. dłonie krytyka/przeszywki, jakies owoce życia, setki itd itd Bo w metkach same ulepszacze.

Pasowałoby dodać też coś dla mniejszych lvl tak do 100lvl jakiś dungeon czy cuś.

Ogólnie to serwer fajny tylko szkoda tych problemów na początku :)

Polecam ! :)

PS. Jaki event ? :)

Problemy były przez idiote, ale nie po to siedziałem, 12h :D Już nie ma opcji ataku/włamu czy jak wy sobie to nazwiecie ; d

Opublikowano

Yangi lecą słabo, miały lecieć lepiej..

Te m1 są bardzo zlagowane, na innych serwerach chodziło ok tylko u was tak laguje ze co 5 sek scinka..

Zróbcie prywatne dt bo a 800 osob, 4 ch to za mało..

Bony max by się przydały.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Te m1 są bardzo zlagowane, na innych serwerach chodziło ok tylko u was tak laguje ze co 5 sek scinka..

Jak ci m1 nie trybi to zmieniasz w opcjach systemowych z CPU na GPU albo na odwrot. Yangi leca dobrze nikt na tsie nie narzeka

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Bony chociaż 13/15 abs, hp 3/4k, lud 12/15. To byloby rozwiązanie

Opublikowano

Bony chociaż 13/15 abs, hp 3/4k, lud 12/15. To byloby rozwiązanie

wchodza tylko, troche lepsze niz napisales, a wy chcecie jeszcze lepsze? ;p
Opublikowano

wchodza tylko, troche lepsze niz napisales, a wy chcecie jeszcze lepsze? ;p

Nie, chcemy żeby max. bonusy wchodzily częściej. Np. 4k hp to raz na 100 zmianek... Jak tu zrobić item 4x 15+ hp? i dodatkowo zmianki po 2kk :/

Opublikowano

Kurcze serwer tylko po IS ...

1.Kostiumy IS lub konkursy w grze go nie zdobędziesz

2.Pety IS lub konkursy w grze go nie zdobędziesz

3.Wierzchowce IS lub konkursy w grze go nie zdobędziesz

4.Fryzury IS lub konkursy w grze go nie zdobędziesz

5.No i jeszcze ulepszacze w IS i szkaty ripa ...

I co to ma być że koleś wszystko pokupuje wbije max lv w 3/5 dni ma max eq ulepszone i udaje się za ważniaka. Moim zdaniem te przedmioty co są w grze powinny też być dostępne w grze. Nie chodzi mi od razu żeby z psów to leciało ale np. z jakiegoś dobrego dungeonu lub z bossów by dropiła taka szkata i by z niej leciały przedmioty z IS. Jak tak dalej pójdzie to ja chyba podziękuję grę na tym serwerze.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...